Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בקרתי אצל פליפ ברמת גן .

בררתי פרטים בקשר לציפוי NANO קבלתי הרצאה והדגמה של כ-20 דקות (משקיען) ציפוי NANO מסנן 99% מקרני השמש ומוריד כמעט 50% מחום קרני השמש היוקדת על הנהג , עשינו ניסוי על היד שלי עם רפלקטור של כ-300 וואט עם הציפוי ובלעדיו ממרחק של כ 10 ס"מ ותאמינו ההבדל מורגש, בגלל המחיר הגבוה הוחלט לעשות רק בחלון של הנהג (שכל השאר יסבלו :-D) משך העבודה כ-30 דקות עבודה נקיה ומקצועית.(יש ציפויים אחרים יותר זולים)

בבקשה לא לשאול שאלות המחיר משתנה /מרכב לרכב /סוג הציפוי , כדאי לבוא ולהתרשם רק בגלל ההסבר המעמיק.

כפי שתראו בתמונות לקיחת המידות ורוב העבודה נעשת מבחוץ אבל ההדבקה מבפנים, הציפוי כל כך שקוף שלא ניתן להבחין בו אך עושה את העבודה.

הכנת הרכב.jpg

הכנת הרכב שלב סופי.jpg

חיתוך למידה על לוח זכוכית.jpg

הדבקה חיצונית.jpg

הדבקה.jpg

הדבקה בעזרת חימום החלון מבחוץ.jpg

חלון פנימי ניקוי סופי.jpg

ניקיון פנימי בעזרת להב חד לגרגרים.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיליפ עושה עבודה מדהימה אני עובד בסניף של אוויס מולו וכל יום אני נדהם מהעבודות שלו. (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

במידה והוא אכן מסנן את הקרינה ומפחית את החום, נשמע מעניין אבל השאלה היחידה עם הציפוי הזה היא איך החלון עכשיו יתנהג בזמן תאונה כי אם הוא ימנע מהחלון להתפורר והנהג יחטוף איזה חצי חלון שבור ישירות לפנים, אז חבל על ההשקעה וההתקנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סתם שאלת הדיוט.

למה כל-כך מפחדים לתת בפורום הזה מחירים?

אם חלון עולה X שקלים, ברור ומובן לכל בר דעת שהמחיר ינוע פלוס מינוס 10 אחוז.

הרי איזה הבדלים כבר קיימים! נגיד 20 אחוז...

הראתם עבודה, תגידו כמה עלה, כדי שאנשים יבינו אם זה בכלל בתקציב שלהם או לא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העבודה נראית איכותית ומקצועית!

תתחדש (:

סתם שאלת הדיוט.

למה כל-כך מפחדים לתת בפורום הזה מחירים?

אם חלון עולה X שקלים, ברור ומובן לכל בר דעת שהמחיר ינוע פלוס מינוס 10 אחוז.

הרי איזה הבדלים כבר קיימים! נגיד 20 אחוז...

הראתם עבודה, תגידו כמה עלה, כדי שאנשים יבינו אם זה בכלל בתקציב שלהם או לא.

אף אחד לא חייב לפרט על ההוצאות שלו.

אם הכל כ"כ ברור לך, בשביל מה אתה צריך שיגידו כמה עלה?

חוץ מזה, אם זה כ"כ מענין אותך, אתה תמיד יכול לפנות בהודעה פרטית לפותח הנושא, ואם הוא ירצה הוא יגיד לך כמה העסק עלה לו.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
במידה והוא אכן מסנן את הקרינה ומפחית את החום, נשמע מעניין אבל השאלה היחידה עם הציפוי הזה היא איך החלון עכשיו יתנהג בזמן תאונה כי אם הוא ימנע מהחלון להתפורר והנהג יחטוף איזה חצי חלון שבור ישירות לפנים, אז חבל על ההשקעה וההתקנה.

אבל במקרה ויש כריות וילון, אין סכנה גם אם יקרה מה שתיארת, נכון? רק אני לא בטוח שיש כאלה בפולו המדוברת.

פורסם
העבודה נראית איכותית ומקצועית!

תתחדש (:

אף אחד לא חייב לפרט על ההוצאות שלו.

אף אחד לא חייב לפרט כלום, אבל אם הוא החליט לשתף אותנו בפרויקט שיתן כיון של מחיר.

אולי הכי טוב שלהבא הוא יתן כותרת "עשיתי פרוייקט" פרטים בה"פ בלבד!

אחלה פורום יהיה לנו.

כמו אלו שמוכרים רכב, מצלמים אותו ומטשטשים מספר...יש דברים שאני פשוט לא מבין.

אבל...זה רק אני :?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אבל במקרה ויש כריות וילון, אין סכנה גם אם יקרה מה שתיארת, נכון? רק אני לא בטוח שיש כאלה בפולו המדוברת.

ברור שיש סכנה, חלק גדול של חלון שמתעופף ב 80 קמ"ש עובר דרך הכרית כאילו היא בכלל לא שם!

לא רק זה, יש אפילו סיכוי שהוא יחורר את הכרית ויפגע בביצועים שלה.

כל זה כמובן במידה והחומר הזה מתנהג כמו מדבקות של הכהיית/השחרת חלונות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ל-ROEI-A

הציפוי שקוף לחלוטין ועדיין הוא מצליח לשמור מפני קרני UV , ומוריד משהו כמו 50% מהשמש היוקדת על הנהג זה היתרון שלו כדאי לגשת לשם רק בגלל הניסוי שאפשר לעשות עם החומר (הדגמה) זה פשוט מדהים.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...