Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הזרקת דיו.

מבוקשת המלצה על מדפסת משולבת פקס/סורק /העתקה - לשימוש SOHO.

פקס בחיוג ישיר (לא דרך המחשב)

הדפסה בשחור + צבע

הצבע נועד בעיקר להדפסת תמונות, מכאן שהעדיפות היא למכשיר שמסוגל לתת איכות טובה.

אומנם הדפסת תמונות היא החלק השולי בשימוש, אבל שיהיה איכותי.

מי שמציע דגם, מתבקש לנמק מדוע לדעתו הדגם הזה עדיף על פני דגמים אחרים, כמו-כן, דגמים עדכניים שניתנים לרכישה (סביר שדגם מלפני שנתיים כבר לא מיוצר יותר).

רצוי מכשיר שהאחריות מעל שנה (גם אם מדובר באופציית הרחבה במעמד הרכישה).

תודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני ממליץ על מדפסת משולבת של קאנון i-SENSYS MF4150 הדפסה בשחור בלבד. רד מהעניין של צבע במדפסות לייזר מכיוון שהמחיר מרקיע שחקים במיוחד עלות הטונר. במדפסות צבע יש כ-4-5 טונרים כפול 400 שקלים.

http://www.karat.co.il/catalog.php?id=712

איזה כייף לי :)

פורסם

בבית יושבת אצלי HP J4580 עושה את העבודה (סורק/פקס/מדפסת) וחוץ ממשק מעצבן מעט אין לי טענות.

בעסק יש לי 4 CANON גם הן ללא בעיות יוצאות דופן (הייתי אומר שהן המרצדס של מדפסות הצבע, עובדות קשה והרבה, חמסה, חמסה חמסה).

יש דיו חליפי גם לHP וגם לCANON במחירים די זולים בכל הארץ, בחיפוש לא יסודי במיוחד תמצא מחירים החל מחצי ממחירו של מקורי ומטה.

העניין הזה יחד עם עלות רכישה נמוכה יחסית של המדפסת גורם לכך שרכישת מדפסת לייזר נהפכת לאטרקטיבית פחות, כמו כן מניסיון עם מדפסות לייזר זולות אני יכול להמליץ לך להתרחק מכל מה שעולה פחות מ1.5K שזה שתי מדפסות הזרקת דיו מאוד איכותיות המיועדות לנפח עבודה דומה וכנראה גם תופסות פחות מקום.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אהלן.

גם לי בבית יש את הHP4580.

בעקרון היא נהדרת ונותנת אחלה תמורה למחיר. (אני קניתי במכרז באינטרנט ב350 ש״ח).

עכשיו, אחרי שימוש ביתי של שנה וחצי, היא התחילה לזייף.

כששולחים פקס מהמגש הזנה העליון, קורה שהדף נתקע. ואז צריך לשחרר אותו ולהתחיל את התהליך מחדש.

די מעצבן ומציק להיות ליד הפקס בזמן השליחה.

התופעה מתרחשת בעיקר כשמנסים לשלוח יותר מדף אחד..

מעבר לזה אין תלונות.

פקסים מתקבלים ללא שום בעיה. כך גם העתקות וסריקות.

היא די חסכונית. וגם יש אפשרות לקנות מחסנית דיו גדולה שמספיקה להמון הדפסות. (חברה שלי סטודנטית והיא נאלצת להדפיס די הרבה מסמכים. רק לפני חצי שנה בערך נגמרה המחסנית המקורית שקיבלנו עם המדפסת).

אנו כמעט ולא מדפיסים בצבע. ואנחנו עדיין עם המחסנית הצבעונית המקורית.  

מקווה שעזרתי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

חברים,

בשורה הראשונה כתבתי "לא הזרקת דיו".

למכירה מדפסות/מכונות משולבות מקולקלות של HP, ברדר וקנון (כולן הזרקת דיו).

ובהחלט לא בחרתי את המדפסות הזולות שבהן.

ולכן אני חוזר שוב להודעתי המקורית בשירשור זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מבין שבעצם אין המלצות למדפסות לייזר/ שעווה/ תרמי ושאר דברים שאינם דיו.

הדגש הוא גם על יכולת טובה בהדפסות צבע (תמונות).

.

פורסם

איכות טובה בהדפסת תמונות תוכל לקבל ממדפסת שעולה בערך כפול מהHP שמצאתה (אולי אפילו יותר), חפרתי קצת לפני שקניתי את מדפסות הדיו המשמשות אותי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...