Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאמא שלי יש גם רנו סניק ועכשיו התקלקל המפוח של המזגן, הלכה למוסך המרכזי בקשו 8,000 ש"ח הלכה למוסך בפ"ת בא.ת. מתמחה במזגנים, אמרו שלא יכולים לעשות את העבודה. האם אלה המחירים? יש פתרונות זולים יותר?

בדיוק ביום שישי שעבר היינו בסוכנות טויוטה בכדי לעשות טריידין ועכשיו הרכב שלנו מתנקם בנו. לי יש בעיה בגיר הילוכים ולה הלך המזגן.... :cry:

יום טוב.

פורסם

היכן יושב המפוח? האם בתוך הדשבורד (מסובך) או מתחת לוישרים (קל יותר) בכל מקרה בדוק כמה עולה חלק כזה בפירוק ונסה להחליפו לבד או במוסך לא מורשה רנו עם המלצות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדרך כלל מוסכים מרכזיים, ולא חשוב כרגע של איזה יצרן או יבואן, נוטים ללכת מהקשה אל הקל.

לדוגמא: קודם יחליפו מפוח, אחרי זה יבדקו אם נשרף פיוז (הגזמתי בכוונה)

מומלץ למצוא מוסך שמתמצא בצרות של הדגם ושאפשר לסמוך עליו ומשם להתקדם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לכולם!

בסוף שבוע שעבר המזגן ברכב של אמא שלי התקלקל ולא נדלק בכלל.

היא פנתה למוסך מנור בפ"ת, המוסך המרכזי של רנו ושם נאמר לה שהלך המפוח של הרכב ועולה 8,000 ש"ח לתקן!

לקחתי היום את הרכב ליד העבודה לבחור נחמד בשם ויקי היושב בירקון 27 ב"ב, הוא פירק את הרכב, מצא שהבעיה בנגד של המזגן, ניגש למחסן החלפים של רנו, רכב ב-1,200 ש"ח את החלק המקורי, ביקש עוד 500 ש"ח על העבודה (היה צריך לפרק את כל הדאשבורד) וגם אמר לי שמישהו כבר בדק את המזגן לפני כן ושבר את הפילטר אוויר.....

לא רק ששקרו לאמא שלי לגבי מהות התיקון, שברו לה חלק שדחפו פנימה חזרה וגם ניסו לשדוד אותה ב-8,000 ש"ח.

לי יש גם רנו סניק, יום ראשון קבעתי עם טויוטה, אני מחליף את שתי הסניקים בוורוס. בטויוטה יש מחירון מסודר ומחירים שפויים....

אל תקנו רנו! ולי יש רנו כבר 8 שנים! 3 רכבים כולם מהנילונים!

יום טוב.

פורסם

ואם תפול על מוסך שקרן ולא מקצועי עם הטויוטה החדשה שלך מה תעשה אז? תחליף לסובארו?

פשוט מאוד תמצא לך מוסך אמין ומקצועי שמכיר את ההרכב שלך ותמשיך להנות מהרכב שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הנגד לא נשרף סתם, בדרך כלל המפוח לא תקין ויוצר עומס על הנגד. האם החשמלאי המהולל שנגשת אליו בדק צריכת זרם של המפוח? מה שבכל מוסך מורשה של רנו עושים, שמוצאים נגד שרוף.

• תוכן חדש...