Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם לפני כשבועיים קרתה תאונה בין רכב שלי למאזדה 3 ולמרות שפתחתי שרשור בזמנו לא רציתי להקפיץ אותו כי הוא ישן אז סליחה אם טעיתי בקשר לזה ... בכל מקרה בעל הרכב שפגעתי בו טוען שעשיתי לו נזק חשמלי לרכב, כלומר הרכב לא מניע והחלונות חשמל לא עובדים, אז אם תוכלו להציץ בתמונות ולומר לי אם יש אמת בדבריו ולתת הערכה גסה של עלות התיקון של המאזדה כי אני רוצה לדעת אם עדיף לסגור את זה בינינו בלי ביטוח כי השתתפות עצמית היא 1750 או שהנזק עובר את ההשתתפות.

תמונות של הרכב שלי שהמחיר שלו הוא כ6000 ש''ח אם שווה בכלל לתקן אותו,דרך אגב מלבד מה שרואים ששבור אצלי בתמונה גם התפרק הרדיאטור והקורה הקדמית התעקמה ,לא השלדה

97559192.jpg

22207585.jpg

19032010007.jpg

19032010006.jpg

19032010005.jpg

תודה רבה לעוזרים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

על פניו עושה רושם שהמכה שנתת למאזדה 3 לא קשורה באופו ישיר לבעיות התנעה.

חוץ מזה, לא ברור לי מדוע חיכה הבעלים של המאזדה שבועיים ימים עד שהודיע לך שיש בעיות התנעה. האם הפגיעה ברכב שלו טופלה? האם הרכב נבדק ע"י שמאי מטעם חברת הביטוח או שסגרתם את העניין בינכם מבלי לערב ביטוח?

לגבי הרכב שלך - לתקן את הרכב יעלה פחות מ6000 ש"ח. ההחלטה אם כדאי או לא כדאי לתקן את הרכב היא אינדיבודואלית שלך. אם הרכב במצב מכני טוב, אין לך תקציב גדול להוסיף לצורך שדרוג ואתה זקוק לרכב צמוד - אז כן, כדאי לתקן.

אם המנוע גמור, המזגן לא עובד, יש חלודה בכל מיני פינות ברכב ואין עץ ריח - לא כדאי לתקן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הוא הודיע לי על הבעיה אחרי יומיים אני מעלה את את השרשור שבועיים אחרי התאונה, ואני לא יודע אם כדאי לסגור בלי ביטוח כי אני לא יודע מה ההערכה של התיקון של המזדה ולא הוא לא תיקן אותה עדיין ,רק לצורך השוואה ההשתתפות שלי היא 1750 אז אני לא יודע מה כדאי לעשות,להפעיל ביטוח או השתתפות עצמית,כי לדעתי הוא מנסה להפיל עליי כמה שיותר כדי לתקן כל מיני בעיות שהיו לו באוטו

ובקשר לאוטו שלי הוא זורק שמן ,בוכנות גמורות,מדחס מזגן וונטה של מזגן לא עובדים ויש לי אפשרות לשדרג,העניין שיש ערך רגשי לאוטו

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא מומחה גדול בתחום אבל לא נראה לי שבגלל כזאת מכה רכב לא יתניע. :shock:

בקשר לנזק של המזדה, מלבד פגוש צריך להחליף גם את הפלסטיקים שתופסים אותו.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

כולה טמבון, תתחיל מזה - שטמבון חדש אתה חייב לו!

תלכו למוסך, שיורידו את הטמבון, תראה מה קורה מאחוריו, אם יש לו בעיות חשמל ברכב - זה בטח לא בגלל שהתעקמה חתיכת פלסטיק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני יכול להבטיח לך שלא צריך להחליף טמבון.

הייתה לי תאונה הרבה יותר קשה מזו באזור הזה,לא רק שהפגוש נחתך ל-2,גם הבאג התעקם בצורה עמוקה.

לא היה צריך להחליף שום דבר ואחרי צביעה נראה חדש.

אבל זה היה במוסך במקום מרוחק,אני מעריך שעבודה כזו תעלה לך 2500-3000 שקל.

אם אתה מוכן לנסוע למקום מיוחד בשבילו יעלה 1000.

פורסם

תשמע לא נעים להגיד אבל על פניו נראה שאותו אחד מנסה "לערבב" אותך.

הפגיעה עצמה נראית יותר שיטחית, סה"כ נראה כי המאזדה שלמה למעט הטמבון המרוסק ובגדול אני לא רואה שום קשר בין ההתנעה והחלונות חשמל לבין אותה פגיעה מאחורה.

רק חסר לך שהוא יבוא ויגיד לך שבגללך הוא התגרש מאשתו והוא רוצה פיצויים.

בקיצור לך לשמאי רכב יחד עם הבנאדם שיבצע הערכת נזק ועלות תיקון ושלום על ישראל, שלא יתחיל לדחוף לך דברים על הדרך או יחליף רביעיית ג'אנטים OZ על חשבונך.

בנוגע לרכב שלך זה כבר החלטה כלכלית לכיס שלך, אם עלות התיקון גבוהה והרכב כבר עשה את שלו, אולי עדיף לא לתקן - למרות שיש לך קשר רגשי לאוטו לפעמים צריך לעשות מה שנכון ומשתלם גם אם זה אומר לוותר קצת.

חג שמח.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

בתור בעל מאזדה שלוש בעבר אני יכול להגיד בשקט שמאחור אין דבר וחצי דבר שקשור לתקלות שהוא דיווח.

המוח והבקרות יושבים מקדימה והמנגנונים בדלתות, זהו.

יכול להיות שהוא ניתק מצבר והחזיר ואז יש "ללמד" את החלונות החשמליים את הפעולה האוטומטית שלהם על ידי נוהל מסויים :

הורדת החלון עד הסוף למטה להעלות למעלה ולהחזיק את הכפתור לחוץ מספר שניות.

יום טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בוא נגיד והוא קיבל מכה ממש חזקה, למרות שזה נראה כמו מכה של אפצ'י ליד הפגוש פחות או יותר (אוטו שעשוי מנייר).

אז אולי אולי אולי ואם בכלל יש, כפתור האנרציה נכנס לפעולה.

לחלונות החשמליים אין שום קשר לסיפור, בעל הרכב מנסה להפיל עליך דברים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כן הייתה לי הרגשה שיש פה ניסיון לתפוס עליי טרמפ בנוגע לרכב שלי כנראה שהוא סיים את דרכו אחרי 330 אלף קילומטר לפי מה שאתם אומרים עדיף לתת לביטוח לשבור את הראש ולשלם את ההשתפות העצמית ומצידי שיחליפו לו את כל האוטו

חג שמח ותודה לעוזרים

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...