Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 - ביי ביי לגיר AL4 "החביב"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אם הגיר יהיה גיר של מיצובישי כחלק משיתוף הפעולה בין PSA למיצובישי.

זה יכול להיות הגיר הרציף של הלנסר\אאוטלנדר וזה יכול להיות גם ה-SST כפול המצמדים של האיבו\ראליארט\אאוטלנדר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה דבר מבורך! אני לא מבין איך לא עשו את זה כבר כמה שנים קודם.

אני מקווה שמדובר בגיר רובוטי כפול מצמדים.

פורסם

אם יש משהו מעצבן ולא מובן ב308 זה הגיר המטופש הזה. ומשתמשים ותיקים עוד אומרים שבדור הנוכחי הוא טוב הרבה יותר

מלפני כמה שנים. אם ככה המצב, אני באמת לא מבין את הדבקות של PSA בגיר הזה. חוויה מפוקפקת לגמרי.

אני חושב שאם יש נקודה בעייתית ברכב , זה הגיר הנ"ל. מרגיז בעליל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מעניין אם הגיר יהיה גיר של מיצובישי כחלק משיתוף הפעולה בין PSA למיצובישי.

זה יכול להיות הגיר הרציף של הלנסר\אאוטלנדר וזה יכול להיות גם ה-SST כפול המצמדים של האיבו\ראליארט\אאוטלנדר.

נראה לי שמדובר בגיר של "איסיין" שפיג' וסיטרואן כבר משתמשות בו בדגמים המובחרים (סיטרואן C6 והדגמים המובחרים של 407 ו-C5, כמובן שגם ב-607 הגיר קיים), ולא משהו של מיצובישי.

פורסם
נראה לי שמדובר בגיר של "איסיין" שפיג' וסיטרואן כבר משתמשות בו בדגמים המובחרים (סיטרואן C6 והדגמים המובחרים של 407 ו-C5, כמובן שגם ב-607 הגיר קיים), ולא משהו של מיצובישי.

אתה צודק ב100%.

AM6, זה השם של הגיר(אני חושב), אז תשננו טוב טוב, כי הוא בטח ילווה אותנו בשנים הקרובות.

וחבל שזה מגיע לC5 רק ב2011, אנחנו לא נהנה ממנו בC5 שהזמנו.

פורסם

לא רוצה לזרות מלח על הפצעים, אבל קשה לי להצדיק רכישה של C5 חדשה עם הגיר (והמנוע) המיושן והמעצבן הזה.

אצלי, ב C5 דור ראשון, זהו עקב אכילס של הרכב, ואני מוכן להשקיע בלהעיף את הגיר הזה קיביני** ולשים איסיין או ידני...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא רוצה לזרות מלח על הפצעים, אבל קשה לי להצדיק רכישה של C5 חדשה עם הגיר (והמנוע) המיושן והמעצבן הזה.

אצלי, ב C5 דור ראשון, זהו עקב אכילס של הרכב, ואני מוכן להשקיע בלהעיף את הגיר הזה קיביני** ולשים איסיין או ידני...

תשמע, אבא שלי נוסע כ-40K בשנה, ולא מעניין אותו מהירות.

רק נוחות, וזה מה שהאוטו מתמחה בו, שיוט רגוע.

אין עוד אוטו נוח בשיוט שמשתווה לC5.

בנוסף נשכנע אותו להחליף בעוד כ-שנה למנוע החדש(זה דרך ליסינג, ואין לו קנס)

פורסם

תראה, זה לא בהכרח הקטע של המהירות, אלא של רציפות התנועה והיענות המנוע לדרישותיך.

ה - AL4 נוטה לסרב לדרישותיך להוריד או להעלות הילוך, להעביר בין הילוכים באופן בועט וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תראה, אני יודע טוב מאוד מה התיבה הזאת עושה.

אנחנו עם 407 היום, ועם C4, התיבה הזאת מצויינת(כן, מצויינת) לשיוט רגוע בכבישים ראשיים, לקיק דאון וכד' קצת פחות, למרות שגם את זה היא נותנת.

כל הביקורות אומרות אותו דבר.

אנחנו לא רוצים פה איזה טיל(טוב נו אני רוצה, אבל זה משהו אחר:roll: ), אנחנו רוצים בשביל אבא שלי אוטו נוח מאוד, וזה מה שהC5 נותנת.

נכון שהייתי מעדיף את ה1.6T עם גיר 6 הילוכים שמגיע ב2011, אבל אבא שלי לא רוצה לחכות.

פורסם

הגיר הוא גיר אוטומטי פלנטרי של AISIN והוא נקרא AT6. זו גרסה מוקטנת וקלה יותר של ה AM6 המוכר והוותיק.

זהו גיר אוטומטי "אמיתי", לא רובוטי וגם לא כפול מצמדים (DSG).

כיום ניתן למצוא את הגיר בדגם (SUV) שמשווק בארץ -פג'ו 3008.

הגיר משודך למנוע 1.6 טורבו בנזין המפיק 156 כ"ס ובהמשך הדרך הוא יתפוס את מקומו של ה AL4 מהעשור האחרון - בכל קשת הדגמים של PSA.

בתמורה ל 170K שח (או 176K שח כולל גג פנורמי ענק) יהיה לכם גם AT6 עם מנוע 1.6 טורבו, וגם פג'ו 3008 ;-) (בגדול, זה לא הרבה כסף בתמורה ל SUV ברמה הזאת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תראה, אני יודע טוב מאוד מה התיבה הזאת עושה.

אנחנו עם 407 היום, ועם C4, התיבה הזאת מצויינת(כן, מצויינת) לשיוט רגוע בכבישים ראשיים, לקיק דאון וכד' קצת פחות, למרות שגם את זה היא נותנת.

כל הביקורות אומרות אותו דבר.

אנחנו לא רוצים פה איזה טיל(טוב נו אני רוצה, אבל זה משהו אחר:roll: ), אנחנו רוצים בשביל אבא שלי אוטו נוח מאוד, וזה מה שהC5 נותנת.

נכון שהייתי מעדיף את ה1.6T עם גיר 6 הילוכים שמגיע ב2011, אבל אבא שלי לא רוצה לחכות.

עלאכיפאק, בכל מקרה זה רכב נהדר. מעניין מה יהיה התמחור של הגרסאות החדשות שיגיעו בשנה הבאה..

Winston S. Churchill -

פורסם
הגיר הוא גיר אוטומטי פלנטרי של AISIN והוא נקרא AT6. זו גרסה מוקטנת וקלה יותר של ה AM6 המוכר והוותיק.

זהו גיר אוטומטי "אמיתי", לא רובוטי וגם לא כפול מצמדים (DSG).

איציק

נצל"ש - איציק, האם ניתן להתקין את האיסין AM6 ב C5 דור ראשון? יש גירים כאלה להשגה בארץ?

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי מושג (מה גם שהשתלה כזו ברכב קיים היא דיי יקרה ויחסית מסובכת ולא משתלמת בעליל).

חפש C5 V6 דור ראשון (יש כאלה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חחח, ולהחליף לה את הגיר בלי שאף אחד ישים לב? :twisted:

קניתי כבר C5 - דור ראשון PK...

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...