|
|||||||||||||
| מודעות שירות | ||
|
||
|
|
|
|
כלי נושא | מצבי תצוגה |
|
|
#1 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
כיוון מנוע פונטו ספייס 2002 [הכותרת נערכה בהתאם לכללים]
שלום לכולם, |
|
|
|
| מודעות שירות | ||||||
מודעות שירות ![]() |
|
|||||
|
|
#2 |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
בעניין: כיוון מנוע פונטו ספייס
לאף אחד אין מושג ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
נחסמתי :(
|
עדיין יתכן שרצועת התזמון (טיימינג) אינה מורכבת נכון בשן אחת. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
רפי לין כתב:
כשחזרתי למוסך סיפרתי לו את מה שאמרו לי בפיאט למרות שזה די מוזר שהמחשב מראה שהכל תקין הייתה מורכבת כראוי המחשב היה עולה על זה לא ? מה גם שלושה חברה שם שמעו את המנוע ולא מצאו משהו חריג בצליל שלו למעט בוחן אחד שחשב אולי לעשות קצת כסף הרי זה ממתקים בשבילהם לקוח שעשה תיימינג לא במורשה. בכל אופן הוא פירק הכל ובדק שוב את הרצועה לידי שאכן היא יושבת נכון וזה ניראה תקין לכן הוא שיחרר אותה קצת כדי לראות עם יהיה שינוי ובנתיים לאחר נסיעה קצרה המנוע נישמע יותר טוב אני באמת מקווה שהכל תקין עכשיו. תודה טל. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
|
במנועים עם רצועת תיזמון ללא מותח דינאמי, מתיחה רבה מידי או פחותה, של רצועת התיזמון, עלולה לגרום לרעשים חריגים ולעבודת מנוע מעט שונה מהרגיל. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
danniel כתב:
נכון לאתמול המנוע נישמע יותר טוב אבל הבוקר הוא שוב רועש אפילו יותר משהיה ! אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי ששילמתי לבחור על התיימינג וחזרתי אליו כבר כמה פעמים בעניין כבר לא נעים לי.... יש לי חשק ללכת לפיאט להשקיע עוד אלפיה שאין לי ולפתור את הבעיה כמו שצריך זה ממש מציק לי כל העניין הזה יש למישהו עצה בעניין ? יכול להגרם נזק למנוע ? שווה ללכת שוב לפיאט הטיימינג עולה שם 850 שקל לפני מע"מ ועבודה ? תודה טל. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
|
בעניין: כיוון מנוע פונטו ספייס 2002 [הכותרת נערכה בהתאם לכללים]
שלאור הסיפור שלך אני חושש שאתה די בבעיה! אתה מדבר על שינוי קטן ודי זניח בעבודת המנוע, שמציק לך, אך הוא לא ברמה כזו שמתגלה לבעלי המקצוע שבודקים את הרכב. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
danniel כתב:
השאלה שלי היא האם לגשת לפיאט ולשלם עוד כסף לע טיימינג חדש או תיקון הבעיה או לחזור למוסך שלי ולשגע אותו שוב הרי כבר שילמתי על התיימינג ועל תושבות שלא היה הכרחי להחליף ? כמה זמן לוקחת בדיקת שסתומים ואם זה מורכב ? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
נהג חדש (> 40 הודעות)
|
הבדיקות שציינתי לא אורכות יותר משעה. גש למוסך שביצע את התיקון ותבקש שיבצעו בדיקות אלו. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
פורומניאק
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: ינואר 2005
|
עלות טיימינג במוסך "פטין" בעכו, מורשה היבואן, היא בסביבות 700 ש"ח.
|
|
|
#11 | |
|
חדש בפורום (< 41 הודעות)
|
drsubaru כתב:
רציתי שהוא ישמע שם את הצליל של המנוע ויגיד לי מה הבעיה. בקיצור המנוע נישמע בסדר הטיימינג במקום מה שכן היו קצת רעידות והפיתרון היה כמו שכבר קראתי פה בפורום ניקוי בית המצערת, כמו כן החלפתי את נוזל הקירור לפראפאלו המומלץ והחלפתי צינורית קטנה של הנשם שהייתה קרועה ויתכן שגם תרמה לכל הבלאגן. כרגע האוטו פיקס תודה לכל העוזרים ! חג שמח טל. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | יוצר הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מזגן לא מקרר - ברלינגו [הכותרת נערכה בהתאם לכללים] | egalaxy | טכני, אחזקה וטיפולים | 2 | 26/03/10 20:44 |
| תושבת מנוע (רעידות בניוטרל- סיוויק 94 - הכותרת נערכה בהתאם לכללים) | PL@Y-B0Y | טכני, אחזקה וטיפולים | 6 | 15/12/09 17:13 |
| המלצות לתיקון מדחס- קליאו B [הכותרת נערכה בהתאם לכללים] | husky | טכני, אחזקה וטיפולים | 3 | 13/09/09 22:17 |
| דפיקות מהמתלים- סניק RX4 [הכותרת נערכה בהתאם לכללים] | רמיל | טכני, אחזקה וטיפולים | 1 | 10/07/09 8:50 |
| חום מנוע עולה- אונו 96 [הכותרת נערכה בהתאם לכללים] | רוני והאונו | טכני, אחזקה וטיפולים | 24 | 18/06/09 10:33 |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|