Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם איך שהוא קשור ל1באפריל?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
זה גם איך שהוא קשור ל1באפריל?

שום קשר, הנושא התפרסם בעבר, היום ההוראות החדשות נכנסות לתוקף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האם זה רלוונטי על עבירות שנעשו מלפני 1 באפריל?

(אחי לפני 20 יום נתפס מדבר בנייד).

הרי על הדוח כתוב שיש 30 יום לערער, ולא כתוב על הדוח שתהיה החמרה בתנאים במשך אותם ה-30 יום.

פורסם

אין דוחות אזהרה על שימוש בטלפון נייד בזמן נסיעה ללא דיבורית, לכן הוא אינו יכל להמיר את הדוח לאזהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא היה אפשרי להמיר לאזהרה דוחות על טלפון גם לפני התקנות מהיום? את בטוחה?

יש לך אסמכתא לכך?

לא זוכרת אם זה הופץ בתקשורת, אבל היתה הנחיה פנימית לפני מספר חודשים לא לתת דוחות אזהרה על שימוש בניידים.

אחיך יכל לנסות את שיטת "מצליח", אולי הוא יצליח לבטל את הדוח ואם כן כדאי שיזדרז מכיוון שלפי מה שכתבת חלפו כבר 20 ימים.

כמו כן לא נותנים דוח אזהרה במקרים הבאים:

1. דוח הזמנה לדין (נהיגה בשכרות/סמים וכ'ו).

2. אי ציות לרמזור אדום.

3. עקיפות לסוגיהן.

4. מטען מעל המותר.

5. אי ציות לתמרור ג-43 (חניית נכה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,

לא בטוח שהברווז שבקישור הוא אכן ברווז. הכתבה מאתמול 31/03, לפיכך יתכן והיא אמת.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא זו אינה מתיחה של 1 באפריל, אכן מדיניות דוחות האזהרה באגף התנועה השתנתה, דובר על כך רבות, ואפילו הועלו מספר שירשורים על כך בפורום (מתנצלת אך איני מוצאת אותם כדי לתת קישור).

דוחות האזהרה ישארו אך עם שינוי קטן:

"יחד עם זאת החליטו באגף התנועה שישנם מקרים חריגים בהם כן תינתן אזהרה לנהגים עבריינים: אך ורק במקרים בהם הנהג הוא בעל וותק בנהיגה של 10 שנים לפחות ושלא ביצע עבירת תנועה ב-5 השנים האחרונות".

*מי שנוהג כחוק השינוי הזה לא צריך לעניין אותו בכלל ולא לשנות כלום בהרגלי הנהיגה של אותו נהג.

ל'

פורסם
ברווז,

לא בטוח שהברווז שבקישור הוא אכן ברווז. הכתבה מאתמול 31/03, לפיכך יתכן והיא אמת.

.

ידוע, אבל עדיין, זה יותר הזוי מהזוי. הרי כולנו יודעים (חלקנו ממקור ראשון סליחה על משחק המילים המוזר) עד כמה המשטרה שמחה לעשות את עבודתה ועוד יותר כמה אוהבים שם את האזרח הקטן ואת התלונות הקטנוניות שלו, של "פרצו לי אכלו לי דפקו לי ולא שילמו לי"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דבר ראשון דוחות האזהרה עדיין ינתנו אך בתנאי שהנג הוא עם ותק של 10 שנים בנהיגה ושלא היו לו בחמש השנים האחרונות עבירת תנועה.

• תוכן חדש...