Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בוויכוח עם אבא שלי, מדובר על רכב חדש מהחברה.

הוא מעוניין לקנות הונדה סיויק (גירסאת קומפורט אוטומטית) שסה"כ תעלה 144K

אני טוען שעדיף לקחת גולף 1.4 TSI (גרסת הטריידליין 122), גם בגלל אהבתי לגולף, וגם בגלל המנוע החדיש והחסכוני, מחירה היום על הכביש 147K.

מה לדעתכם עדיף ?

כמובן הצרכים הם רכב למשפחה, לנסיעה יומיומית, בעיקר לאמא שלי.

כמובן שתא המטען חשוב (ובסיויק הוא יותר גדול) אך גם בגולף מה שיש מספיק.

חשוב שהייה נח גם מאחור.

וכמובן, מה התמורה הטובה ביותר לכסף (כמובן שלא משתלם להוציא רכב מהחברה אבל זה החלטה שלהם).

אשמח לקבל את החו"ד של כולם פה :)

תודה, ערן

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שעדיף הונדה .

כל מה שתחסוך על דלק , תפסיד במכירת golf

שנהם מעוד אמינות .

הונדה יותר זולה באחזקה .

יש גם הפרש במחיר לטובת הונדה .

איזה רכב היה להם קודם ?

פורסם

הדבר היחיד שעומד לזכות ההונדה או לרעת הגולף תלוי איך מסתכלים על זה היא המוסכים של צ'מפיון שהרבה מילים טובות לא תמצא עליהם.

חוץ מזה ולמרות זה הייתי בוחר בגולף שמנצחת בכול פרמטר: בטיחות, איכות, מנוע+גיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי חושב דווקא לכיוון האוקטביה TSI 1.2 , פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף(ואני לא אוהד סקודות) , הן מבחינת ביצועים והן מבחינת פנים הרכב/איבזור/תא מטען, ממליץ לכם לבדוק אותה, 119K חדש מהחברה.

פורסם

טיפולים בהונדה הם לא זולים, אאל"ט הם יקרים מגולף, שתיהן מכוניות מצוינות, מרווחות, נוחות וחזקות, שתיהן גם לא זולות, ויש מקומות בהם תמצא תמורה יותר טובה לכסף.

פורסם

אני יכול לתת לך דעה רק על הסיוויק.

הרכב נוח מאוד, ממש לא מרגיש עצל, שילוב של מנוע וגיר טובים.

צריכת דלק ממוצעת של 7.1 \100 בחורף 7.5\ 100 בקיץ.

מזגן טוב (אם זה פרמטר).

הרכב מרווח, מקום ל3 מבוגרים גם מאחורה.

שומר על ערכו לא רע ואמין.

מה שכן, טיפול תקופתי של 15K עולה כ-600 ש"ח.

ביטוחים יחסית יקרים.

מקווה שתבחר את מה שהכי יתאים לך!

אני ממליץ לכם לגשת לסוכנות ולעשות נסיעת מבחן על שתיהן.

בהצלחה!

פורסם

לנו יש גולף, לאחותי סיוויק (4 ד').

הסיוויק לא נוחה, לא מלפנים ולא מאחור. למעשה, מאחור היא ממש לא נוחה.

חיבור של כסאות ילדים ISOFIX (אם רלבנטי לך), נוח מאוד בגולף, סיוט בהונדה.

תא המטען של הסיוויק נראה גדול, אך במציאות בעייתי מאוד להעמסה (הצירים למשל, תופסים מקום רב, וגם המבנה שלו לא מתוכנן ביעילות).

לטעמי הגולף גם יפה יותר מבפנים. הסיוויק נאה יותר מבחוץ.

אאל"ט, הגולף מגיעה עם אבזור רב יותר (מסך מגע וכו') ויותר כ"א, וציון גבוה יותר במבחני הריסוק (טפו טפו טפו).

בסופו של יום, הבחירה היא גם עניין של טעם אישי.

לגבי מוסכים: אני מטפל בפליקס (ת"א) ומאוד מרוצה מהיחס שלהם. מצד שני, זה במסגרת האחריות.

מבחינת תמורה לכסף - תלוי מה אתה משקלל (נוחות? בטיחות? אבזור?). האוקטביה אכן תיתן יותר פח/שקל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הדבר היחיד שעומד לזכות ההונדה או לרעת הגולף תלוי איך מסתכלים על זה היא המוסכים של צ'מפיון שהרבה מילים טובות לא תמצא עליהם.

איזו מין הצהרה זו, באמת? איך יכול להיות שכל רשת המוסכים שלהם זבל? מדיניות? באים אנשים מגרמניה ומסבירים איך להתעמר בלקוחות?

אני מטפל באוטו ב"תושיה", שהוא מוסך מורשה, עליו הומלץ לי על ידי חבר פורום, מאז שהאוטו חדש ואני מרוצה מאוד בכל פרמטר. למרכזי אני לא מתקרב.

ערן, אני לא יודע מה צרכי השינוע שלכם מבחינת תא מטען, בשבילי התצורה של ההאצ'בק עם כסאות מתקפלים היא תחליף לא רע לוואן. העברתי כבר שלוש דירות ככה, וכשצריך, אתה יכול לסחוב דברים שסדאן לא מוכן לשמוע עליהם. אמנם זה נכון שכשיש נוסעים מאחורה אתה מוגבל לעומת סדאן, אבל כשאתה באמת צריך את המקום זה שימושי בהרבה (וזה כמובן נכון לכל השוואת האצ'בק מול סדאן, לא קשור לגולף-סיוויק).

בכל מקרה, הגולף תרגיש חזקה יותר בשימוש יומיומי ותא הנוסעים מוצלח בהרבה. אני מציע מאוד שתלכו לנסיעת מבחן ותספרו איך היה, למען הבאים אחריכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שבוע שעבר קיבלנו את ה1.4TSI עם ה122.

האוטו חזק, מפנק, נוח ומדהים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הגולף נוחה, פרקטית ומהנה יותר מהסיוויק, והיתרון הגדולה ביותר שלה הוא רמת בטיחות גבוהה יותר משמעותית.

מנגד לגולף רק שנתיים אחריות (די עלוב, וזה עוד לפני שמשקללים פנימה את השירות הנפלא של צ'מפיון מוטורס),

ושמירת הערך שלה ככל הנראה תהיה פחות טובה מהסיוויק.

כך שלמעשה אתם צריכים לבחור: מכונית טובה יותר או "חבילת בעלות" נוחה יותר.

פורסם

שלום לך!

שני המכוניות האלה אמינות וטובות.

שניהם חזקות אבל היתי מציע לך ללכת על הגולף בגלל כל ההתקדמות והחידוש שיש שם.

הגיר והמנוע החסכון בדלק ועל הבצועים.

הגולף גם בעוד כמה שנים תיהיה חזקה ואולי אמינה יותר.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

ושמירת הערך שלה ככל הנראה תהיה פחות טובה מהסיוויק.

על מה אתה מבסס את האמירה הזאת?

מהנסיון שלי הגולף שומרת מאד על המחירון שלה ובדר"כ היא נמכרת מעל המחירון (במקרים שלי הרבה מעל).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לפני מחירון יד2 לגולף 1.4 ולהונדה 1.8 יש אותו מחירון (118K), ואני משער שעל הגולף אפשר לקבל יותר כי יש פחות אקזמפלרים למכירה.

נ.ב1: לא התייחסתי למחיר של השתיים כשהיו חדשות, כי אני פשוט לא יודע מה היה המחיר ( אני חושב ששתיהן נמכרו בסביבות ה 140 אש"ח).

נ.ב2: בדקתי ביד2 ולא בלוי יצחק כי לא בא לי לבזבז עלות של שיחה בין-לאומית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...