Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני קורא הרבה תגובות והתלבטויות של חברי פורום חובבי סאונד שנוהגים על רכבי ליסינג\חברה שחוששים לשפר את מערכת הסאונד (מתוך חשש מוצדק) כדי להימנע מבעיות עתידיות כשמחזירים את הרכב.

נכון שהבעיה הזו קיימת ונכון שחברות הליסינג "חוגגות" על כל נזק ויהיה הקטן ביותר

אבל עדיין אפשר להרכיב מערכות סאונד טובות ללא נזק עתידי לרכב

להלן מספר תמונות מהתקנה שעשינו שבוע שעבר ברכב חברה מסוג מזדה 3

כל ההתקנה בנויה בשיטת ה"לגו" הכל מודולרי וניתן לפירוק בדקות

שום דבר לא מחובר לרכב בברגים שנראים לעין, ואין שום חורים או "נזק" כלשהוא שאפשר יהיה לזהות לאחר הפירוק

ברכב מותקנים הרכיבים הנ"ל

מכשיר HU דגם CD3100

מתאם פנל דשבורד אחד דין של חברת METRA

סט קומפוננט קדמי 3 חלקים DLS דגם C-36

מגבר אלמני 4 ערוצים דגם AL-1000

סאבוופר DLS "12 בתיבה דגם KW-12

חוטי מתח וחוטי רמקול METRA חוטי RCA של ROCKFORD

IMG_0029.jpg

IMG_0035.jpg

IMG_0030.jpg

IMG_0033.jpg

IMG_0036.jpg

IMG_0037.jpg

IMG_0041.jpg

IMG_0045.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרור ההתקנה נראית יפה ומסודרת, קצת מפריע הבד שהשתמשתם - היה אפשר לשים סקאי או איזה דמוי עור אחר במקום.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

צודק הבחור שמעלי , רעיון מעולה וביצוע באמת יפה .

רק חבל שהבד שמשתמשים בו הרבה פעמים כאן בפורום הוא סוג הבד הזה

ההתקנה הייתה משתדרגת בהרבה רמות אם היה מדובר בציפוי של סקאי .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

התקנה נקיה ויפה.

אבל אותי מעניין לדעת איך המידריינג' נשמע במיקום הזה, באיזור הירך?

לא היה יותר קל ואפקטיבי למקם אותו בצמוד לטויטר במקום מקורי/על הקורה?

מתחדשת*

פורסם

עבודה לא רעה אני חושב שעדיף למקם את המיד באזור הקורה וגם היה ניתן לצפות את העץ בסקיי וזה היה נראה הרבה יותר טוב סכ"ה עבודה יפה

פורסם

תודה על התגובות

לגבי ציפוי הבד: כן יש מצב שסקאי או דמוי עור היה משווה מראה קלאסי יותר. ניקח לתשומת לבנו בפעם הבאה

לגבי מיקום המידים:

הסיפור הוא שהלקוח הזה שומע בעיקר פרוגרסיב רוק והיה חשוב לו מאוד שניצור במה ברכב

במקביל היה חשוב לו עוד יותר שברכב לא ייראו שום סימנים לאחר הפירוק

נכון גם אנחנו חששנו מלשים את המיד קצת יותר למטה

אבל לאחר כיוונים של אלכס וההתקנה המדוקדקת אכן היגענו לבמה קדמית מאוזנת ולשביעות רצונו המושלמת של הלקוח.

נ.ב

היות והמיד הספציפי של ה-C36 הוא "4 והוא די גדול

ואכן שקלנו לשים אותו למעלה אבל גם בגלל שהלקוח חשש מחברת הלסיסנג ובגלל שהתקנה למעלה הייתה מפריעה לשדה הראיה לקחנו את הסיכון והרכבנו איפה שהרכבנו

דרור

פורסם

אפשר לקנות בפירוקיות פנלים כאלו, לא עולה הרבה(גם לא חסרות מעזדות 3 אחרי תאונה), והתוצאה תצא טובה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

לא כל לקוח היה רוצה לשלם על קיק פאנלים

אחרי הכל למרות שיש אין ספור אפשרויות, הריי גם אפשר להתקין בדאש בורד, ולקנות דש בורד חלופי

שורה תחתונה זה עיניין של המתקין מול הלקוח,

תאחלס מה שנסגר עם הלקוח זה מיד בדלת וזה בוצע כמו שצריך למעט הבד שיכל להיות אסטטי יותר

זהו לדעתי

פורסם

גורל,

אתה מתכוון "פירשט קלאשששש" :-P

דרור (אהובי שי)

תראה, לעשות בידוד למשל ברכב ליסינג לא פוגע בשום דבר ולא רק זה - גם מוסיף, זה שומר על המתכת של הדלת נגד חלודה, מבודד מחום, משקיט את הנסיעה ומבטל וויברציות.

הבעיה מגיעה ברגע שצריך לעשות חורים בדלת - אז כבר צריך לקנות חלקים חליפיים אם ממש רוצים להחזיר את הרכב לקדמותו - זה מה שאני עשיתי עם הקיק פאנלים שלי אפרופו...

אצלי השיקול לעשות בידוד או לא לעשות בידוד היה נטו כלכלי - רכב שאני נשאר איתו פחות משלוש או ארבע שנים מבחינתי זה רכב זמני ואני לא מוכן להשקיע עליו בידוד - כי כן, זה עדיין סכום לא מבוטל מבחינתי וכן זה עקרון מוזר שאני לא רואה ברכב ליסינג כרכב שלי לכל דבר - אני לא יכול לנסוע איתו מעבר לארבע שנים.

הרכב הפרטי שלי איתי כבר 7 שנים ארוכות ויפות - ברכב הזה כבר היה בידוד (מינורי ככל שיהיה) היו תיבות ובקרוב יהיה בידוד קצת יותר מאסיבי ממה שהיה בו פעם - אבל בליסינג? HELL NO

----- לגבי המאזדה שלוש -----

שמע, עבודה יפה, נקיה ואני בטוח שבעל הרכב יהיה מרוצה.

אבל - ברור לך שאנחנו בפורום של משוגעים לדבר - מיקומי הרכיבים הם לא בדיוק אידאלים אם אתה מבין למה אני מתכוון :-D אבל זו ממש לא גולת הכותרת של השרשיר הזה גם ככה :?

קומפלמנט ושאפו דרור על הפרגון שלך לבעל מקצוע אחר - הגיע הזמן לראות קצת כבוד בפורום, סה"כ התחרות טובה לכולנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בטח תשמעו עוד הרבה הערות על הבד, גם אני לא אהבתי, אבל אם הלקוח מרוצה, קטונתי.

כל הכבוד על הדרך שאתם לומדים ומתקדמים בה, עבודה טובה בסך הכל.

בהצלחה בהמשך.

רותם.

• תוכן חדש...