Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני מעוניין לרכוש שירוקו חדשה T1.4 ידנית (כבר שילמתי מקדמה בכדי לשריין את הרכב הלבן האחרון)

יש רק כמה דברים שאני לא מבין.

נציג החברה אמר לי שאין שליטה על כלום מההגה מצד שני ראיתי שירוקו בארץ עם שליטה בהגה ואני מדבר על מנועים T1.4 לא על 2.0T

השאלה אם מה זה באמת מגיע? בקשר למושבים ראיתי שמשהו בפורום רשם שהיא מגיע עם 4 מושבים ולא 5 האם זה בדגם TSI

או 2.0T

שאלה נוספת מה ההבדל בין מחשב דרך מורחב ולא מורחב

ואחרונה נאמר לי שלא כדי לרכוש את ה GPS מהחברה ע"י נציגי החברה וזה מיותר השאלה עד כמה זה מיותר אני אישית משתמש באייפון כGPS אבל הייתי שמח אם היה לי GPS מובנה

הרבה שאלות תודה מראש.

פורסם

ב1.4 אין שליטה מההגה רק ב2.0

כולן מגיעות עם 4 מושבים

מחשב דרך רגיל נותן לך סטטיסטיקות על הלוח מכוונים

מורחב נותן לך עוד אפשרויות של שינוי פרמטרים מסויימים ברכב.

לגבי GPS הכל שאלה כמה הם דורשים

אני התקנתי בשירוקו שלי 8024 שמכיל הכל מהכל ב8.6K

הנה שרשור מעניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=318978

פורסם

לגבי ה GPS אני יכול להוסיף 5000 ש"ח ולקבל אותו מקורי, אך איני יודע אם זה שווה את זה.

בנוסף התבאסתי קצת לגבי המחשב דרך, חשבתי שיש יותר אפשרויות ולא מוגבל לגמרי כמו ה- Seat Ibiza שהייתה לי.

אולי אני יברר לגבי הזמנה מיוחדת לא איכפת לי כלכך לחכות.

פורסם

5000 - GPS

כמה לדיבורית BT מקורית?

כמה לחיישני רוורס או מצלמת רווסר? (אני חושב שחובה ברכב הזה כי הראות לאחור היא זוועתית)

כמה לDVD או לשליטה על האייפון?

פורסם
5000 - GPS

כמה לדיבורית BT מקורית?

כמה לחיישני רוורס או מצלמת רווסר? (אני חושב שחובה ברכב הזה כי הראות לאחור היא זוועתית)

כמה לDVD או לשליטה על האייפון?

חיישני רוורס יכול להיות נחמד ביותר למרות שאני מאמין בכושר הנהיגה שלי

דיבורית לא ידעתי שבכלל אפשר להתקין דיבורית מקורית ללא לחצנים על ההגה.

שליטה לאיפון מיותר אך DVD יכול להיות נחמד אני מעוניין במידע נוסף לגבי מחירים וכדומה אם אפשר

בנוסף מעניין אותי לדעת אם יש משהו שכן קיבל את ה 1.4TSI עם לחצני שליטה, כי אם כן אני הופך להם את החברה.

תודה מראש

פורסם

אני גם חשבתי שאני יכול בלי חיישנים או מצלמה אבל עם תחת כמו של שירוקו ועם חלון אחורי בגודל של מראה זה הרבה יותר קשה.

בסוף אני התקנתי מצלמה וזה אחד הדברים המומלצים.

ביום שישי ראיתי שירוקו 1.4 עם שליטה מההגה.

פורסם
אני גם חשבתי שאני יכול בלי חיישנים או מצלמה אבל עם תחת כמו של שירוקו ועם חלון אחורי בגודל של מראה זה הרבה יותר קשה.

בסוף אני התקנתי מצלמה וזה אחד הדברים המומלצים.

ביום שישי ראיתי שירוקו 1.4 עם שליטה מההגה.

אז למה בסוכונות משקרים אותי ואומרים שלא קיים?

אני לא מבין את האינטרס?

פורסם

לי המליצו עוד ביום של קבלת הרכב בסוכנות, פשוט בגלל המחיר אני ויתרתי, אחרי חצי שנה של קללות בכל פעם שאני הכנתי תרכב, חברה שלי הסתה לי מתנה ליום הולדת וקנתה לי תמצלמה.

היא אומרת שהתקשרה לשירות של צ'מפיון והם אמרו לה לגשת לרדיו מילנו להתקנה של מצלמה.

פורסם

אני גם מהר מאוד הבנתי שחייב מצלמה, אבל לא דרך צמפיון, המחיר הזוי

אני לא ראיתי 1.4 עם שליטה אלא אם הקונה הוסיף הרבה מאוד כסף

פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל הזמנה של שליטה מההגה אמורה לעלות בסביבות ה4K.

אכן מצלמת רוורס\חיישני רוורס זה חובה באוטו הזה,גם המראה המרכזית וגם החלון האחורי קטנים עד מאוד לעומת רכבים אחרים.

לפני ששילמת מקדמה לא נכנסת לרכב? השאלה של ה4/5 דלתות נשמעת כאילו אין לך מושג על הרכב והזמנת אותו על בליינד.

היתי חוקר ומברר קצת לפני שאני מזמין אוטו ב175K,אני יודע שאני חקרתי את כל האוטו לפני שהזמנתי אותו.

בן.

Got To love It

פורסם

ובכן לא נכנסתי לרכב לפני ששילמתי את המקדמה אך ראיתי את הדגם המחזק יותר הם עושים נסיעות מבחן

ושם היו 4 מושבים רק רציתי לדעת אם זה אותו הדבר בדגם החלש בכל מקרה כמה עולה מצלמת רוורס לא חשבתי בכלל בכיוון

ומה לגבי ה - GPS ניתן לרכוש אותו מהחברה תמורת 5 אלף או להוריד את זה מהמחיר ולעשות את זה באופן פרטי

עריכה: המצלמה המקורית מגיעה עם חיבור למסך הקיים? או שזה קומבינה של ארץ הקודש כלומר ברגיל

אני ממש לא סגור \תודה מראש

פורסם

מה יעיל יותר המצלמת רוורס או המערכת חיישנים המקורית (OPS, שמראה ע"ג המסך טאצ') ?

האם טכנית אפשרי להתקין את שתי המערכות? (תצוגה של מצלמה וצפצופים מהחיישנים?)

פורסם
ובכן לא נכנסתי לרכב לפני ששילמתי את המקדה אך ראיתי את הדגם המחזק יותר הם עושים נסיעות מבחן

ושם היו 4 מושבים רק רציתי לדעת אם זה אותו הדבר בדגם החלש בכל מקרה כמה עולה מצלמת רוורס לא חשבתי בכלל בכיוון

ומה לגבי ה - GPS ניתן לרכוש אותו מהחברה תמורת 5 אלף או להוריד את זה מהמחיר ולעשות את זה באופן פרטי

עריכה: המצלמה המקורית מגיעה עם חיבור למסך הקיים? או שזה קומבינה של ארץ הקודש כלומר ברגיל

אני ממש לא סגור \תודה מראש

מישהו הבטיח לך שהרכב יהיה לך נוח?

לפי דעתי לא נהגת נכון,להזמין רכב בעלות של 175K(למרות שלא משנה העלות) בלי בכלל להכנס אליו?!

אני אישית הייתי חייב להיכנס אליו,אני 1.95,בהרבה רכבים יש לי בעיה עם הגג של האוטו ועם המרחק מהדוושות. למזלי בשירוקו יש עדיין מקום לראש ולרגליים יש המון מקום :)

אני במקומך נוהר לסוכנות ממה הזמנת את הרכב ובודק את הרכב מבפנים,אם זה מבחינת נוחות ישיבה ואם זה מבחינת הרגשה כללית של הרכב.

אכן המצלמה מגיעה עם חיבור למסך,המצלמה מותקנת בארץ.

הGPS שאתה מעוניין לרכוש מהחברה גם הוא מותקן בארץ,זה חיבור חיצוני שנקרא "לימוזין" והתצוגה שלו היא על מסך המערכת המובנת. שיקול שלך אם לשלם על כך 5K או לקנות GPS רגיל בחמישית מהמחיר.

בן.

Got To love It

פורסם

חבר כמו שכבר כתבתי נכנסתי לרכב ואפילו נסעתי ברכב הדגמה הבעיה היא שרכב ההדגמה הוא 2.0T עם כל התוספות וזו הסיבה שאני שואל את כל השאלות

בכל מקרה איפה המצלמה ממוקמת? וכמה היא עלתה לך בסופו של יום?

שוב תודה

פורסם

עדיין לא קיבלתי את הרכב,שאקבל אותו אגיד לך איפה ממוקמת המצלמה. אני משער שבאמצע הפגוש כמו כל הרכבים.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...