Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תירצה להגיע עד לטבריה אני אמלא לך אותו בשמחה.

מה זה מחיר סביר עבורך, איזה סוג וגודל המטף?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש מטפים תיקניים של קילו,הם קטנים כאלו ואני אישית לא ממש סומך עליהם, יש מטפים יעודיים לרכב במשקל 2 קילו אבקה שהם גם מגיעים עם מתלה מיוחד לרכב ומתאימים בידיוק.

אם המטפה שלך בעל ראש פלסטיק אז לא ניתן למלות אותו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מנצל שרשור:

יש לי ברכב מטף אבקה במשקל קילו עם ראש מתכת, שמולא אי שם ב-04'. שעון הלחץ שלו אומנם מראה שהוא מלא, אבל רציתי לדעת האם יש צורך לעשות לו רענון אחת לתקופה כלשהי?

אם כן - היכן? ומה העלות המשוערת?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש מטפים תיקניים של קילו,הם קטנים כאלו ואני אישית לא ממש סומך עליהם, יש מטפים יעודיים לרכב במשקל 2 קילו אבקה שהם גם מגיעים עם מתלה מיוחד לרכב ומתאימים בידיוק.

אם המטפה שלך בעל ראש פלסטיק אז לא ניתן למלות אותו.

היי שמוליק

האם יש מטפים עם מנשא לרכב פרטי?

קצת קשה לי לדמיין מטפה 2 ק"ג תלוי על קורת B של רכב פרטי... תקן אותי אם אני טועה, אשמח להכוונה

תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למטף שלי יש מנשא. עיגנתי אותו לגב המושב האחורי, כך שחו"ח בשעת חירום, כל שעלי לעשות הוא להוריד את גב המושב מתוך הרכב ולשלוף את המטף מהמנשא שלו - פרוצדורה שלוקחת לכל היותר 15 שניות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד תודה, רעיון טוב, אבל אתה מכיר את הפורד פוקוס דור ראשון, בה המשענת מתקפלת רק מתא המטען :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אלעד, מטפה צריך על פי מכון התקנים לעבור כל 5 שנים בדיקה הידרוסטטית שכוללת ריקון האבקה והחלפה או ריענון שלה, בדיקה של המיכל בלחץ, ולאחר מכן מילוי האבקה וטיפול במנגנון, כל התהליך הזה בא על מנת לבדוק שבשעת אמת גוף המטף לא יתפרק מחלודה או חורים מכל מיני כיוונים, בשנים האחרונות ניכנס תקן חדש שכל מטפה שנבדק בלחץ חובה לשים טבעת בין הגוף לראש שבה רשום את תאריך הבדיקה, המטרה בזה היא להראות שהמטפה אכן נפתח ולא כמו פעם שהיו עושים חאלטורות והיה מותר לסמן בדיקת לחץ עם ספריי צבע ושבלונה.

שביט, יש כמה סוגים של מתקנים לרכב, בדרך כלל לרכב משתמשים במטפה 2 קילו שהמתקן שלו הוא כמו עריסה כזאת שהמטפה יושב שם בלחץ וכדי לשלוף אותו צריך למשוך אותו בכח, יש עוד כמה מתקנים עם רצועות אבל זה בדרך כלל לרכבים גדולים יותר.

פורסם

mayrun לא בעיה לעגן אותו לרכב, אתה יכול בתא המטען למצוא מקום כמו לדוגמא גב הכיסא או מקום עם גישה נוחה ועם 2 ברגים לעגן אותו לגוף הרכב, תחפש באיזור תא המטען מקום נוח וחזק, יש כאלו שמתקינים אותו בתוך תא הנוסעים אבל זה בדרך כלל ברכבים מסחריים.

אלעד במרכז יש כמה מקומות אני מחר אבדוק לך אצל מי הכי זול, אני יכול לשלוח לך בפרטי כמה אנחנו גובים פחות או יותר על בדיקת מטפה אבל שוב הכל תלוי בגדול ובמצב.

פורסם

שמחתי לעזור ואם תצטרך עזרה עם מחירים אשמח לעזור לך בפרטי.

• תוכן חדש...