Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל חברי הפורום.

לפני כחודשיים רכשתי מחשב נייד חדש של לנבו, לפני כמה ימיים בדקתי את היכולת של המחשב להתחבר לטלויזיה, והבנתי שאני זקוק לאיזה שהוא מתהם בין הכבל VGA לטלויזיה, אז ירדתי מהאפשרות הזאת (אין יציאת HDMI מהמחשב).

מה שכן הבנתי שאפשרי זה לחבר את המחשב (דרך כבל מוצלב) ישירות לPS3 וכך הוא יוכל ישר לקרוא מהמחשב את הסרטים וכו.

הבנתי גם שאם אני יצליח ליצור את התקשורת הזאת, אז הPS3 יזהה את האינטרנט האלחוטי שבבית דרך המחשב.

עכשיו חיברתי את המחשב לPS, המחשב זיהה תקשורת חדשה (WIN 7), והצלחתי ליצור התחברות במחשב, השאלה שלי היא מה השלב הבא שעלי לעשות? בעיקרון אני יודע שאני אמור ליצור התחברות, ואז לגשר אותה עם ההתחברות האלחוטית של המחשב לאינטרנט.

הכל נשמע טוב בפועל החיבור נוצר, אבל איני יודע איך אני קובע את הIP של המחשב מול הPS.

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

איך אני קובע IP ידנית בהתחברות בWIN 7 ?

פורסם

הצורך בחיבור המחשב הוא רק בשביל לראות סרטים שיש לך במחשב על גבי מסך הטלויזיה ?

תוריד את התוכנה TVERSITY ותהפוך את הפלייסטיישן למדיה סנטר ותפסיק להתעסק עם כבלים,רק לדאוג שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט,שה-PS3 גם יהיה מחובר וזה הכל,באמצעות ההגדרות של התוכנה אתה יוצר חיבור בין המכשירים.

מנסיון שלי ושל עוד הרבה משתמשים-עובד מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זאת גם אפשרות.

הבעיה היא שהראוטר נמצא בחדר נפרד מPS, ואין אפשרות להוזיז אותו ליד הPS - (קיים איזה שהוא מתאם שמחבר תPS בדרך אל חוטית?), ובגלל זה חיפשתי תאפשרות של לחבר ישירות את המחשב לPS.

פורסם

טוב אין דברים כאלה, אני מרגיש כמו אהבל, אפילו לא חשבתי על האפשרות שיש לו אינטרנט אלחוטי (ככה זה שהוא חודשיים בבית ונדלק אולי פעמיים).

טוב הוא התחבר בהצלחה לאינטרנט, איך אני משתמש בתוכנה הזאת?

פורסם

עזוב את TVERSITY.

(עידן תתבייש :) )

תתקין PS3 MEDIA SERVER , תבחר איזה ספריות לשתף במחשב - תפעיל את הPS3 - והופ - תראה שהם מחוברים ומשתפים את הספריות שבחרת.

אין דבר יותר פשוט מזה.

ד"א - לשיתוף שרצית לעשות קוראים במייקרוסופטית - ICS , וזה פועל בעיקר בתיאוריה (אבל אפשרי) .

כמובן שזה מיותר לגמרי כי יש אינטרנט אלחוטי בPS3 (זה לא XBOX :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

PS3 MEDIA SERVER , מסרב למצוא את הPS.

בנתיים אני משתמש בתוכנה TVERSITY, התוכנה מצויינת, השירים תמונות הכל עובד מצויין

חוץ מהסרטים, מקרטעים בצורה נוראים, לפעמים יש איזה 5-6 דקות שהסרט עובד חלק, ואז בום הכל נתקע.

למישהו יש מוסג מה מגביל את התקשורת?

פורסם

או שבאחד הצדדים התקשורת ממש איטית יחסית לגודל הקובץ (לדוגמא כרטיס אלחוטי B וסרט בHD - בצד של הלפוטופ) או שזה סרט עם כתוביות לדוגמא שדורש המרה בזמן אמת - ואז הלפטופ לא סוחב.

PS3 MEDIA SERVER חייב לפעול - תן לו כמה שניות ותבטל את הWINDOWS FIREWALL (או שתתקין אותו כSERVICE ותפעיל אותו ככה).

בגדול PS3 MEDIA SERVER הרבה יותר קל ותואם מאשר TVERSITY.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
עזוב את TVERSITY.

(עידן תתבייש :) )

תתקין PS3 MEDIA SERVER , תבחר איזה ספריות לשתף במחשב - תפעיל את הPS3 - והופ - תראה שהם מחוברים ומשתפים את הספריות שבחרת.

ליביו

אם יש משהו שלמדתי עקב היותי מושבע של הPS3 שלי, זה להקשיב לליביו :lol:

המון זמן השתמשתי בTVERSITY כמו עידן, ולפני כמה חודשים ציינת שכדאי להשתמש ב PS3 MEDIA SERVER וזה הפך את כל עניין המדיה סרבר להרבה הרבה יותר פשוט - ובמקרה שלי (שלא כמו אצל חברים, שאצלם לא הייתה בעיה עם הטיברסיטי) אין ניתוקים ותקיעות בסרטים כמו עם ה TVERSITY.

אז תודה לך ליביו :-)

פורסם

בכיף.

ד"א, למי שנתקל בבעיות עם סרטים עם כתוביות בPS3 MEDIA SERVER:

בTranscoding settings - Common - לשים לב שבNUMBER OF CORES - מוגדר המס' ליבות הנכון.

למטה בQUALITY אפשר להעביר לGOOD QUALITY (למחשבים חלשים)

ובVIDEO FILES ENGINES - MENCODER - לסמן enhanced multicore support

למי שנתקל בבעיות עם סנכרון סאונד בסרטים עם כתוביות (אותי זה חירפן חבל על הזמן בזמנו):

בVIDEO FILES ENGINES - MENCODER - לסמן / להסיר סימון (הפוך ממה שבא באופן רגיל) A/V sync Alternative Method

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...