Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה היום שאלה האם גימיות מובילי שסתומים במזדה 323 זהים ומתאימים גם עבור פורד סיירה,עוד דובר על כך שאיכות הגומיות במזדה מעולות.

השאלה אם יש ממש במידע הזה והאם גומיות שסתומים של מזדה 323 זהות לפורד סיירה עם מנוע 1600 ?

במידה ומישהו מהמומחים עונה לי אז בבקשה להסביר אם צריך להוריד קאמשאפט בכדי להחליף את הגומיות בסיירה ?

הרבה תודה

פורסם

לגומיות שסתומים שני מדידות, קוטר עיגול פנימי, וקוטר פנימי של הגומיה המתלבשת על המוביל.

מנוע של לאנטיס 1.8 המידה של הגומיות שסתומים הם, קוטר פנימי ציר שסתום 6MM, קוטר חיצוני שמתלבש על המוביל 11MM.

גומיות שסתומים זה משהו די אוניברסאלי בראשי מנוע ולכן מה שחשוב זה המידות.

למשל בשלייף המקורי של מאזדה יש 2 צבעים של גומיות שסתומים בערכה, אפור וירוק, אם זכרוני אינו מטעני אז הגומיות בצבע ירוק לפליטה, והגומיות האפורות ליניקה, הגומיות של בפליטה מיועדות לחום גבוהה.

לי למשל בהרכבת הגומיות נקרעה גומיה אחת, פניתי לחנות וביקשתי גומיה ע"פ מידות אפילו לא אמרתי לו לאיזה רכב, והגומיה התאימה.

פורסם
לגומיות שסתומים שני מדידות, קוטר עיגול פנימי, וקוטר פנימי של הגומיה המתלבשת על המוביל.

מנוע של לאנטיס 1.8 המידה של הגומיות שסתומים הם, קוטר פנימי ציר שסתום 6MM, קוטר חיצוני שמתלבש על המוביל 11MM.

למשל בשלייף המקורי של מאזדה יש 2 צבעים של גומיות שסתומים בערכה, אפור וירוק, אם זכרוני אינו מטעני אז הגומיות בצבע ירוק לפליטה, והגומיות האפורות ליניקה, הגומיות של בפליטה מיועדות לחום גבוהה.

לי למשל בהרכבת הגומיות נקרעה גומיה אחת, פניתי לחנות וביקשתי גומיה ע"פ מידות אפילו לא אמרתי לו לאיזה רכב, והגומיה התאימה.

אחלה הסבר יופי,יש לך חנות ספציפית ?

אפשרי לפרק בלי להוציא הקאמשאפט ?

פורסם
אותו יבואן, מזדה פורד= דלק מוטורס, זה לא מספיק?!

תודה צביקה,השאלה היא התאמת המידות,והאם צריך לפרק את הקאמשפט ?

ולמנ אני חייב לקנות אצל היבואן ? שמעתי שסטים של חברת ארלינג הם ברמה מצויינת לפורד סיירה.

פורסם

שלום רב !

בפוןרד סיירה , גל הזיזים הוא עליון , לכן אינני יודע עם חייבים לפרק את גל הזיזים.

כלי לקווץ הקפיצים יש לך?

קומפרסור יש לך?

האם ידוע לך כיצד להחליף גומיות שסתומים, עשית זאת בעבר, מה הרקע המקצועי שלך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

בפוןרד סיירה , גל הזיזים הוא עליון , לכן אינני יודע עם חייבים לפרק את גל הזיזים.

כלי לקווץ הקפיצים יש לך?

קומפרסור יש לך?

בברכה

צביקה

הרקע שלי הוא מאינסטלציה בצבא,הבנתי שצריך לתמוך את השסתום,מכווץ החבר שלי מביא,לחץ אויר כרגע אין לנו.

פורסם

עדי שלום רב !

רכב הוא לא ברז, וללא קומפרסור, לא ניתן לבצע החלפת גומיות שסתומים בשום רכב , בוודאי לא בסיירה, בעל גל זיזים עליון.

מה הסימפטומים, שעליהם הסתמך חברך, כשהחליט שעליו להחליף גומיות שסתומים?!

בברכה

צביקה

פורסם
עדי שלום רב !

רכב הוא לא ברז, וללא קומפרסור, לא ניתן לבצע החלפת גומיות שסתומים בשום רכב , בוודאי לא בסיירה, בעל גל זיזים עליון.

מה הסימפטומים, שעליהם הסתמך חברך, כשהחליט שעליו להחליף גומיות שסתומים?!

בברכה

צביקה

תשובה לשאלתך צביקה מכובדי.

בבוקר בהדלקה יוצא עשן לבן ונעלם מיד בנסיעה .

בעמידה ברמזור עם הזינוק יוצא לבן ונעלם.

בירידות ארוכות מהגולן לעמק החולה בסוף הירידות יש מיסוך עשן שנעלם מיד בישורת.

אלו הסמפטומים מכובדי,אם יש לך מסקנות אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

האם זה נכון ?

האם זה נכון ששמן ברקס במגע עם הגומיות שסתומים יכול לשפר את רמת האלסטיות שלהם ?ולרכך את קשיותן ?

פורסם

עדי שלום רב !

הסימפטומים מראים אכן, על צורך בהחלפת גומיות שסתומים.

האם אני מין, שאתה קיבלת עצת אחיתופל, ואתה מעוניין להוסיף לשמן המנוע נוזל בלמים, כדי לרכך את גומיות השסתומים, על מנת שיאטמו טוב יותר?

את זה עדיין לא שמעתי.

בברכה

צביקה

פורסם
אחלה הסבר יופי,יש לך חנות ספציפית ? -לא, רק מהניסיון עניתי

אפשרי לפרק בלי להוציא הקאמשאפט ? -לא, איני מכיר את המנוע הזה ולכן לא אוכל לענות לך

לגבי שיפור האלסטיות של הגומיות שסתומים בעזרת נוזל בלמים, לא שמעתי על דבר כזה, ובטח שלא הייתי מנסה.

אחרי מספר שנים הגומיות שסתומים נשחקים ומתקשים, אני יכול להגיד לך שהגומיות שסתומים שהחלפתי במנוע היו קשים כמו אבן.

פורסם
עדי שלום רב !

הסימפטומים מראים אכן, על צורך בהחלפת גומיות שסתומים.

האם אני מין, שאתה קיבלת עצת אחיתופל, ואתה מעוניין להוסיף לשמן המנוע נוזל בלמים, כדי לרכך את גומיות השסתומים, על מנת שיאטמו טוב יותר?

את זה עדיין לא שמעתי.

בברכה

צביקה

לכן אני שואל לפני שאני עושה,כפי הנראה באמת יעוץ לא טוב קיבלתי,הבנתי שאין מנוס מלבצע את ההחלפה,המלצה על מומחה לפורדים יש לכם ? גם באזור תל אביב זה טוב,או מקום אחר.

אז אני מבין שאתה גם חושב שזה בא בגלל גומיות שסתומים,וממליץ להחליפם.

פורסם
שלום רב !

כלי לקווץ הקפיצים יש לך?

קומפרסור יש לך?

בברכה

צביקה

בררתי.

אין צורך לפרק,אפשרי להחליף ללא פרוק הראש והגל זיזים,כעת אני מבין למה שאלת אותי על לחץ האויר.

עדכון יבוא.

• תוכן חדש...