Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר שרכשתי פילטר של K&N חיברתי אותו לרכבי אך יש רק בעיה אחת, בעקרון אני רוצה אותו פתוח לגמרי אבל מצד שני בתיבה יש יציאה יעודית החוצה ששואבת אויר קר, בכל מקרה כעת הפילטר מורכב במקום המקורי אך בקופסא של הINBOX יש בנוסף ליציאה של הסעפת שמחברים אליה את הפילטר גם עוד צינור יותר דק אשר יוצא מהצד הקדמי והולך לו לכיוון הטמבון, למישהו יש מושג מה הוא הצינור הזה? אני לא חושב שהוא יונק שום דבר ואין לי מושג מה הוא עושה שם, אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מישהו? זה מאוד חשוב לי מכיוון שכעת מורכב הפילטר של K&N ובעצם הצינור הקטן הזה מקבל אויר לא מסונן אלא פשוט את האויר שבתיבה אבל אין לי משוג לאן הוא הולך ככה שאני לא ידוע אם זה בסדר או לא.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אני לא הבנתי אותך.

אז זה פילטר פתוח או לא? נראה לי שהבאת פילטר פנימי (INBOX) (פילטר משופר) שמתחבר רגיל לתיבה המקורית.

אם כן אז לא צריכה להיות שום בעיה עם שום צינור.

תראה תצלום.

פורסם

ידידי, כנראה קנית פילטר אינבוקס, פילטר שדומה בצורתו לפילטר המקורי, אם זה המקרה אז ברגע שאתה סוגר את בית הפילטר העיצוב של קופסת האוויר מנתב את האוויר דרך הפילטר עצמו, הצינור שאתה מודאג ממנו בעצם יונק את האוויר מחוץ לתא המנוע.

לפי דעתי תקין.

פורסם

לא לא, הפילטר הוא של K&N והוא פתוח בוודאות, הסיבה היחידה שסגרתי עליו את התיבה היא מכיוון שבתיבה יש פורט מובנה לאויר קר מבחוץ, השאלה שלי היא שמהתיבה עצמה יוצא צינור בקוטר של קצת יותר ממטבע של חמש שקל והולך למטה וקדימה לכיוון הטמבון, לפי איך שהפילטר הקודם ישב צינור זה מקבל בעקרון אויר מסונן אליו אך כעת משהרכבתי את הפילטר החדש אשר לא מכסה את כל התיבה (כי הוא בצורט חרוט) הצינור הקטן הזה מקבל אויר רגיל ולא מסונן, אם לא הבנתם אותי אני אעלה תמונה.

פורסם

חצי הבנתי אותך.

אז יש לך פילטר פתוח בתוך קופסא. למה? אז הייתה קונה פילטר INBOX של K&N וזהו.

את החלק השני לא הבנתי. לאן מחובר הצינור? לקופסא עצמה? אחרי הפילטר,ליפני הפילטר?

פורסם

קודם כל תודה על העזרה!, כרגע זה מה יש, הצינור מחובר לתיבה וכביכול אחרי הפילטר (מעל הפילטר המקורי) מה שאומר שהוא מקבל אויר מסונן, האם הנשם הזה צריך אויר מסונן אושזה בסדר שהוא כעת מקבל סתם אויר?

פורסם

הנשם מוציא אדי שמן ולא יונק אוויר, קנה סוגר לנשם וחבר אותו בעזרת אזיקון לצינור.

זה נראה כמו פילטר פתוח תינוק :-P

פורסם

שווה כבל העברת נתונים כשאין לך אחד כזה ;)

פורסם

הנה הצינור הקטן בחץ האדום

5hy3zaqmztzm.jpg

פורסם

נראה כמו הצינור שמוליך אוויר ממשאבת "בוקר טוב", בפורום VAG תמצא הרבה שביטלו את המשאבה בעקבות ההתחממות הגלובלית והעובדה שיש כאן חודשיים חורף.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

איבדתי אותך אחרי ה"נראה כמו הצינור שמוליך אוויר" בעברית יותר פשוטה אוליי?

פורסם

אפשר לדעת מה התפקיד של משאבת בוקר טוב? (מה השם המקצועי שלו?)

ומה נותן ביטול שלו?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

• תוכן חדש...