Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

ברשותי רנו קליאו B

2002

יש לי בעיה שהחלה לפני חודש .לפעמים קורא לי שאני בה להדליק את האוטו אני מסובב את המפתח והאוטו לא נדלק חשבתי בהתחלה שזה בעיה של מצבר חלש והחלפתי לחדש [המצבר הישן באמת היה חלש בלי קשר]האוטו נדלק מהר ללא בעיה, לזמן קצר כמובן. לאחר חפירה קצרה בספר הדרכה של האוטו קראתי שהאוטו מצויד במערכת משבת מנוע למי שלא יודע מה זה הנה תקציר .[משבת המנוע מונע את התנעת המכונית על ידי מי שאינו מצויד בשלט רחוק הייחודי למכונית ]

ברשותי שני מפתחות מקוריים של האוטו מפתח אחד לא תקין אני מתכוון [לשלט] ומפתח אחד תקין לסירוגין

הבעיה שלי כזו לפעמים המפתח התקין לסירוגין מנטרל את המשבת מנוע ולפעמים לא ...ואז האוטו לא נדלק

לקחתי את המפתחות [למוסך מרכזי של רנו חיים לוי בירושלים] לאחר בדיקה מקיפה במחשב של המוסך נאמר לי שמפתח אחד תקין לסירוגין ומפתח אחד צריך להחליף לו שבב [ציפ] וזה יסתדר לי כול התיקון עולה להחלפת השבב 460 שח כולל מעם עזבו שהם לא סידרו את הבעיה בשלט לא הספקתי להגיד להם ]יש עדיין אחריות] כי האוטו ניגרר למוסך אחר

...אתם לא מאמינים מה קרה לי איך שהפועל שלהם החזיר לי האוטו מהמקום שהחליף לי את השבב ...המשאבת מים של האוטו היתפרקה ...והרצועת טיימניג קפצה מהמקום והפועל החכם שלהם ניסה להדליק את האוטו כמה פעמיים התוצאה ראש מנוע ותיקון של אלפי שקלים ] טוב לא משנה נחזור לבעיה השאלה שלי מה יכול להיות שמנתק לי את ההצתה הקודן או השלט תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

פורסם

שלום, ההודעה שלך לא ברורה, ללא סימני פיסוק, אתה קופץ מנושא לנושא.

האם בסוף החליפו את השבב במפתח הלא תקין?

או שהחליפו בשני המפתחות? (כדאי שיהיו לך שני מפתחות תקינים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, ההודעה שלך לא ברורה, ללא סימני פיסוק, אתה קופץ מנושא לנושא.

האם בסוף החליפו את השבב במפתח הלא תקין?

או שהחליפו בשני המפתחות? (כדאי שיהיו לך שני מפתחות תקינים).

החליפו רק במפתח אחד זה שלא היה תקין בכלל וזה עדיין לא תקין .מצטער אם אני לא ברור כל כך

• תוכן חדש...