Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

בקרוב יש לחברה שלי יום הולדת ורציתי להזמין שיט על יאכטה או סירה קטנה למשך כמה שעות.

האם מישהו מכיר? שמע? ממליץ? טווח מחירים שהנושא נע עליהם?

הדרישות הם:

שתכיל לפחות 10 אנשים, אין בעיה להוסיף כסף תמורת שתיה וכיבוד במהלך השיט (כמובן שבמידת הצורך ולא קיים אביא בעצמי)

מעין הפעלת הווי ובידור במהלך השיט עצמו.

תודה לעונים

Confidence In Motion

פורסם

מתעלק על האשכול בבקשה זהה. יש לי יום הולדת 20 יום שני ובסופ"ש אני מעוניין לצאת לשיט של כמה שעות עם חברים. מכירים בטווח מחירים סביר? (כל משתתף בערך עד 70 ש"ח - יש חיה כזו בכלל?)

Mazda 2 2013

פורסם

עד כדי כך המצב בפורום נהיה קשה, שיש שאלה שאין מענה עליה.. אז נרד מהנושא של שיט.

אני פשוט אמשיך זאת הלאה ואעדכן בקשה חדשה, הצעה למתנה לחברה לרגל היום הולדת.

כמה בקשות לפני:

אל תגידו לי לעשות חיפוש, כבר נעשה ואין פה שום הסכמה או הצעה רצינית פרט לביצי קינדר עם הטבעת, אבל זה השקעה מידיי וזה יהיה בעתיד, ועוד כמה ויכוחים שברווז ועוד כמה מצחיקים סוגרים בירידות אחד על השני, אני לא מתנגד אבל אני צריך גם משהו פרקטי...

מתנה שתשמש את חברתי, בושם כבר נקנה לה בחג האהבה.

ככה בשביל העזרה הממשית, אני גם מתכנן איזו מסיבת הפתעה באיזו מסעדה ממש טובה יחד עם עוד כמה חבר'ה שלנו אבל צריך לתת איזו מתנה ממני בנוסף, ולכן הצעות יתקבלו בברכה.

Confidence In Motion

פורסם

לגבי השיט, אתה יכול לפנות לחברת שיא גל, הם נמצאים במרינה בהרצליה ומשכירים כל מיני סוגים של כלי שיט (מפרשיות,קטמרנים וכו').

הקטמרן מתאימה עד כמה שאני זוכר לאיזה 10 איש פלוס מינוס.

ברגע שאתה מזמין אותה ימתין על סיפונה סקיפר עם כיבוד קל,וכמובן שאם הכיבוד לא לטעמכם אז יש במרינה מגוון מסעדות שמהם תוכלו לקנות מה שבא לכם.

יש ביאכטה מערכת הגברה שניתן לחבר אלייה נגן MP3/4 לטובת מוזיקה או פשוט להביא דיסקים שרוצים.

אני השכרתי לפני שנתיים את אחת הקטמרנים שלהם לטובת הצעת נישואין לאישתי,אני לא זוכר כמה בדיוק שילמתי אבל זה היה משהו סביב 1000-1500 שקלים לשעה וחצי.

מספר הטלפון שלהם:

1-700-700-058

חיפוש בגוגל יתן לך את האתר שלהם (תקליד שיא גל).

בהצלחה

נ.ב

קח בחשבון שתמיד עלולות להיות הפתעות ויום עם ים גלי יניב לך ולחברך הקאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וכמובן יש לקחת בחשבון שאם הים קצת גלי או שמישהוא מהעשיריה שלך רגיש לטלטלת הסירה, וחוטף/ת מחלת ים, כל החוויה הופכת לסיוט מעצבן שכולם רק מחכים שכבר יסתיים.

יש לי חבר טוב עם יכטה במרינה בהרצליה, כמעט כל פעם שניסינו לעשות מסיבות על היכטה, העניין נגמר בעוגמת נפש, בסוף גילינו שהמסיבות הכי טובות הן כשהיכטה עוגנת ברציף :lol:

עריכה - לא שמתי לב ל נ.ב. של עידן, כמובן אני מסכים איתו לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יכול להוסיף שבהצעת נישואין של אישתי היה אמור להיות ים רגוע,בסופו של דבר הים היה קצת גלי, אישתי הקיאה פעם אחת מיד לפני שהצעתי לה נישואין.

פעם שנייה הקיאה מיד לאחר שהצעתי לה נישואין.

אני עד עכשיו מקווה שהפעם השנייה היתה בגלל הים ולא בגללי....

אחד האחים שלי,ברגע של הזדהות התחיל להקיא איתה (מחזה די משעשע למען האמת,אישתי מקיאה בצד אחד של הירכתיים, אח שלי מקיא בצד השני של הירכתיים ואחי השני ואני יושבים ושותים שמפנייה ומסלבטים על 2 המקיאים...

מיד לאחר שהם סיימו את ההקאות אמרתי לסקיפר שנראה לי שמיצינו ושיחזור למרינה (למרות שזה היה רק אחרי איזה 45 דקות הפלגה מתוך שעה וחצי ששולמו).

ואחרי סיפוריי ה"זוועה",אם בכל זאת תפלו על ים פלטה,זו יכולה להיות אחלה חוויה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שזה יכול היה להיות אחלה רעיון, אבל כרגע בגלל אילוצי עבודה לא יתאפשר לעשות זאת ימי שישי, ושבת אנחנו שומרים, כך שהסיכוי היחיד כעת הוא מוצ"ש רק שהכל יהיה חשוך ולא יהיה משהו מיוחד לראות ולנצל את החוויה.

בנוסף בדקתי מול חברה מסויימת ואמרו לי בדיוק מה שהצעת, 1500 לשעה וחצי שיט, רק שזה טיפה יקר למסיבת יומהולדת וייתכן ואנצל זאת באמת רק במידה ותיהיה הצעה, אבל זה בעתיד.

בנתיים אתרכז באיזו מסעדה טובה ומתנה יפה, מסעדה כבר מצאתי, עכשיו ממתינים לרעיון למתנה, אז לכל העוזרים...

Confidence In Motion

פורסם

אנחנו עשינו מסיבת רווקים לחבר על יאכטה מהמרינה בתל-אביב, תבדוק שם.

אנחנו שילמנו אם אני זוכר נכון 4K רק על היאכטה אבל ל-6שעות.

בכול מקרה עוד כמה חודשים אני אקבל את הרשיון סקיפר שלי, אם תרצה סיבוב ראשון עליי, רק תביא איתך יאכטה.:wink:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
אם תרצה סיבוב ראשון עליי, רק תביא איתך יאכטה.:wink:

אם אתה מעוניין, אתה יכול לפרסם מודעה בזמן הוורוד :roll:

פורסם
אם אתה מעוניין, אתה יכול לפרסם מודעה בזמן הוורוד :roll:

אתה אוהב לתפוס אותי בקטנות אהה אני בודק כול הודעה 17 פעמיים לפני שאני מפרסם תגובה ועדיין אני נופל איתך ועם יאשה:x.

פורסם

רק על תתעצבן לי, זה הכל ברוח טובה. :lol:

פורסם

תודה על הפידבק אלעד, אני אבצע קורס כנראה לפני שאני עולה על היאכטה, כך שבמקרה הכי גרוע אני אשאר ואנפוש וכל השאר יהיו מסביב ויקיאו :lol:

בכל אופן אוותר לבנתיים על היאכטה או שיט.

יש רעיון למתנה מסויימת לאישה?

ואל תגידו צימר, זה לא אפשרי וגם לא מלון ולא שינה בכל מקום כלשהו. (לא מבחינה פיננסית אלא מבחינה דתית :cry:)

Confidence In Motion

פורסם
רק על תתעצבן לי, זה הכל ברוח טובה. :lol:

להתעצבן? מה אני גייז.:-D

• תוכן חדש...