Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון הגיעו אליי למוסך 4 רכבים עם בעיות של זיוף. לאחר בדיקה הסתבר שברכבים היה פלאג סדוק.

כל הפלאגים הבעייתיים היו מאותו חברה וגם מאותו מק"ט יש לציין שהם הוחלפו במוסכים אחרים (אני לא עובד עם החברת פלאגים הזו).

אתמול הגיעו למוסך השכן שלי 2 מכוניות עם זיוף, לאחר בדיקה התגלה שהפלאגים נשברו התפוררו נאכלו בשני המכוניות ונגרם נזק לשסתומים ולסלילי ההצתה. הרכב הראשון נגרם הנזק חצי שעה אחרי החלפת הפלאגים הרכב השני הנזק נגרם אחרי מספר ימים.

יש לציין הפלאגים שגרמו את הצרות היו מאותה חברה ואותו מק"ט בכל המכוניות.

שאלתי היא כזו האם יש פה אנשים שבחודש האחרון נתקלו בתופעה דומה ברכבם או ברכבים של קליינטים שלהם ואם כן איזה חברת פלאגים מדובר ומה המק"ט?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכוניות המדוברות יונדאי אלנטרה 2003 מזדה לנטיס, 1600 שנת 2000 , רנו מגאן 1.4 16V (נגרם לה נזק בשסתומים וכוהל נשרף), פג'ו 206 1.4 8V (נגרם לה נזק בשסתומים ונשרף כוהל חנוכיה). כל המכוניות שמו את אותם הפלאגים ונכון זה לא תואם הוראות היצרן.

אני עדיין לא רוצה לומר את שם החברה כי יכול להיות שמדובר פה על פלאגים מזויפים של החברה הזו. לכן אני רוצה לשמוע אם זה קרה לאנשים בחודש האחרון.

פורסם

אפשר אולי תמונה איך ניראה הפלאג לאחר המקרה הזה?

מעניין אותי מה קרה בדיוק לפלא איך זה ניראה, החרסינה התפוררה, או האלקטרודה של ה"אדמה"?

פורסם
אפשר אולי תמונה איך ניראה הפלאג לאחר המקרה הזה?

מעניין אותי מה קרה בדיוק לפלא איך זה ניראה, החרסינה התפוררה, או האלקטרודה של ה"אדמה"?

אין לי כרגע תמונות של הפלאגים שהוצאו מהפיג'ו והרנו אבל ביום ראשון אני אעלה אותם אבל מצאתי בגוגל תמונה די דומה.

defect spark plug.jpg

פורסם

שבת שלום

בהחלט צריך מזל בימים אילו השוק מלא בזיופים למיניהם .

בברכה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
שבת שלום

בהחלט צריך מזל בימים אילו השוק מלא בזיופים למיניהם .

בברכה

מדובר פה על חברה גדולה שמשווקת את הפלגים שצריכה להיות אחראית כלפי הקליינטים (שזה המוסכים).

כשאתה קונה בתור מוסך פלגים מאיזה עסק קטן ואלמוני בזול אז אולי הייתי חושד שמדובר בקומבינה או רמאות.

כשאתה קונה ממשווק מורשה של היבואן את לא מצפה שימכרו לך זיופים.

זה כבר לא עניין של מזל זה כבר מחדל של המדינה ויבואני החלפים שנשארים אדישים.

פורסם

אין בעייה ליבא למדינה חלקים לרכב שאינם איכותיים או עומדים באיזשהו תקן בין לאומי או לאומי אמיתי.

ידוע לך איך נגמר הסיפור במקרה של הנזק מנוע?

פורסם
אין בעייה ליבא למדינה חלקים לרכב שאינם איכותיים או עומדים באיזשהו תקן בין לאומי או לאומי אמיתי.

ידוע לך איך נגמר הסיפור במקרה של הנזק מנוע?

המקרה המסובך הראשון החל ברביעי האחרון רנו מגאן שיצאה מהמוסך לאחר טיפול שהוחלפו בו הפלאגים נתקעה לאחר 10 דקות ונגררה למוסך האוטו הגיע דופק ומזייף לאחר בדיקה התגלה שצילינדר התפרק בו הפלאג וכתוצאה מזה נפגעו שסתומים.

הורידו ראש מנוע הוא נשלח לתיקון, והורכב ברכב . הרכב מניע ולא דופק אך עכשיו הוא אינו מחזיק טורים בעומס.

הרכב השני פיג'ו 206 הגיע ביום שישי מזייף ומנורה צ'ק אינג'ין דולקת מבדיקה נתקלה ש3 פלגים התפרקו במנוע והם הוחלפו אך הרכב נותר מזייף. מבדיקה עם סורק נתקלה שסלילי הצתה נפגעו, הם הוחלפו בחדש אך הרכב עדיין מזייף, נעשתה בדיקה לראש מנוע ונתגלה שנפגו גם פה שסתומים בשני צילינדרים.

שני המקרים דווחו למשווק של הפלאגים שהורה לשלוח שמאי לבחון את המקרים. אחרי זה תתבצע תביעה ע"י המוסך וסביר להניח שהוא יקבל פיצוי.

לידע כללי מטרת הודעתי היתה לבדוק אם ישנם עוד מוסכים או קליינטים שנפגעו מסיבוך של הפלאגים ולהשוות מקרים.

פורסם

מדובר בפלגים של NGK , נסיתי אותם על רכבי פיג'ו 205 , המצתים בסדר גמור. רכשתי פעם את המקורי של BERU , אבל הרגשתי שה NGK יותר טוב , אז שמתי שוב את הNGK.

במקרים האלה בטוח שמדובר בזיוף.

HONDA CIVIC LS

פורסם

רק לי נידמה שהפלאג החדש בציפוי כרום מבריק מידי בצורה מחשידה?

מעולם לא שמתי לב לפלאג כ"כ מבריק כאילו שעבר ציפוי כרום.

פורסם
רק לי נידמה שהפלאג החדש בציפוי כרום מבריק מידי בצורה מחשידה?

מעולם לא שמתי לב לפלאג כ"כ מבריק כאילו שעבר ציפוי כרום.

שני הפלאגים יצאו מאותה חבילה.

רק שהשבור היה מורכב שבוע בלבד על רכב עד לנזק והשני חדש מהאריזה.

• תוכן חדש...