Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2000 שנת 2002 חימום ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום המשכתי בתיקונים הרבים שיש לי בגולף שרכשתי.

החלפתי מדחס למזגן וראו איזה פלא הרעש טרקטור כבר לא קיים ואפילו יש אויר קר ונעים ממנו.

כאשר באתי לבדוק את החימום אמר לי הבחור שמישהו ניתק ברכב הזה את היחידת חימום.

באמת שמתי לב שיש שני צינורות שנכנסים לכיוון האוטו מהמנוע שאינם מחוברים לשום מקום.

כנראה שיחידת החימום תקולה ברכב לפי מה שהבנתי.

מה זה בכלל יחידת חימום?

מה צריך להחליף שם?

אם אפשר הסבר קצר לגבי חלקים שצריך (ממה זה מורכב)?

מה עלות של התענוג הנ"ל?

אשמח לשתובות

פורסם

למערכת הזאת יש כניסה ויציאה תכניס צינור מים לאחד מהם ותראה אם הם עוברים חלק ושלא נשפך מים לתוך האוטו מאותו חלק ככה תדע אם היחידה תקינה

אם היא תקינה קנה צינורות וחבר אותם בטור למערכת הצינורות במנוע נסה לגלות איפה עשו את העקיפה משם תיקח תצינור ותדע גם איזה קוטר לקנות

ומקסימום קח את זה למוסך. בהצלחה

פורסם

לפי התיאור שלך רדיאטור החימום שממוקם בתוך הדשבורד נוזל, ולכן הוא נותק.

החלפת הרדיאטור דורשת פירוק של הדשבורד וככל הנראה בשל עלויות התיקון (כאלפיים ש"ח +\-) הרדיאטור נותק ולא הוחלף.

פורסם

למה הגזמת ?

אם הייתי רוכש גולף שהמדחס מזגן תקול + עקפו את הרדיאטור חימום הפנימי + כנראה עוד כמה דברים

זה היה מעיד משהו על רמת התחזוקה שלה זכה הרכב, תקלות חובה פותרים לרוב כנראה עם חלקים סוג ז',

ותקלות שלא חובה פשוט לא פותרים.

אז רכב כזה מן הראוי שהתחזוקה שלו תתבטא במחיר, ולמען האמת אם שאר הנתונים לא פשוט פנסטסטיים עדיף בכלל לברוח מרכב כזה.

פורסם
עוד לא הבנתי איזה חלקים יש ביחידת חימום של רכב

בכדי להחליף את רדיאטור החימום יש לפרק את כול הדשבורד. עלות החלפים+עבודה יכולים להגיע ל-2000 שקלים.

מחליפים את הרדיאטור בלבד ובמידה והצנרת פגומה מחליפים גם אותה.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

בן אני לא זוכר שביקשתי ייעוץ לגבי מחיר הרכב

בן אדם שקנה כבר רכב , לא צריך לזרוק לו משפטים כמו עדיף שלא תתקרב לרכב או שאתה מקווה ששמתי עליו 10K פחות

לא בוכים על חלב שנשפך

כסף זה לא הכל בחיים

העיקר שאישתי תהייה מרוצה ויהיה לה חם

פורסם

שלום אריק ,

רוב העלות בהחלפת רדיאטור החימום היא עלות עבודה ולא עלות החלק .

אם אתה מעוניין להיכנס לפרוייקט כזה בעצמך תוכל לחסוך כסף רב .

אנו מבצעים את העבודה עם החלק כולל הכל ב-1300 ש"ח .

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

פורסם

ליוסי בדש שלום,

סליחה על השאלה,

האם החלקים שאתה מחליף מקוריים ?

בכ'ז הפרש של 700 ש'ח ?

אני קיבלתי הצעה דומה גם ב 2000 +- לחלקים מקוריים של פולסוואגן

תודה,

מיכאל

פורסם
בן אני לא זוכר שביקשתי ייעוץ לגבי מחיר הרכב

בן אדם שקנה כבר רכב , לא צריך לזרוק לו משפטים כמו עדיף שלא תתקרב לרכב או שאתה מקווה ששמתי עליו 10K פחות

לא בוכים על חלב שנשפך

כסף זה לא הכל בחיים

העיקר שאישתי תהייה מרוצה ויהיה לה חם

היי,לא התכוונתי לעקוץ או משהו,יש ברשותי אותו רכב, גולף דור 4.

פשוט אני ריאלי,לדעתי אם אתה רוצה ראש שקט,קח את הרכב למוסך רון,שיעשו לך בדיקה מקיפה על המכלולים החשובים,ותעשה יישור קו.פרט לנושא האמינות,הרכב הוא רכב מפנק,מעולה ,כייפי לנהיגה!!תתחדשו!

פורסם

אם אתה מחליט לרכוש מחליף חום פנימי אני ממליץ לרכוש מחליף חום תוצרת VanWezel או febi שהם ייצרני OEM עבור קונצרן VAG ויש לי ניסיון טוב עם המוצרים שלהם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...