Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, הצלחנו לשוב בריאים ושלמים ממה שכל אדם נורמאלי היה מכנה טמטום ומופרעות ברמות קשות. מעולם לא חשבתי שאי פעם איאלץ לנהוג ברכב לא ממוגן בקסבה של שכם אבל אז מצאנו את עצמנו באמצע הסמטאות הכיאותיות של אג'מר, ושל ג'ודפור, ואודייפור, וג'ייפור וכל מה שבינהן.

בשלב מסויים החליט שותפי למסע לנסות ולתעד את הטירוף המוטורי ברחובתיה וכבישיה של הודו (פשוט הגענו למסקנה שאף אחד לא יאמין לנו אם נכתוב את זה במילים).

הוא והמכונאי שלנו הדביקו את המצלמה שלו בסלוטייפ (!!!) אל הפנס הקידמי של האופנוע וזה מה שיצא...

קובץ "כמעטים" ברחובות ג'ודפור

בתוך השוק העתיק של ג'ודפור - אמא!!

פורסם

זה לא חדש לי,שם כל יום כיפור וכל כלי אפילו לא ממונע עם שני גלגלים יכול ליסוע איפה שבא לו,באיזה כיוון שבא לו,אני בספק אם הם יודעים מה זה רמזור או תמרור:-o

פורסם

חחח קבל שאפו ענק, אהבתי מאוד, את הראשון במיוחד עם הפרות...טוקטוק. (;

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

חזק ביותר. מזכיר לא מעט את הסיטואציה התחבורתית בניגריה, למעט הפרות. תוהו ובוהו שיש בו משהו משעשע לבעלי עצבים חזקים ומזג קר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
חחח קבל שאפו ענק, אהבתי מאוד, את הראשון במיוחד עם הפרות...טוקטוק. (;

חחח גם הקטע של "all hell breaks loose", ממש מצחיק, אהבתי!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

סרטון טוב יאוו איזה בלגן אנדרלמוסיה הסרטון הראשון חזק ביותר עם הכתובית

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

פשייי. צריך אומץ כדי לעלות על דו"ג בהודו.

בגדול חוקי זכות הקדימה שם הם שמי שיותר גדול, יש לו זכות קדימה. זה המצב.

מחרתיים אני נוסע לשם מטעם העבודה, ואין לי שום כוונה אפילו לנסות לנהוג שם. בטח לא לרכב...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הזכרת לי נשכחות, פשוט כל מילה בסלע.

רק מי שהיה בהודו יבין את משמעות המילה: זהירות פרה או זהירות משאית בגודל החיים שנראית ונשמעת כמו קירקס.

תוסיף בצפון גם את חוסר הכבישים והתהומות בגובה החיים ובכלל יצא לך טיול אקסטרים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ואוו

מטורף

מעניין כמה אנשים מתים שם בתאונות דרכים. יש רישומים לזה? קשה להאמין.

לא נראה כאילו במצב כזה יש באמת דיווחים על נפגעים \ הרוגים בתאונות.

אהבתי מאוד את העריכה בשני הסרטונים.

שאפו!

פורסם

אח, הזכרת לי את היום שבו האנפילד שהיה לי בהודו שבק חיים בגייפור, ובמשך שלושה ימים נסעתי על טוסטוס שהונע בעזרת כפתור התנעה כמו של אינטרקום ישן, מפתח של בית ישן, כולו חלוד , אבל פשוט טס.

ואכן בהודו , ישנו מעיין הסכם ברור, שלגדול ביותר יש זכות קדימה, משאית- אוטובוס- טנדר- מכונית- ריקשה-טוסוטוס.

שמתם לב שכל התקשורת בנסיעה בהודו , זה בעזרת שימוש בצופר, על כל רכב רשום מאחורה Please Horn

מעל לכל אלו ישנה פרה שלה זכות הקדימה הגדולה ביותר (או היכולת להחליט לעצור את כל התנועה לשעה, סתם כי בא לבהות על קיר שעומד מולה, או ללקק את הקיר שזה קשור לקנה סוכר שהם שמים בטייח)

אגב מי שלא ראה פרה תקועה, מסתכלת אל עבר השקיעה בגואה בחוף פאלולים , לא ראה את הודו כמו שצריך.

horn-ok-please1.jpghorn-ok-please.jpg

sunset_with_single_cow_4_jan_04-thumb.JPG

a01d9fa52e14ea0a_w640_h405_crop.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...