Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עקב בעיות בסטארטר ניגשתי לחשמלאי רכב (אלי גוזלן בקריות).

כששמע את הרכב מתקתק מידי פעם ואז בפעם השלישית מניע טען שיש בעייה בסולונאיד..

לאחר ההחלפה - לא היה שינוי. לאחר עוד בדיקות שלו טען שיש "מפל מתח" וחיבר מין מלבן שחור מפלסטיק למצבר ולסטאטר כנראה( שנראה

כמו משהו שיצא ממכונית צעצוע )של החברה sanyou (שזה גם נשמע כמו משו מונפץ) וקרה לזה מגבר מתח

הוא טוען שבמקום לברר מה גורם למפל מתח פשוט מחברים את זה וזה מתגבר על הנפילות

במפתיע לאחר שזה הותקן אכן הרכב מניע במכה ראשונה.

כאשר עשיתי קצת בירורים נאמר לי שהדבר הזה לא עובר טסט!

האם מישהו מכיר את המגבר הזה?

אם כן . זה אמין או שיש סיכוי שאני נתקע בדרכים פתאום?

וכמובן זה באמת לא עובר טסט?

תודה מראש!

אור.

פורסם

האם מדובר על החלק שבתמונה שהעליתי. אם כן אז אכן מדובר על סוג של מגבר מתח בדומה לפעולה של כוהל.

הפתרון הזה לא נשמע לי אידיאלי, זה נשמע כמו פתרון שבא לעשות חיים קלים לחשמלאי. ולראיה לכך שהוא אמר לך שבמקום למצוא את הבעיה שיש לך באוטו האיבוד מתח הוא אמר בוא נתחכם ונשים את הצעצוע הזה

וזה גם לא בטח לא בריא לסטרטר כי אם מגבירים לו את המתח עבודה אז יכול להיווצר מצב שזה ישרוף את הסטרטר.

דעתי היא שתיגש לחשמלאי אחר שיפתור לך הבעיה כמו שצריך.

sanyou.jpg

פורסם

לי קרה מקרה דומה מאוד

לפני 6 שנים שקניתי את הרכב לפעמים לא היה מניע כלל וכלל.

רק עם כבלים.

החלפתי מצבר חדש מ55 אמפר ל72 וגם לא עזר

פעם היה מניע ופעם לא

הלכתי לאלי מזרחי,חשמלאי בתלפיות בירושלים והוא שם לי מגבר לסטרטר,100 שקל אני חושב, הוא חיבר אותו מתחת לסוויץ באזור שמה,מתחת להגה ומאז 6 שנים האוטו מניע כמו נמר!!!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
האם מדובר על החלק שבתמונה שהעליתי. אם כן אז אכן מדובר על סוג של מגבר מתח בדומה לפעולה של כוהל.

הפתרון הזה לא נשמע לי אידיאלי, זה נשמע כמו פתרון שבא לעשות חיים קלים לחשמלאי. ולראיה לכך שהוא אמר לך שבמקום למצוא את הבעיה שיש לך באוטו האיבוד מתח הוא אמר בוא נתחכם ונשים את הצעצוע הזה

וזה גם לא בטח לא בריא לסטרטר כי אם מגבירים לו את המתח עבודה אז יכול להיווצר מצב שזה ישרוף את הסטרטר.

דעתי היא שתיגש לחשמלאי אחר שיפתור לך הבעיה כמו שצריך.

שלום.

צר לי ידידי אתה כותב שטויות!!!

במימסר שהורכב הוא דבר טוב ומבורך. הבעיה בדרך כלל נובעת ממפל מתח במתג ההצתה.

אין הצדקה להחליפו והמימסר פותר את הבעיה בצורה יותר טובה!

לגבי טסט מי האהבל שאמר לך שזה לא עובר טסט ממתי מענין את בוחני הרשוי מימסר כול שהוא?

את הבוחנים מעניין אך ורק נושא בטיחות!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצטרף לבני. כל מילה מדוייקת.

במקום להתקשקש עם נפילות מתח מתקינים ממסר שיספק מספיק זרם (ואז לא תהיה נפילת מתח) לסולנואיד של הסטרטר. מאחר והתוצאה היא שהמתח שמגיע לא נופל בעגת החשמלאים/מוסכים קוראים לממסר הזה "מגבר מתח", למרות שהוא סתם ממסר.

פורסם

תודה רבה לכולם!

אני חייב לציין שהרגעתם אותי מאוד

והפלסטיק הזה הוא בדיוק מה שיש לי ברכב ! (והעובדה שמצאת תמונה שלו באינטרנט גם מפתיעה חח)

פורסם

החלפת סולונאיד והמגבר מתח = 400 ש"ח

אבל במקרה שלי את הסולונאיד כנראה החליפו סתם כי עדיין הייתה את אותה בעיה אחר כך...אבל אמרתי נו שיהיה.

• תוכן חדש...