Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פורד פיאסטה שנת 98 אוטומט.

שמתי לב שישנה בעיה מסויימת שאני מעביר הילוך ממצב אחד למצב אחר נראה שהטורים ברכב משתוללים.

ובעיה נוספת אולי קשורה לזה שאני עוצר ברקס אז הרכב נראה שהוא רוצה להתכבה....כנראה ירידה בטורים, וקרה לי כמה פעמים שהוא נכבה!

הטורים אצלי ברכב נמצאים כמעט על הספרה 1 במצב של עצירה מוחלטת!

האם הבעיה פה באמת בטורים או אולי טיפול 10,000 יפתור את הבעיה?

אשמח לקבל כיווון מה הבעיה יכולה להיות???

תודה רבה

ארז

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה כמו בריחת ואקום .יכול מצינורות שמתחברים לסעפת או שהמשאבה נדפקה .תנסה לחפש סדקים בצינורות או לרסס עליהם עם

ספריי קרבורטור תראהאם יש גמגום.

פורסם

אין ברכב שלי קרבורטור זה הזרקה......שנת 98 !!!

אז אולי זה משהו שקשור לטורים (מנוע קטן של טורים) יש דבר כזה????

תודה

ארז

פורסם

ברור שהרכב הוא הזרקה .יכול להיות כמה גורמים אתה אומר כשאתה לוחץ על הברקס הגמגום מורגש יותר לכן תבדוק את מה שאמרתי. בהמשך יכולים להיות גורמים נוספים אתה יכול לחפש בפורום דובר על זה רבות.

פורסם

עזוב ניחושים גש למוסך מורשה תתאר להם את הבעיה במדוייק ותאמר שיבצעו לך את המעקף

בצמת החשמל במנוע הם אמורים לזכור מה זאת אומרת במידה ולא יזכרו יש להם איך לבדוק מה עליהם לעשות בדיוק.

כל מה שכתבתי כמובן בתנאי שהבעיה שלך היא שבעת לחיצה על המצמד הטורים מטפסים.

פורסם

זה לא שאני לוחץ על הברס והטורים מטפסים!!!! לא הבנת אותי אולי.

הבעיה היא שאני נוהג ברכב מגיע לרמזור עוצר וכמעט כל פעם הרכב רוצה להתכבה ולפעמים נכבה ושמתי לב שהטורים גבוהים ואני לוחץ ברקס אז זה קורה ואם אני נוהג על 20 ועוצר אז זה לא יקרה.

תודה רבה

ארז

פורסם

שלום,

הייתי במוסך המרכזי של פורד-מאזדה

אמרו לי שאם אכן יש בעיה במנוע צעדים זה לא יראה בבדיקה ממוחשבת.

לכן קניתי משם מנוע צעדים ואני מקווה מאוד שזה יעזור.

כדאי להרכיב אותו לבד או במוסך??

זה לא נראה מסובך כלל להרכיב אותו!

תודה

פורסם

נכון, קשה לעלות בסריקה על מנוע צעדים תקול במיוחד ברכבים בשנים האלו שהמחשב לא כ"כ משוכלל כמו בחדשים.

יכול להיות שניקוי מנוע צעדים הישן עם ספרי קארב' היה פותר את הבעיה.

במקרה והמנוע צעדים הישן תפוס(תקוע) המחשב לא יציג תקלה.

אם אתה רוכש חלק ומרכיב אותו בעצמך בדרך כלל אתה לא מקבל אחריות, אבל אם אתה פונה למוסך ומשאיר לו את הרכב לתיקון אז הם כבר יחפשו ויפתרו לבד את התקלה וזב באחריות שלהם.

סיכוי גדול שתצליח לפתור את הבעיה לבד.

פורסם

מאוכזב מאוד מרכישת מנוע צעדים לפיאסטה שנת 98.

רכשתי אותו במוסך המרכזי של פורד- מאזדה והם הרכיבו לי אותו ולמרות זאת הרכב נכבה לפעמים בעצירה ורוב הפעמים רוצה להכבות.....נפילת טורים.

מה יכולה להיות הבעיה??

תוודה

ארז

פורסם

האם בזמן שהרכיבה את המנוע צדעים המצבר היה מנותק?

אם התשובה היא לא אז, נתק את המינוס מהמצבר למספר דקות וחבר אותו חזרה, לאחר מכן תן למנוע לעבוד בסרק כ20דקות בלי לתת גז ובלי ליגוע בכלום 20דקות ככה בסרק, לאחר מכן צא לנסיעת מבחן.

פורסם

בדקת את נושא הואקום ? צינור מכופף או יבש יכול לחסום את מעבר האויר ולחנוק את המנוע .

אני אומר לך מניסיון ברכב שלי . תבדוק את הצינורות ואקום .אם כן אסביר לך בהמשך, היות שלקנות אותם במוסך פורד מחיר

מטורף.

פורסם

לא יודע איך זה בפיאסטה,בגולף אומרים להדליק סוויץ ל10 שניות בלי להדליק את האוטו ככה שלוש פעמים בפעם הרביעית להדליק ולנסוע תוך כדי החלפת הילוכים

• תוכן חדש...