Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתבה ב Ynet.

תקנות חדשות שמגבש המשרד להגנת הסביבה ינסו להילחם ברעש שמציף אותו: תאסר לחלוטין הפעלה של מפוחי עלים, לא יותקנו עוד אזעקות רכב קוליות, וייאסר לבצע עבודות שיפוצים וגינון בשעות המנוחה. השאלה שנותרה פתוחה: מי יאכוף את התקנות ואיך?

שאר התקנות נשמעות מאוד מועילות ונדרשות, השאלה מה יותקן במקום האזעקות הרגילות? אזעקות ביפר? או שיש פתרונות אחרים?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכבוד גנבי מדינת ישראל והרשות הפלסטינאית הנאמנים

לכל הגנבים שלום רב,

לאור המצב הכלכלי, החלטנו לבטל את אזעקות הרכב הקוליות, כדי שלא יפריעו לכם במהלך עבודתכם הנאמנה ויעזרו לכם לבצעה טוב יותר.

אם נתקלתם ברכב עם אזעקה רועשת, אתם מתבקשים להתקשר למשרד לאיכות הסביבה, כדי שיוכל לטפל בבעל הרכב העבריין.

על החתום,

מדינת ישראל

נ.ב.

הכנסת פתוחה בין 8 לחמש בבוקר אתם מוזמנים לבקר בהמוניכם רק בבקשה לא להאכיל את החמורים פן יפליצו ויזהמו ברעש (ובריח) את הסביבה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בכל הקשור למפוחי העלים - סוף כל סוף! אחת המכונות הדביליות ביותר שאני מכיר. לקחת לכלוך ולפזר אותו ברדיוס של שני מטרים, ובתוך כך להפריח לאוויר אבק.

אני תמיד בעד אזעקות ביפר, אבל את האפקט ההרתעתי של אזעקה צורחת קשה לשחזר. מצד שני, אני בעצמי מתעורר לפעמים בלילות מאזעקות רגישות. חבל שאין בארץ שירות כמו OnStar של ג'נרל מוטורס, שמאפשר לא רק לעקוב אחרי המכונית והגנב (כמו איתוראן), אלא גם לנטרל את הרכב (ולנתק כוח מנוע) בפקודת המשטרה.

פורסם

אם בונים לי בניין חדש ליד הבית, זה אומר שהם יחוייבו להפסיק עבודה בין 14:00 ל-16:00?

אם אני גר ליד מפעל של תנובה, אני אוכל להתלונן על כך שהם עושים רעש והמפעל יסגר?

אם אני גר ליד מכבי אש, והכבאים עושיום לילדים שלהם טיול תוך כדי שהילדים צועקים ברמקולים שירים דתיים, אני אוכל להתלוננן עליהם?

קשה לי לראות את החוק הזה עובר, ועוד יותר קשה לי לראות אותו נאכף מול גופים גדולים (שהם סביר להניח הבעיה הגדולה יותר).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יוזמה מבורכת, אני לא צריך להתעורר 7 פעמים בלילה כי איזה דביל כיוון את הרגישות של האזעקה של הסופר לאנסר המכוערת שלו לעבוד מכל חתול שעובר רחוב ליד.

מעניין מה היה לכם להגיד אם האזעקה הייתה מפעילה את הצופר שלה שהיה נמצא אצלכם בסלון, בטח הייתם מנתקים אותה אחרי 20 שניות אבל באמצע הרחוב זה סבבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנקודה היא שקשה לי לראות את החוקים האלה נאכפים. אולי שימוש במפוח עלים על ידי העירייה. המשטרה כיום אינה מסוגלת להתמודד עם הפרות רעש קיימות - כמה פעמים ערכו מסיבות בישוב שקרוב לביתי והרעידו את כל השכונה עד לשעות הקטנות של הלילה? אפשר להתקשר למשטרה, אבל חוץ מבידור לא תקבלו מזה שום דבר.

פורסם

עם המשטרה הייתה מתייחסת לכל תלונה של גניבת רכב כנראה שהחוק לא היה עובר, אבל מה לעשות שהם לא? אז מה אכפת להם לקבל כסף ולישון בלילה בשקט?

פורסם

תומר, לדעתי זה הגיוני שאתרי בנייה שנמצאים באמצע אזור מגורים, לא ייעבדו בין שתיים לארבע.

בקשר למפעלים,דוגמת תנובה, אלא בד"כ נמצאים באזורי תעשייה ולא באמצע שכונת מגורים.

ובכל מה שקשור לגופים ציבוריים, תמיד אמור להיות למי להתלונן.

העניין של האזעקות הוא הזוי לגמרי, ואני באמת מטיל ספק שהוא יעבור.

בקשר לאכיפה, זה הנושא הבאמת בעייתי פה.

פורסם
תומר, לדעתי זה הגיוני שאתרי בנייה שנמצאים באמצע אזור מגורים, לא ייעבדו בין שתיים לארבע.

ומה להיגיון ולמדינת ישראל?:evil:

ובכל מה שקשור לגופים ציבוריים, תמיד אמור להיות למי להתלונן.

כן, למזכירה של התורן של הש"ג שהיא חרשת אילמת פיסחת וגידמת, שלא לדבר על שמאלית, לא יודעת לכתוב, ובכלל מוחזקת שם בתור טובה למישהו.

העניין של האזעקות הוא הזוי לגמרי, ואני באמת מטיל ספק שהוא יעבור.

בקשר לאכיפה, זה הנושא הבאמת בעייתי פה.

הזוי לחלוטין. אם אני בוחר להגן על רכושי בצורה הזו, שלא ממש פוגעת באף אחד, רק מהווה מטרד וגם רק לעיתים, זו זכותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החלטה מבורכת.

אם ליד בניין מגורים חונים 20-30 מכוניות, והאזעקה של אחת מהן משתגעת - סביר להניח שהרבה אנשים באותו בניין לא ישנו באותו לילה. וזה מקרה בכלל לא היפוטטי, קורא לעיתים קרובות לשמוע אזעקות בשעה לא סבירה. במיוחד כשיש גשם ומזר אוויר סוער.

פורסם
יוזמה מבורכת, אני לא צריך להתעורר 7 פעמים בלילה כי איזה דביל כיוון את הרגישות של האזעקה של הסופר לאנסר המכוערת שלו לעבוד מכל חתול שעובר רחוב ליד.

מעניין מה היה לכם להגיד אם האזעקה הייתה מפעילה את הצופר שלה שהיה נמצא אצלכם בסלון, בטח הייתם מנתקים אותה אחרי 20 שניות אבל באמצע הרחוב זה סבבה.

כבר קרה שפרצו שתי רכבים בלילה שחנו צמוד לרכב שלי. קצת תמוהה כי אצלי ברכב יש מערכת ב8 אלף ש"ח וגם כי הרכב שלי צועק שיש שם מערכת יקרה, ובחרו לפרוץ לגטס ולפונטו מצוקמקות. בעצם זה לא תמוהה כי אצלי יש אזעקת ביפר רגישה במיוחד וכניראה הם רק נגעו באוטו והוא ציפצף, אני יצאת החוצה ולא ראיתי את החלאות והמשכתי לישון והם החליטו לפרוץ את הרכב הבא. אני מצטער אבל אני לא מוותר על זה בחיים!

אם האזעקה שלי פועלת באמצע הלילה אני מחבה אותה אחרי 5 שניות ויוצא החוצה. מי שמשאיר אותה יותר מזה מצידי שיחטוף דוח אבל אותי זה הציל מנסיון.

פורסם

אבל לך יש אזעקת ביפר שמודיע לך שהרכב מצפצף ואתה ישר יוצא אליו וזה סבבה.

90% מהאזעקות הן אזעקות שסתם צורחות והרכב בכלל חונה במקום שהבעלים בכלל לא שומעים את האזעקה וחצי שכונה לא ישנה כל הלילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטכנולוגיה כיום מאפשרת פתרונות טובים יותר כמו אזעקות ביפר, איתוראן או אזעקות אחרות שינטרלו את האפשרות להזיז את הרכב אם אתה לוחץ על הקוד המתאים בפלאפון.

חכו שנה-שנתיים וכל אלו ייצאו לשוק.

• תוכן חדש...