Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרו תרו עההה!

הוסיפו תחנה חדשה לרשימה,

והפעם מבית היוצר של חברת "פז"!

לפני כמה ימים אחד החברים נקלע לצרה ונאלצנו למלא 2 בקבוקי דלק 98,

התחנה הקרובה ביותר הייתה התחנה שברחוב הרצל 79 בראשון לציון ובגלל זה נכנסו אליה,

השעה הייתה קרוב ל-02:00 בלילה ולכן לא היו מתלקים בסביבה, פנינו אל המוכר שיפתח את המשאבה,

קירבנו את הבקבוק, הכנסו את הפייה ולחצנו על הידית...

פתאום המונה מתחיל לעלות ל-8 שקלים, ככה סתם! ללא יציאה של טיפת דלק!

שחררנו את הידית והמונה נעצר, לחצנו חזרה והמונה ממשיך לעלות ולא יוצא דלק!

איזה רמאים!

קראנו למוכר שיבוא ויראה איך המונה עומד על 9 שקלים ואנחנו עם בקבוקים ריקים,

המוכר יצא המום, ראה שאנחנו לא מחביאים דלק בכיסים ונכנס חזרה לעשות שיחת טלפון,

הוא יצא אלינו עם גימגומים ודיבורי סרק על איזה שטות של "אוויר במערכת" או איזו שיטת סיבון דומה.

זהו שוד לאור היום!

תארו לכם כמה מכוניות עוברות שם בכל יום,

פז מרוויחה פה כפול, גם על הכסף שהיא גונבת וגם על הדלק שהיא משאירה אצלה!

אז אם ככה חברים התופעה עדיין קיימת,

תוסיפו את הרשימה הזאת לשקית השחורה שלכם,

מבחינת כולנו התחנה הזאת צריכה להיות מחוקה.

משום מה, אלו תמיד "פז"...

שבוע טוב!

פורסם

adi שלום.

ראשית תודה על שאתה מפרסם את המקרה.

זו דרך הפעולה היחידה שיש לנו הצרכנים הקטנים.

במוסכים, בתחנות הדלק, במכוני הרשוי בחלק ממקומות אלו דופקים אותנו, אנו שמנסים רק להחזיק מעמד, לשרוד.

הרי לא יכול להיות שלכל מקום כזה נגיע עם מצלמה, מכשיר הקלטה ועו"ד על מנת להבטיח את עצמנו, להתגונן.

עוד לא שמעתי על משאבה שמוציאה דלק/אויר והמונה לא זז, זה אף פעם לא יכול להיות.

על כן, רק הפירסום והאזהרה הם הכלי הטוב ביותר שקיים.

ידע הציבור ויזהר.

פורסם

אכן מקרה בזיוני.

ואכן צריך למחוק תחנה כזאת.

אבל בפעם הבאה, תשתדל לא להכליל סתם, כי שאתה כותב "תחנות פז גונבות לנו כסף", זה כאילו כל התחנות גם של פז עצמה וגם של הזכיינים שלה.

למרות שפועל מדובר רק על תחנה בודדת.

בנוסף, זה לא ש"משום מה אלו תמיד פז", זה המותג הכי גדול מבחינת פריסה ארצית, ולכן אם יש ריבוי של קומבינות בתחום הזה, הוא יהיה בעיקר אצלהם, למרות שגם שאר החברות כמו תן,דלק,סונול ועוד, לא פתורים מקומבינות ושאר תחלואים.

אבל חשוב לציין שמדובר רק על תחנה ספציפית, במקום ספציפי, מאשר לפגוע בשמם של מאות תחנות אחרות.

לתשומת ליבך.

under construction..

פורסם

דלק 98 נמכר בכמות מועטת ביחס לשאר בדלקים לכן הדלק אל הצינורותו לא מגיע, והטיעון של אויר במערכת נכון.

לא מצדיקה את שהתרחש ואני בטוחה שאם הדבר יבדק בתחנות אחרות לגבי אותו סוג של דלק תוצאות דומות יתקבלו.

עד כמה שידוע לי טרם נמצא פיתרון לזה לכן צריך להיות ערנים כאשר מתדלקים את סוד הדלק.

צריך לדעת שגם אחת למספר חודשים מגיעים לבדוק את המשאבות ולראות שהן אכן מוציאות דלק בכמות שמופיע על צג המחשב מול הלקוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התופעה היא ידועה, במיוחד אחרי התחקיר שעשה כל בוטק בנושא לפני כמה חודשים,

אני אישית מכיר ארבעה אנשים שזה קרה להם, ובמקרה הם עלו על זה.

תחשבו על זה, זו הקומבינה הכי משתלמת לתחנות דלק, זה מעלה להם את הרווחים בעשרות אחוזים,

וכל עוד אתה לא בא למלא בקבוק או שהטנק דלק שלך לא שקוף אתה לא תעלה על זה בחיים.

הטיעון על אוויר בצינורות הופרך כאשר המונה קפץ גם אחרי שרכב אחר תדלק,

הנה התחקיר שנעשה בכלבוטק לפני כמה חודשים,

http://reshet.ynet.co.il/11638.aspx

הנושא הזה לא היה משודר בכלבוטק אם התופעה לא הייתה נבדקת לעומק,

המסקנה הסופית היא גניבת כסף, נקודה.

פורסם

=Adi= עצה ידידותית לך, אין לי קשר לחברת פז ואין לי מניות בחברה, אמנם עולם האינטרנט פתוח לעיני כל וכל אחד כותב את דעתו בנושאים רבים, לצאת מול חברה גדולה ולקרא לה מעל דפי הפורום גנבים עלולה ליצור לך בעיה בעתיד אם החברה תחליט להגיש תביעה נגדך.

אתה יכל לקרא את התגובה של מוסך רון כאן :arrow: שמאוד נזהר בדבריו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה קורה לא רק לפז. גם בדלק ראיתי דברים כאלה ולמתדלק אין מה לומר. מי הוא בכלל שם, עוד פרייר שהתחנה גונבת ממנו כסף בסוף כל חודש נגד החוק ואף אחד לא עושה עם זה כלום.

יש לך זמן מיותר, כסף והרבה כדורי הרגע אז תצלם את זה ותתחיל בשביל 9 שח להתרוצץ בביתי המשפט. יש מצב שתצא זכאי ומה אז? :roll:

פורסם

אין לזה עוד פתרון כי זה הכי נוח להם לא למצוא פתרון, מה הבעיה לשים סנסור (חיישן) לפני הפיה של המשאבה ורק שיגיע דלק יתחיל לרוץ המחיר. זה פשוט אבל בגלל שזה נוח (מאוד רווחי למכור אוויר) להם אז לא בא להם לפתור את הבעיה.

Detailer.gif
פורסם
, ראה שאנחנו לא מחביאים דלק בכיסים ונכנס חזרה לעשות שיחת טלפון,

:lol::lol:דלק בכיסים

אני לא מתפלא,כבר שמעתי על כמה תחנות כאלו,יש כאלו שבכלל מגזימות וגונבות מהלקוח את ה 20 שקל הראשונים בלי טיפה אחת של דלק,מעניין לדעת מה קורה אם מישהו בא לתדלק ב20 שקל והוא רואה שהמחוג לא זז מ"מ מהמקום שלו,אז הם בטח יגמגמו ויותר מזה:twisted:

פורסם

קודם כל אני אציין שזה לא אמור לקרות!

דבר שני, יש פה חלק שלא ממש באשמת התחנה, תחנה טובה ואמינה דואגת שלא יקרה, כמו שנהגת שודים ציינה, כשלא משתמשים הרבה זמן בדלק יש אוויר, עבדתי בתחנת דלק "דרגון", שם מנהל התחנה דאג אחרי שבוע שלא היה שימוש במשאבה מסויימת או בסוג דלק מסויים, לא זוכר מה בדיוק זה היה מזמן (על פי הנתונים במחשב) לפתוח את בור המילוי דלק ולזרוק לשם טבלייה מסויימת, שמונעת את האוויר הזה, אני לא יודע בדיוק מה זה, כי בתחנת דלק אחרת שעבדתי בה, זה לא היה. בדיוק כמו שהוא דאג כל בוקר בבדיקת פיזית של כמות בדלק למרוח חומר מסויים על מדיד הדלק כדי לראות אם יש מים בדלק.

יש סיכוי שבעל התחנה פשוט לא מודע לבעייה הקיימת, או לא מודע לפיתרון שלה.

יש משאבות דלק שיודעות להבדיל בין סוג דלק שיוצא לאוויר שיוצא וככה למנוע ספירה על ריק.

או שפשוט בעל התחנה עושה את זה בכוונה, אי אפשר לדעת.

פורסם

לפני כחודש חודשיים חבר נתקע ללא דלק.

ניגשנו לתחת פז הקרוב לבית בשביל לתדלק 2 בקבוקים, אך המתדלק אומר לנו שחסל איסור לתדלק בבקבוקים וזאת הוראה של המשטרה!

עכשיו קצת יותר ברור לי למה חל איסור למלא בקבוקים :?

ROVER=~~

פורסם
לפני כחודש חודשיים חבר נתקע ללא דלק.

ניגשנו לתחת פז הקרוב לבית בשביל לתדלק 2 בקבוקים, אך המתדלק אומר לנו שחסל איסור לתדלק בבקבוקים וזאת הוראה של המשטרה!

צודק !

עברתי פעמיים את אותו מקרה.

חשדתי וחזרתי שוב עם מכסחת דשא.

לא טעיתי,הערתי לו,הוא היה נבוך,המשכתי ורשמתי לעצמי...

מציע לכם להיות ערניים

פורסם

זאת לא הוראה של המשטרה, זה חל מטעמי בטיחות, מכיוון שבקבוקים עלולים לגרום לחשמל סטטי ולהתלקחות.

ל'

פורסם
יש לך זמן מיותר, כסף והרבה כדורי הרגע אז תצלם את זה ותתחיל בשביל 9 שח להתרוצץ בביתי המשפט. יש מצב שתצא זכאי ומה אז? :roll:

תביעות שכאלה לא מתנהלות בצורה של צרכן נגד חברה מסחרית.

הן מתנהלות בצורה של תביעה ייצוגית; כל מי שתדלק אוקטן 98 בתחנות פז בX חודשים/שנים אחרונות.

הסכום יהיה נגיד 9 שקל לשנת 2010, 7 שקל לשנת 2008, 8 שקל ל2007, 6 שקל ל2006.

ואז יתחילו בהכפלות וחישובים..

התביעה תגיע לסכומים דמיוניים של כמה מיליארדים ותראה כותרת ענקית בעיתון.

השלב הבא הוא שהתובע הייצוגי יסגור הסכם עם פז שהוא מושך את התביעה,

פז תשלום לו כמה עשרות/מאות אלפי שקלים, לעו"ד שלו כמה עשרות/מאות אלפי שקלים,

וכל מי שיתדלק 98 בתחנות פז בX חודשים הקרובים יהיה זכאי להטבה כזו או אחרת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...