Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על עזרתכם.

דבר מוזר קרה לי ברכב,

היום בנסיעה של 60 קמ"ש דוושת הגז לא הגיבה,הרכב איבד מהירות ואז לאחר 5 שניות לערך,חזר האוטו להגיב,כאשר הבחנתי שהרכב לא מגיב לחצתי את הגז עד הסוף.ואז כאשר חזר הרכב לזהות את הגז,הוא נכנס לפעולה,ברמזור לאחר מכן, הרכב לא הגיב לגז ונכבה מיד.

זה פעם ראשונה שזה קורה לי.

אני מתדלק באותהתחנת דלק כבר שנה אבל זה לא אומר כלום כי יכול להיות שנפלתי על דלק באיכות סוג ז',זה הרעיון שלי.

שהדלק מזוהם ולכן הרכב כבה.

הרכב לא מתחמם יתר על המידה,נהפוכו מאז שהחלפתי רצועת אלטרנטור אפילו לוקח לו יותר זמן להגיע לחום אופטימלי?

אשמח לרעיון מצידך לגבי הגורם [פילטר דלק תקול?לנקות ביותר יסודיות בית מצערת?]

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אתה צודק במיליון אחוז!

אני יותר לא מתדלק ביעד תלפיות ירושלים

שם תדלקתי פול

אחרי שהרכב נגמר לי כך תדלקתי שוב פול טנק {היה חצי} בסונול מבשרת והרכב - אריה!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אתם נחפזים להסיק מסקנות. הסימפטומים האלה הם אומנם של דלק באיכות נמוכה, אבל גם של עוד אלף ואחד דברים אחרים.

אי אפשר להחליט רק על סמך הדברים שכתבת. אתה צריך להיכנס למוסך ולהתחבר לסורק תקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...