Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז מי שכבר קרא את שכתבתי על הB4 הקודמת שלי הבין שההונדה אקורד לא גרמה לי להפסיק לערוג לכיוון B4 חדשה יותר (וכמובן עם ק"מ נמוך יותר), עד שלא רכשתי שוב אחת כזו קצות האצבעות לא הפסיקו לדגדג.

לפני כשבועיים מסרתי אחר כבוד את ההונדה (לקונה המאושר), וזהו אני עם החדשה ,מסתבר עם אותו הצבע הקודם ,כנראה זה רודף אותי.:roll:

העיקר הוא לא הרכישה עצמה אלא קצת מידע למי שרוצה וחושב על תיקוני קוסמטיקה ,ללא תיקוני צבע .

המכונית נרכשה עם לחיצה חזקה על מכסה המנוע (נלקח בחשבון בזמן המו"מ עם המוכר ), עכשיו רק נשאר לתקן .

פחחות וצבע זה הדבר האחרון שרציתי למכסה (מקורי לא עבר כל תאונה ), אז פניתי לאותם גורמים שמתקנים פחחות בצורה מקצועית ,ע"י שיטה שהגיעה מגרמניה וכל אותם יבואני הרכב משתמשים בה לגבי תיקון לחיצות למכוניות לפני המסירה לרוכש.

השארתי את המכונית לשעתיים והנה תוצאות , חבר שראה לפני ואחרי לא האמין .

26042010110.jpg

26042010111.jpg

15052010130.jpg

פורסם

אפשר פרטים בבקשה?

כמה עלה, כמה זמן זה לקח?

יש לי בדיוק לחיצה כזאת בבראבו ואמרו לי כדי לתקן אותה צריך לצבוע את כל מכסה המנוע (מה שכמובן דוחה את כל עניין התיקון).

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

אם המכונית לא היתה חדשה יחסית שנת ייצור 2007 , לא הייתי שואף לתקן ללא פחחות וצבע .

העבודה נעשית אך ורק בבית מלאכה/מוסך , לא בבית הלקוח .

לא כל דבר ניתן לתקן , כמובן שברגע שבעל המקצוע רואה את מהות המכה/לחיצה ניתן לאמוד את ביצוע התיקון, הזמן וכמובן את העלות .

מעדיף לא לפרסם את המקום שלא ייווצר מצב של חוסר אובקטיביות או שמץ של אינטרס מצידי .

אגב , העבודה נעשית בעזרת "סריגים" יעודיים אשר בעזרתם ניתן להגיע למקומות פנימיים בדלתות כנפיים וכו'.

צריך לראות כדי להאמין .

נ.ב במקום היו עוד מכוניות (כולל יוקרה ), שהמתינו לתיקון כמו שביצעתי , מסתבר שזה לא כל כך נדיר ואנשים כן יודעים על השיטה הזו .

פורסם

אני לא מבין מה העניין בלא לפרסם את המקום - עשו לך עבודה? היית מרוצה? עשה להם פרסומת כדי שגם פשוטי עם כמוני, שמחפשים מישהו טוב שמתקן ללא פחחות וצבע, יוכלו להנות.

פורסם

יש שרשור ייעודי באוף להמלצות על בעלי מקצוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...