Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, אתמול בלילה נתקלתי בדבר הכי מוזר שקרה לי,הייתי עם חברה שלי באזור החוף באשדוד בשעה 12 וחצי~1 בלילה לערך וסתם עומד בצד על החולות,פתאום באמצע שום מקום אני רואה שני פנסים נדלקים מאחורי כבר נלחצתי אמרתי מזה כבר באתי להכניס רוורס לצאת מהר משם ולברוח בכל אופן די מלחיץ הכל חושך מסביב פתאום מאירים עלייך.

בכל אופן פתאום אני רואה סקודה לבנה מתקדמת אליי,השוטר פותח את החלון הוא עושה לי דומם מנוע וצא מהאוטו ותשאיר מפתחות על הכיסא,אני שואל אותו מה קרה מה עשיתי?

והוא עונה לי תן לי ת.ז ורישיונות תעמוד בצד ואל תזוז,הבאתי לו ועמדתי בצד יחד עם חברה שלי שהשוטר השני עומד מולנו ולא אומר מילה רק "משגיח" ובינתיים הבחור שביקש ממני רישיונות פתח לי את הדלת באוטו והתחיל לחפור לי באוטו כל הדיסקים מהתא שליד הנהג וגם בתא הזה שנפתח מאחורי ההמברקס הכל הוא הפך לי שם,מתחת לכיסא הוא התחיל לחפש כבר הרגשתי מינימום בן למשפחת פשע.

בכל אופן שהסתיים החיפוש שאלתי את השוטר לפשר מעשיו למה הוא חיפש לי באוטו ומה עשיתי והוא ענה לי שזה חיפוש שיגרתי והדבר שהכי מוזר לי זה שהבאתי לו רישיונות והכל,הוא לא אמור לבדוק במסוף שהכל תקין או להריץ איזה בדיקה או משהו?

פשוט הבאתי לו רישיונות הוא החזיק ביד הסתכל 2 שניות והחזיר לי אחרי החיפוש,הוא והשוטר השני נכנסו לאוטו בלי להגיד כלום ופשוט הסתלקו משם.

זה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי וזה פעם שנייה שאני נתקל בשוטר פעם ראשונה עצרו אותי בצד לבדיקה שגרתית אבל זה היה מתחת לכל ביקורת,מותר לו בכלל לעשות לי חיפוש באוטו בלי לבקש רשות? האם זה לא נראה לכם מוזר הדרך בה השוטרים התנהלו?

נ.ב זאת הייתה ניידת סמויה סקודה לבנה בלי הסמלים של משטרת ישראל וכו' בהתחלה חשבתי שזה סתם אנשים שמחפשים לשדוד אותי עד ששמעתי את הקשר באוטו וראיתי שהשוטר יצא מהרכב שיש לו חגורת נשק

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוטר יכול לעשות דבר כזה.

אולי יש מידע על רכב שדומה לרכב שלך שיש בו משהו (סמים, נשק וכו') והוא החליט לבדוק את הרכב.

אם לשוטר יש חשד לכך שיש משהו ברכב, הוא יכול לעשות חיפוש בלי בעיות.

ואם אתה תתנגד לחיפוש אז החשד יעלה אצלו שאתה מנסה להסתיר משהו, אז שיעשה חיפוש ויעזוב אותך.

המשך יום נעים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
שוטר יכול לעשות דבר כזה.

אולי יש מידע על רכב שדומה לרכב שלך שיש בו משהו (סמים, נשק וכו') והוא החליט לבדוק את הרכב.

אם לשוטר יש חשד לכך שיש משהו ברכב, הוא יכול לעשות חיפוש בלי בעיות.

ואם אתה תתנגד לחיפוש אז החשד יעלה אצלו שאתה מנסה להסתיר משהו, אז שיעשה חיפוש ויעזוב אותך.

המשך יום נעים.

אוקיי,אבל זה לא נשמע מוזר שהוא לא בירר כלום במסוף שהבאתי לו את הרישיונות? כי לדעתי ולמיטב ידיעתי זה הדבר הראשון ששוטר עושה בכל מצב אחרי שמביאים לו את הפרטי זיהוי והרישיונות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יכול להיות שחיפשו מישהו ספציפי, ולאחר הצצה ברישיונות (ואימות שאתה לא מי שהם מחפשים) שחררו אותך לדרכך.

מסכים איתך שהופכים לך את הרכב זה לא כ"כ נעים.

alfa 156 2.5.

פורסם

את השוטר עניין לבצע חיפוש ברכב שלך ללא קשר מי אתה.

בדיקת הרשיונות היא הענין המשני, אילו היה מוצא משהו מיוחד ברכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם לי ביצעו פעם חיפוש ברכב. זוג שוטרים, גבר ואישה, פשטו לי על הרכב כמו חיות. פתחו שישיה ארוזה של מי-עדן בתא המטען ופתחו כל בקבוק ובקבוק, העיפו הכל מהרכב על המדרכה, זחלו על 4 על המושבים. בשלב כלשהו הרמתי קצת את הטון ואמרתי להם שיתחילו לעשות את מה שהם עושים עם קצת כבוד כי אני לא עבריין, ורק אז הם נרגעו. האמת, אפילו שלא עשיתי כלום, חשתי עלבון ובושה כשעמדתי ליד הרכב וראיתי אותם נוברים בכל חור כאילו אני פושע.

פורסם

זה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי וזה פעם שנייה שאני נתקל בשוטר פעם ראשונה עצרו אותי בצד לבדיקה שגרתית אבל זה היה מתחת לכל ביקורת,מותר לו בכלל לעשות לי חיפוש באוטו בלי לבקש רשות? האם זה לא נראה לכם מוזר הדרך בה השוטרים התנהלו?

מתוך שרשור שעניתי למשתמש בשם יוני על כך כאן :arrow::

עיכוב כלי רכב לשם חיפוש סעיף 71 א'

לשוטר יש יסוד סביר לחשד שבוצעה עברה בת מעצר.

מטרה: לאתר מבצע עברה או לאתר קורבן או לאתר ראיה הקשורה לעברה.

*רשאי לעכב את כלי הרכב ולערוך את החיפוש.

קיים חשש שעומדת להתבצע עברות בטחון או קיימת הסתברות גבוהה שעומדת להתבצע עברה בת מעצר.

*רשאי לעכב את כלי הרכב ולערוך את החיפוש.

בשפה פשוטה יותר, לשוטר היה חשד לדוגמא שברכב שלך יש סמים/אמל"ח חטוף וכו', ולכן ביצע את החיפוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הם חיפשו סמים, מה לא ברור. גם לי עשו פעם דבר כזה.

לי קרה פעם משהו יותר הזוי. עצרה אותי ניידת, השוטר לא ביקש לא רשיונות, לא כלום, מתפתח הדיאלוג הבא:

הוא: - איפה אתה גר?

אני: - חדרה.

הוא: - טוב, סע.

כנראה חיפשו מחבל או משהו, ולא עניתי להגדרה שלהם (אין מחבלים רוסים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני חייב לומר שזה מקומם.

למעשה בכל רגע נתון וללא סיבה ממשית ניתן לחפש ברכב.

ירון

חיפוש נעשה בדרך כלל כאשר יש חשד שברכב מתבצעת עברה.

אני (מג"ב) ביצעתי חיפוש גם ברכבים "רגילים", שלכאורה אינם חשודים, אך הבעלים שנהג בהם העלה לי את החשד, כך מצאתי סמים, ארגז של פלאפונים גנובים, בשר שעבר שחיטה לא כדין והוברח לארץ בלי קרור בתוך טרנזיט על הרצפה, ירקות ופירות שמושקים בדרך כלל במי ביוב מהשטחים ומגיעים לישראל אמלח, וכו'.

ירון אפשר לשאול מה מקומם?

הרי אם לאדם אין מה להסתיר, חיפוש זה עיניין של כמה דקות ואתה משוחרר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם משהו צריך לקומם, זה לא עצם החיפוש, אלא אופן החיפוש.

אם החיפוש נעשה בדרך ביזוי שבה הופכים ומפזרים את תכולת הרכב, זה לא מכבד את המשטרה ומבזה את הנהג.

כל עוד שוטר לא מוצא ברכב משהו ממשי, אין סיבה לבלגאן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

משעשע...:lol:

אם היית יודע כמה פעמים עשו לי חיפוש באוטו:-)

פעם במהלך החיפוש גם ביקשו ממני קבלות על הסאב והמגברים. אמרתי לו מה עם הג'אנטים והקיט והקפיצי הנמכה? רוצה גם קבלות? ואז הוא עזב את העיניין.

פורסם

ירון אפשר לשאול מה מקומם?

ל'

אין לי מה להסתיר. (אני די חננה. אני לא מעשן, לא קשור לעבריינים...) ובכל זאת. לא הייתי רוצה שמישהו, שפתאום בא לו לבדוק מה יש לי ברכב, יעצור אותי בלי שנתן לי סיבה מספקת. (זה שאני "חשוד" בעיניו, זה לא מספיק...)

אם היה אומר לי שיש דיווח על רכב שדומה לשלי, הייתי מסכים לבדיקה. הפלישה לפרטיות שלי בלי סיבה ברורה, היא זו שמקוממת.

פורסם

blackice אין מה לעשות, גם אני לא אוהבת שמבצעים לי חיפוש בתיק כאשר אני מגיעה לבקר בקניון, או כאשר אני מגיעה לסמינר בו אני לומדת, יש דברים שהם לא בשליטה שלנו, אבל הם נועדו למען בטחוננו.

אז לנושא הזה של חיפוש בתיק מצאתי פיתרון, אני מגיעה עם ארנק, את הספרים אני מחזיקה ביד, ואת הרכב אני מחנה מחוץ לחניון הסגור של הקניון.

יש מצבים שבהם ניתן לתהחמק מבידוק כמו שתארתי, ולפעמים זה בלתי נמנע, אנחנו עדיין לא חיים בשוויץ (למען הסר ספק, אני לא חושבת שכל אנשי שוויץ הם "ילדים טובים ירושלים").

ל'

פורסם

שעה 1 בלילה זו שעה לא סבירה להימצא בה בחוף הים באשדוד (וגם ביער, בשבילים מבודדים ובכל מקום מבודד אחר). כל רכב שנמצא במקום כזה בשעה כזו הוא חשוד. לא מעט עבריינים מוצאים את מקומם במקומות מבודדים כי שם יותר נוח להם, והם בד"כ מעורבים בעבירות פליליות: החזקה/שימוש/מכירה של סמים, החזקת סכין, אמצעי לחימה, אונס ועוד... אתה במקרה יצאת צדיק, אבל לשוטרים יש שם המון עבודה, ויש להם סמכות לחפש ברכבך. במקום להרגיש מושפל, תרגיש בטוח, כי הרכב שייבדק אחריך, יהיה אולי רכב של אנס, רוצח, גנב, שודד, פורץ ועוד...

Xbox12341

• תוכן חדש...