Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי כאן...

רכשתי רכב בעסקת טרייד אין, ונפלתי בפח למלכודת כנראה של תכמנות ורמאות...

הצליחו לשכנע אותי לעשות בדיקה ע"י הבוחן שהם עובדים איתו כי הוא הוזמן "ממילא" לבדוק את הרכב שלי.

אין לי נסיון כ"כ ברכישות רכבים משומשים ולא הכרתי מספיק טוב מה ואיך בדיקת קניה איכותית אמורה להיות

בקיצור המון תקלות משמעותיות התגלות תוך כמה ימים מקבלת הרכב... כפניתי אליהם , הבטיחו לעזור ולטפל..אך היום כחצי שנה אחרי ולאחר הבטחות בכתב ובע"פ הם חזרו בהם מהכל (כנראה המטרה הייתה לתת לזמני האחריות לפוג..)

היה זהיר ואל תתפשר על בדיקה איכותית וגילויי המסמכים על עבר הרכב

תודה

חנן

פורסם

יש פתגם שאומר:"הזול עולה ביוקר".

אין שום סיבה שחברות הליסינג לא יימכרו בעצמם את הרכבים שמגיעים למגרשי הסוחרים,הן לא אוהבים להתמודד עם:

*ק''מ גבוה.

*רכב עם תקלות-שעלות התיקון יקרה מידי.

*תאונות שילדה.

וכו וכו'.

כנס לאחד ממגרשי הליסינג(אלבר אלדן ושות'),אומנם תשלם עוד כמה שקלים,אבל אמורים לכבד את האחריות שהם נותנים.

בכל מקרה תסמוך רק על עצמך:קח כל אוטו לבדיקה ה-500 ש''ח שתשלם שווים את השקט הנפשי שלך בלילה.

פורסם

הרכב כבר עומד שם למכירה די הרבה זמן

הוא והפונטו הירוקה יחד

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לי יש ניסיון עם פרייבט קאר! כחודש לאחר שקניתי את הרכב נהרסו הגיר והמנוע. החברה טענה שמעולם לא הבטיחה אחריות, למרות שזה כתוב על החומרים הפרסומיים שלהם וסירבה לתקן את הנזק. תבעתי אותם וזכיתי בכסף והם במקביל הגישו שטר חוב להוצאה לפועל עם חתימה מזוייפת שלי. נקבע כך חד משמעית ע"י גרפולוג. אני הגשתי תלונה במשטרה. נשמע לך חברה שכדאי לקנות דרכה רכב?!

פורסם

אחלה הקפצה, שים לב כמשתמש חדש מתי הייתה ההודעה האחרונה.

בכל מקרה אני ממש לא בעד סוחרי רכב, יותר נכון ,כף רגלי לא תדרוך אצל אחד כזה., אולי רק אצל החברות הגדולות ,אמנם גם הם תחמנים לא קטנים (ראה מד האוץ באלבר) אבל מניסיון במשפחה של 8 רכבים לא הייתה נפילה עד היום.

בכל אופן כמשתמש עם הודעה אחת ,אמינות ההודעה שלך מוטלת בספק רב, נשמח לראות מעט סימוכין.

פורסם

אז ככה, אני התרעתי, אם אתה עדיין רוצה לרכוש רכב מפרייבט קאר, בהצלחה. בכל מקרה, בקרוב המקרה יסוקר בעיתונות, אשמח לצרף לינק. בנוסף, אתה מוזמן לגשת למשטרת רחובות ולברר אם הוגשה תלונה בנושא. אם תתן לי מייל פרטי אשמח לשלוח לך את החלטת הגרפולוג המשפטי, שמוכיח שחתימתי זוייפה. מספיק טוב?

• תוכן חדש...