Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

לחברה שלי יש מיצובישי לנסר שנת 92. כל כמה ימים (פעם בשבוע בערך) כאשר היא מניעה הרכב נדלק, אך לאחר כחצי דקה-דקה נכבה. אחרי שהוא נכבה כשמנסים להניע יש סטארטר אבל הרכב אינו מניע. בד"כ אח"כ זה כבר מניע. לפעמים לאחר חצי שעה, לפעמים לאחר כמה שעות. לפעמים משחקים עם כבלי ההצתה (בעצת מוסכניק) עוזרים ולפעמים הרכב מניע גם בלי המשחקים האלה (ככה שאני לא יודע אם זה באמת עושה משהו).

מה דעתכם הבעיה? בהתחלה אמרו שהבעיה כנראה במפלג, אך עקב העובדה שהרכב כן מניע ורק לאחר חצי דקה-דקה זה מפסיק, זה לא אומר שהבעיה במקום אחר? משהו עם הדלק? קרבורטור?

תודה

פורסם

כשהוא לא יניע לך,תעשה ככה.

תפרק את מסנן האוויר

שפוך קצת דלק,כפית תספיק ,לתוך הקרבורטור,או למה שיש לך שם,ותיתן סטרטר.

אם המנוע לא יעשה סימנים שהוא רוצה להניע,הבעיה היא חשמלית,ניצוץ.

אם תראה שהמנוע רוצה להניע,אז יש בעיה,במערכת הדלק.

כל טוב.

פורסם
כשהוא לא יניע לך,תעשה ככה.

תפרק את מסנן האוויר

שפוך קצת דלק,כפית תספיק ,לתוך הקרבורטור,או למה שיש לך שם,ותיתן סטרטר.

אם המנוע לא יעשה סימנים שהוא רוצה להניע,הבעיה היא חשמלית,ניצוץ.

אם תראה שהמנוע רוצה להניע,אז יש בעיה,במערכת הדלק.

כל טוב.

תודה אחי, אבל אני לא כזה מומחה (לא יודע לזהות את מסנן האוויר (כן כן תצחקו יש גם כאלה..)).

יש איזו דרך אחרת לבדוק את זה אולי?

פורסם
תודה אחי, אבל אני לא כזה מומחה (לא יודע לזהות את מסנן האוויר (כן כן תצחקו יש גם כאלה..)).

יש איזו דרך אחרת לבדוק את זה אולי?

שלום רב !

אחיך מיעץ לך עצת אחיתופל, ורצוי שאמץ לך אח אחר.

אל תתבלבל בעייתך קשורה למערכת הדלק , ולרכיב המרכזי במערכת הדלק שהוא הקרבורטור, ליתר דיוק,הצוק האוטומטי לא מתפקד בקרבורטור, וזקוק לטיפול וכוון מלטף של בעל מקצוע מיומן ומומלץ, בענף הקרבורטורים !

חפש אחד כזה באוף טופיק, בקטגורייה המלצות חמות על בעלי מקצוע,בענף הרכב, כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317&page=3

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

אחיך מיעץ לך עצת אחיתופל, ורצוי שאמץ לך אח אחר.

אל תתבלבל בעייתך קשורה למערכת הדלק , ולרכיב המרכזי במערכת הדלק שהוא הקרבורטור, ליתר דיוק,הצוק האוטומטי לא מתפקד בקרבורטור, וזקוק לטיפול וכוון מלטף של בעל מקצוע מיומן ומומלץ, בענף הקרבורטורים !

חפש אחד כזה באוף טופיק, בקטגורייה המלצות חמות על בעלי מקצוע,בענף הרכב, כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317&page=3

בברכה

צביקה

תודה רבה צביקה. אני מחפש מוסך מכונאות כללית כדי לאבחן את הבעיה? או שאתה בטוח שזה הקרבורטור ועליי לגשת למה שנקרא "מכון קרבורטורים"?

פורסם
אל תתבלבל פנה לצביקה והכל יסתדר, הוא בעל מכון לניקוי וכיוון קרבורטורים.

לא התבלבלתי והלכתי לצביקה, והדבר היחיד שאני מצטער עליו זה שלא הלכתי מוקדם יותר!

אפילו שהרבה אנשים אמרו לי "מה פתאום לנסוע לנתניה, יש המון מכוני קרבורטורים באיזור" (אני גר בת"א) לא היססתי ונסעתי אל צביקה (סה"כ 20 דק' מת"א, ממש לא נורא). קיבל את פניי אדם מקצועי ואדיב ולאחר פחות משעה (!) תיקן בעיה שהיתה במכונית של חברה שלי כחודשיים! במחיר מצחיק!

כמובן הטיפול אצל צביקה לא נגמר אצלו במכון אלא בליווי צמוד לוודא שהבעיה אכן נפתרה.

צביקה תודה! ולמי שמהסס - אל.

נ.ב. וכמובן שכחתי שעל הדרך קלט שחסר לה אוויר בגלגל ורצועה (למי שלא רגיל להסתכל על מכוניות הדברים לא נראים חסרים..)

פורסם

שלום רב !

מחובתי לציין שפותח השרשור, בחור צעיר משכיל,צנוע, ואפילו קצין מובחר !

אך לצערו הבנתו ברכב אפסית(והוא מודע לכך..) וזאת בלשון המעטה: הבחור הגיע אלי עם מחסור ניכר לעין,בלחץ אוויר בגלגל אחורי ימני, וכם מחסור ברצועת מזגן שנקרעה, ונחה לה , על פח מגן צמוד לאלטרנטור, למזלו קרעי הרצועה לא חדרו לטיימינג.

אני מציין זאת כדי להבהיר שרכב שמגיע לבעל מקצוע, מחובתו של בעל המקצוע המבחין בתקלות נוספות, לעדכן ולדווח זאת ללקוח.

שבעים אחוז מלקוחתיי מגיעים אלי, עם מחסור ניכר בשמן מנוע, ובבנוזל קירור במערכת, ומיותר לציין עם שמוש רגיל ודרך קבע, במי ברז, וללא מודעות לנזק שנגרם למנוע עקב כך.

לאחרונה אני נתקל בעיקר ברכבי אפלאוז, בפקק רדיאטור לא תקין(קפיץ חלש/שבור, גומיה קרועה,) הרדיאטור חדש, הרכב מאבד מי קירור, הלקוח מודע לכך, ניגש למכון שהחליפו לו רדיאטור, המכון בודק לחץ ברדיאטור, אך לא בודק , את המכסה הרדיאטור, שגם לעין בלתי מקצועית, רואים שהמכסה לא תקין, וגורם לאיבוד מי קירור.

ברכב זה כוון הקרבורטור והצוק האוטומטי, היה מתחת לכל ביקורת, מה שהקשה על התנעת מנוע קר, ולכבויו המיידי, ותצרוכת דלק גבוהה מאד מהנדרש.

בברכת חג עצמאות שמח.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...