Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי ציפייה מרובה (למרות שקוצרה בכמעט חודשיים), הגיע הבובה החדשה, בינתיים רק תמונה אחת.

חוויות עוד אין, בעיקר כי נסעתי כמו זקנה לחוץ פחד מוות - בכל זאת פעם ראשונה שהורדתי ניילונים..

חייב לציין לחיוב את ההצגה שעשו לי באולם תצוגה במסירת הרכב, בהחלט הפתעה נעימה.

עוד תמונות בהמשך.

1.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי התמונה, הצבע הלבן החיצוני יחד עם הנגיעות הלבנות על גבי הדשבורד - נראים כמו שילוב מצוין.

תתחדש ותהנה, מכל הלב.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

תתחדש, בחירה יפה. אני מאוד אוהב את הלבן (זו הסיבה שאני בעצמי הלכתי על הלאון באותו הגוון).

אגב, הנגיעות הלבנות מבפנים הן בתוספת תשלום? האם זה בא מקורי מהחברה? ואם כן, כמה עלתה התוספת? אם לא, אז כיצד?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אוטו פשוט יפה.

השילוב של הלבן עם גג הזכוכית השחור מקסים.

במחיר שלה היא מאוד אטרקטיבית.

אגב.... הגג גם נפתח? או רק פנוראמי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, הנגיעות הלבנות מבפנים הן בתוספת תשלום? האם זה בא מקורי מהחברה? ואם כן, כמה עלתה התוספת? אם לא, אז כיצד?

המשלוח פשוט הגיע מעט שונה מאשר הדגם שהוצג כשהזמנו, למזלי (ולכל מי שהזמין) זה פשוט נראה יותר טוב.

ולגביי מי ששאל על הגג, פנורמי בלבד - נפתח כלפי מעלה בערך ב4 ס"מ, לצערי לא גג אמיתי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

נראית טוב מאוד יחסית לעלות של הרכב,

אני מאמין שנראה עוד הרבה כאלה על כבישי ישראל.

תתחדש בהחלט נראית טוב! תשמור עליה!

Polo 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם
נראית מעולה! תהנה!

(איזה "הצגה" עשו לך ששמחה אותך?)

תראה, אבא שלי מחליף לו ולאשתו רכב כל שנתיים-שלוש (תלוי באחריות), מאז שיש לי רישיון שזה 10 שנים אני אוסף בשבילם את הרכבים מהחברה, כי משום מה הם סולדים מזה (לא ברור :?).

הייתי ביונדאי/רנו/מאזדה/פיאט/דייהטסו/מיצובישי ותמיד הייתי מגיע במקרה הטוב לאולם ממוזג שבו נמצא הרכב עם עוד מספר רכבים, ובמקרה הרע פשוט זרקו לי מפתח ואמרו "הרכב בחוץ, כבר איתך".

היום - הגעתי לסוכנות בשעה 16 כמו שנקבע, הלכנו לחדר האחורי שם זה החדר מסירה, שם היו שניי רכבים מכוסים בכיסוי אדום של סיאט, הסוכן אומר לי חכה שנייה, שם במערכת את השיר מהפירסומת החדשה ואז הוריד את הכיסוי והתחלנו להוריד את הניילונים - נשמע אולי בקטנה, אבל לאחר שאספתי כבר כמעט 10 רכבים, זו הייתה המסירה הכי טובה והכי נהניתי ממנה - ובל נשכח שזה כנראה היה הרכב הזול ביותר.

כמו שאומרים - אלוהים בפרטים.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בהחלט סיפור יפה. הכי כיף לקבל רכב חדש בכזו הרגשה.

גם לי עשו קטע דומע בסוכנות סיאט-הרצליה (ראשית). לאחר 3 ימי עסקים (!!!) הרכב הגיע ועשו לי תרגיל נחמד שגרם לי לחייך כל היום בטלפון (ביום הקבלה).

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...