Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחר שהתחדשתי בגולף GTI דור 5 משולשת דלתות, אני רוצה לשפר את המערכת המובנית אבל לא "בטירוף

".

כרגע יש HU 2DIN מדגם RCD300 (אם אני לא טועה) שאינו תומך אפילו ב MP3.

מה שאני מעוניין לעשות בשלב הראשון זה להחליף אותו בHU תואם מקורי של השנים המתקדמות יותר ,

כלומר כזה שכולל מסך נגיעה, BT , GPS כניסת USB וכו'.

יש הרבה מוצרי ג'אנק בשוק, הייתי שמח לשמוע מה הכי פחות ג'אנק או יותר נכון : מה הכי מומלץ.

תקציב? כמה שיותר נמוך אבל אני לא מתכוון לקנות זבל שיתקלקל אחרי יומיים.

אגב, אני לא מעוניין להתקין 2DIN שהוא לא מקורי או תואם מקורי כלומר הצעה של מסגרת פלוס HU אחר כרגע לא על הפרק.

שאלה שניה:

גדלי הרמקולים בדלתות : לא מצאתי בשרשור גדלי הרמקולים בדלתות, גולף דור 5.

בדלת הנהג יש 2 רמקולים פלוס טוויטר בזויות המראות (כנראה סט קומפוננט 3 חלקים אני מהמר על 4" ו6.5") ,

בחלק האחורי (אין דלתות אחוריות), יש עוד רמקול כלשהו לנוסעים האחוריים.

הרמקולים האלה הגיעו מקוריים עם הרכב ומעולם לא התעסקו איתם.

השאלה שלי היא פשוטה : מה הגדלים של כל האלמנטים כדי שאדע לקנות משהו חלופי מתאים באותו הגודל.

אגב, שמעתי שאם מגבירים את הסט המקורי, מקבלים תוצאות יפות. מישהו ניסה ?

תודה לכולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, אבל איזה דגם תואם לגולף 5? מהו מחיר הגיוני ?

אגב היום הציעו לי מערכת מקורית של פאסאט מפירוק ב1800 שקל, כל ההבדל הוא שהיא גם תומכת MP3 (וכנראה עם USB)

נשמע לי קצת מחיר מוגזם לא?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני שאתה מחליף את מערכת השמע והרמקולים שים לב לפרטים הבאים:

1. מערכת השמע המקורית מקודדת (קיים קוד) אשר נשמר גם במחשב הרכב כלומר במידה ואתה מתקין מערכת אחרת לדוגמא RCD300 מרכב אחר עלייך לקודד את מחשב הרכב (פעולה לא פשוטה גם בצ'מפיון לקח להם 30 דקות בכדי לקודד את המערכת).

בדוק שיש ברשותך את הקוד של המערכת הקיימת+המערכת החדשה.

2. המערכת המקורית מבצעת דיאגנוסטיקה גם לרמקולים ואוטומטית מזהה אם הותקנו רמקולים נוספים.

3. למערכת המקורית ניתן לבצע איבחון ממוחשב דרך שקע הדיאגנוסטיקה.

4. מידות הרמקולים הקידמיים הם:

Treble - 46 MM

Mid-range - 114MM

bass- 200 MM

* בדלת צד ימין+שמאל קיים מפצל תדרים.

הספק המוצא הנקוב של המערכת הוא 2X20 וואט.

שים לב ! המידע נכון לבי מערכת בסיסית בלבד מכיוון שתמיד קיימים שינויים במהלך השנים וגם אפשרות למערכת של 4X20 וואט+רמקולים מאחורה תלוי איך צ'מפיון הזמינו.

איזה כייף לי :)

פורסם

המידות קצת מוזרות כי זה לא יוצא בהמרה מממילמטרים לאינצ'ים : 6.5 ,5.25 או 4 שהם הסטנדרט.

בקשר לקוד, אני מודע לעניין. יש בידי כרטיס קוד של המערכת הנוכחית, מעניין אם מערכות האפטר מרקט יודעות לשכפל את הקוד הנוכחי ולדמות את עצמן ליחידה המקורית או שהקוד דרוש להגנה מפני גניבה על ה HU המקורי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לך המידות נראות קצת מוזרות מכיוון שייצרנים רבים נוהגים לתכנן את המידות היסודיות של הרמקולים במילימטרים לכן כול המרה לאינצ'ים מתקבלת לא סטנדרטית עבורך.

כמו שתנסה להמיר בורג מילימטרי באורך 10 מילימטר לאינ'צים תקבל 0.393 כאשר הבורג הסטנדרטי הקרוב הינו במידה של 3/8".

הייצרן שמייצר לפי מיטב זיכרוני את הרמקולים עבור גולף הינו blaupunkt וגם גרונדינג ובאתר שלהם כול המידות במילימטרים.

הקוד משמש להגנה בפני גניבה ואפשרות ומניעה של התקנה ברכב אחר. במידה ואתה מתכוון לרכוש ב-EBAY שים לב לקבל קוד.

פורסם

מעניין באמת מה מדיניות המכס ובכלל על ייבוא אודיו לרכב, בהנחה שאני מצהיר את הערך האמיתי של הסחורה , יש למישהו מושג?

נניח קניתי רדיו מקורי ב500 דולר, יקחו לי על זה רק מע"מ ?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרמקול מקדימה בנוי על פלסטיק

אני הכנסתי שם 7.1 אינץ' אם טבעת עץ

אתה יכול להכניס לשם רמקול יותר גדול

גם לרמקול 6.5 אתה תצטרך לעשות טבעות עץ

התקנה יפה ברכב כמו שלך

http://www.diymobileaudio.com/forum/diyma-build-logs/47312-one-more-mkv-gti-sq-install-pics.html

כאן אתה תוכל לראות גם את גודל הרמקול

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=91022

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

נראה לך שאייל ייעשה בנייה כמו בקישור שצירפת ? לפי דעתי לא, מכיוון שזה חתיכת שינוי במבנה המקורי של הדלת.

פורסם

לא יודע איפה ראיתה שהצעתי לו לעשות בנייה

אני בעצמי לא עושה בנייה בגלל שאני לא רוצה לעשות שינוי ברכב

נתתי את הקישורים כי מראים שם את הרמקולים מאחורה והמרקולים מקדימה

שיראה איך הכול יושב ובערך איזה גודל כול רמקול

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

עקרונית כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר ברכב את המגבר GTO 75.4 שלי לקומפוננטים הקיימים בדלת פלוס להוסיף סאב קטן בתא המטען.

מכיוון שכבר עכשיו אני מרגיש שהם לא איכותיים , אני רוצה כבר להתחיל לברר על סטים מתאימים (במחירים סבירים).

יש איזה סט 3 אלמנטים שיכול להתאים לי שם? אף פעם לא שמעתי על מידה כמו 7.1 אינץ'... :)

עוד שאלה: איך מפרקים את החיפוי של קורות A ? הן תפוסות ממש חזק , עדיין לא הבנתי את הפטנט.

תודה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...