Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול שאלה.

אני בקרוב רוצה לשדרג מעט את אחיזת הרכב, שתהיה קצת יותר יציבה, חשבתי על הנמכה סטנדרטית סולידית, לא משהו מטורף, בסגנון ה 35-40 מ"מ.

ביררתי פה ושם לגבי סטים, עכשיו יש לי שאלה. אני רואה שיש הרבה סטים מיד שניה וכו', במחירים ממש טובים, מסוג אייבך, וייטק וכו', השאלה שלי היא האם כל סט מיועד ספציפית לרכב מסויים, או שיש אפשרות להשתמש בו לרכב אחר.

סתם לדוגמא - סט להונדה סיויק, הוא יתאים לקולט?

תודה!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

כל סט קפיצים ייעודי לדגם רכב ספציפי כמובן, לכן סט להונדה סיוויק לא יתאים למיצובישי קולט.

ישנם סטים שמתאימים לכמה רכבים החולקים את אותו מבנה הבולם.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

סט של סיויק לא יתאים לקולט!

כמובן שיש דגמים שיש בינהם חפיפה (פולו=איביזה, גולף=לאון) ובמקרה שלך סופר לנסר=קולט.

לרוב, לכל רכב (דגם, שנה, מנוע) יהיו קפיצים משלו.

דודי

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...