Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני מכור להגה וכרגע יש לי תקופת מלווה ואין לי אוטו לנהוג עליו אפילו עם מלווה

אני רוצה ללמוד את כל חלקי המנוע ואיך הכל עובד...

אני לא רוצה דרך האינטרנט כי אחרי ישיבה של שעתיים מול המחשב מתחיל קצת לכאוב לי הגב , אז ברצוני לרכוש ספר.

תמליצו לי בבקשה על ספר טוב ולא יקר :)

תודה

פורסם

תבדוק בחנויות ספרים,

יש לך מלא חומר בויקיפדיה ובאתרים. יצא לך הרבה יותר זול להדפיס והטכנולוגיה גם מתקדמת כל הזמן ככה שספר אחד לא יכסה לך את מה שהאינטרנט כן.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בגלל שאני מכור להגה וכרגע יש לי תקופת מלווה ואין לי אוטו לנהוג עליו אפילו עם מלווה

אני לא רוצה דרך האינטרנט כי אחרי ישיבה של שעתיים מול המחשב מתחיל קצת לכאוב לי הגב , אז ברצוני לרכוש ספר.

תודה

יש לך אתר עם הסבר מפורט וסירטון על התפקוד?

פורסם

תודה

בבקשה

http://www.amalnet.k12.il/lemida/autotronic/mavo/mavo_lssn15.ppt#256,1,שקופית 1

פורסם

תודה רבה על הלינקים אבל שוב , אני חייב המלצה על ספר טוב ולא באלי לקנות איזשהו ספר לא טוב...

כי אמרתי לכם קשה לי לשבת מול המחשב בקריאה...

• תוכן חדש...