Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לטובת מי שמתעתד לקבל (בשעה טובה) רכב חדש מהיבואן, אני מצרף טופס שיצרתי ובו " צ'ק ליסט" מה רצוי לבדוק ולוודא

בעת קבלת הרכב. ישנם מצבים שעקב ההתרגשות עלולים לא לשים לב לבעיות - קטנות ואפילו גדולות - וקצת קשה לרוץ

מאוחר יותר עם טענות .

אני אישית במסירת האיביזה SC 1.6 שבוע שעבר עבדתי מסודר שורה שורה לפי הטופס וזה עבד היטב.

כמובן , המלצה בלבד וכל אחד יכול להוסיף / לשנות לפי טעמו.

בדיקות רכב חדש טופס.doc

פורסם

הרעיון עצמו מעולה,וכל הכבוד על היוזמה.

הייתי מוסיף גם סעיף של "המצאות ספר רכב באנגלית" מכיוון שחלק מהיבואנים נוטים "לחפף" בספרי הרכב שלהם ולא לרשום את הפרטים המדוייקים על פי היצרן, או אפילו לא לצרף ספר רכב באנגלית בכלל.

לדוגמה:

בקניית הרכב שלי קיבלתי ספר רכב בעברית, שנתוני לחץ האוויר בצמיגים,סוג השמן ונתונים טכניים נוספים לא היו בהתאם לספר הרכב באנגלית.

מאז שגיליתי את ההבדלים אני עובד אך ורק על פי ספר הרכב באנגלית.

מנהלים,האם אפשר להפוך את ההודעה עם המסמך המצורף לדביק? המסמך יכול לשמש כקווים מנחים גם לרכישה של רכב פרטי משומש.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

א. לבקש להעמיד הרכב במקום מואר (רצוי אור יום) במטרה לבדוק פגמי צבע, שריטות ו\או קיום של כל נזק אפשרי שהיה יכול לקרות בהובלת הרכב ממפעל הייצור עד לסוכנות.

ב. בדיקת תאריכי וסוג הצמיגים על הרכב.

ג. בדיקת מפתחות. אם מקבלים שני שלטים יש לבדוק את פעילותם התקינה של שניהם.

ד. בדיקת פרטי רישיון הרכב. לראות שהכל תקין. מספר שלדה, מספר דלתות, גודל צמיגים וכ"ו.

ה. אם הזמנת תוספות בהרכבה מקומית, לראות שהכל מותקן כמו שצריך. חישוקי סגסוגת, מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס וכ"ו.

ו. לבדוק נוכחות של כל ספרות הרכב. ספר רכב מקורי, מסמכים וכ"ו.

ז.חשוב מאוד לבדוק את מד האוץ. לראות שמספר הקילומטרים הרשום הגיוני.

אגב זה נתון מאוד חשוב מכיוון שהוא יכול להוביל לגילויים חשובים יותר.

לדוגמא רכב שנמסר עם מספר קילומטרים גדול מדי יכול להעיד, כי הרכב נלקח לתיקוני צבע ונזקים שנעשו במהלך ההובלה.

זמין 8)

פורסם

ומה הייתם עושים אם לדוגמה הייתם מגלים השרכב נסע ק"מ גבוה מהמקובל לרכב חדש ושיש לו כמה "פציעות" בצבע?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

הכי חשוב - אל תשכח לבדוק שכריות האוויר תקינות, שלא תגלה מאוחר יותר שהן לא נפתחות כמו שצריך

פורסם

את הזה תעשה כמובן עוד שאתה בסוכנות בטכניקה הרווחת, פשוט תיסע לכוון רכב או קיר ותבדוק את הכריות אויר.

אם לרכב יש מערכות הגנה להולכי רכב כמובן שאתה יכול לבדוק אותם גם באותה טכניקה...מצא את סוכן המכירות המועדף אליך ובקש שלא יזוז בשעה שאתה...

פורסם
הכי חשוב - אל תשכח לבדוק שכריות האוויר תקינות, שלא תגלה מאוחר יותר שהן לא נפתחות כמו שצריך

הרבה אומרים לי שלפעמים אני לא מבין סרקזם, אני דיי בטוח שאתה רציני עכשיו (?)

בכ"מ איך בודקים שהכריות פועלות ? נכנסים בקיר ?

Audi A3 8L

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים וצהריים טובים,

לאחרונה אחרי בדיקות בחברות ליסינג וכדומה, החלטנו על רכישת רכב. (למרות שיש לי כבר שלושה על שמי, או אם נדייק שניים - מונדאו 2.3 ליסינג, איסוזו טרופר שרוב השבוע עומד בצל, שטח בלבד ורכב מדינה {100% נכה} שנמצא אצל בת זוגתי לשנה וחצי הקרובות).

יש לי שלושה ילדים, שני הקטנים 16 ו-20 שעכשיו מוציאים רישיון (הקטנה עושה על אוטומט) והבכור בן 24 שכרגע בעיקר לו מיועד הרכב.

אני בהתחלה רציתי לקנות רכב מליסינג, הסתובבנו באביס ובהרץ' וזה פשוט היה על גבול המכפיר שלי אישית לא מתיישב בהיגיון למה לקנות רכב מליסינג.

אחרי שהחלטנו כי לא קונים רכב מליסינג, החלטנו פשוט לקנות רכב חדש מהחברה.

הרכב הולך לשמש בעיקר את הבן הבכור, ובעתיד גם את שני הנהגים החדשים (אחרי שיוכיחו את עצמם כמו שצריך על המונדיאו ביחד איתי)

בלי יותר מדי בירבורים החלטתי לקנות קיה פיקנטו חדשה (2015 כמובן) דגם EX עם המובילייזר וחיישני רוורס הנזק יצא כ76 אלף שקל, רק 6 אלף שקל יותר ממה שהציע לי הבחור בליסינג על קיה פיקנטו 2015 עם 0 ק"מ אבל אני כבר אהיה יד שניה מליסינג (הבנתי שזה צונח רק ב-10% כי זה 0 ק"מ ולא ב-20%).

מזווית עין של מישהו שלא מתמצא כל כך בתחום, אולי יותר בתחום השטח, העסקה הייתה נראת לי כמו תמורה מעולה לכסף, 3 שנים אחריות יצרן, 7 שנים אחריות כוללת על השלדה והציריות וכו'.

אשמח לאישור בעניין הזה, למרות שמאוחר מדי :)

עכשיו לגבי קבלת הרכב, אנחנו אמורים לקבל את הרכב בימים הקרובים, אני אקח איתי את הבכור כמובן.

אשמח אם תוכלי לציין בפניי את הדברים שאני חייב לבדוק בזמן קבלת הרכב במקום והדברים שצריך לבדוק בנסיעה הראשונה לאחר קבלת הרכב.

ואם מישהו קנה פיקנטו חדשה לאחרונה והיו לו איזה שהן בעיות אשמח לשמוע גם כן.

שיהיה יום טוב לכולם, תודה מראש.

פורסם

הפיקנטו היא אחת מהמכוניות החדשות היותר נמכרות בישראל (ביחד עם טויוטה קורולה וקיה ספורטאז'). אתה יכול להיות רגוע, זה רכב טוב והעסקה עצמה בסדר גמור.

אם קנית באולם התצוגה ברעננה אז אני בטוח ב-100% שלא יהיו לך שום בעיות. אם קנית באולם תצוגה אחר אז אני בטוח ב-99.5% שלא יהיו לך בעיות. אתה לא צריך לבדוק שום דבר מיוחד בנסיעה הראשונה, תפסיק לקרוא את כל סיפורי ההפחדות שיש באינטרנט. תבדוק שאין שריטות או פגמים בצבע, תבדוק שקיבלת את כל הציוד (גלגל, מפתח גלגלים, אפוד זוהר, עץ ריח מהודר וכל שאר השטויות) ותבדוק שכל מה שהזמנת קיים ברכב. אחר כך סע לשלום ותהנו מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...