Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 - האם פנסים של שנת 2010 יתאימו ל2006?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי אאודי A6 שנת 2006, ראיתי את הדגמים החדשים של הרכב עם הפס לדים בתוך הפנס ומאוד אהבתי את זה.

השאלה האם ניתן לקנות זוג פנסים מקוריים של A6 שנת 2010 ולהרכיב על הרכב שלי, והאם זה סיפור יקר? (אני יודע שהחלפים יקרים, השאלה היא כמה?)

ישנה עוד אפשרות והיא הרכבת פס לדים בפנס המקורי, אך זה יצא פחות יפה..

הוספתי תמונות על מה שאני מדבר..

זה הישן:

audi-a6-3-2-quattro.jpg

וזה החדש:

2009-Audi-A6-Front-1280x960.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

במידה ואתה קונה מקורי,עפ"י השוואה שאני עושה מהרכב של חבר שלי,אודי A6 2002,הוא החליף אצלו זוג פנסים שעלו לו 2500 שקל,לא יודע אם זה גבוהה בשבילך או לא,בשביל זוג פנסים זה גבוהה לדעתי,בהצלחה!

פורסם

תיהיה בטוח שזוג פנסים מקוריים של אוודי כמו שהוא רוצה עולים הרבה יותר מ2500 שקל ,

מהסיבה שהפנס הזה בא עם קסנון שכולל גם את המגבר בחלק התחתון של הפנס ,

רק לפרופרציה , זוג פנסים לVW טוארג מקוריים עם קסנון מצמפיון שהחלפתי בזמנו ללקוח עלו 12,600 ש"ח כל פנס 6,300 ..

בהצלחה ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

יועץ השירות זרק מחיר גבוה יותר מה טוארג, אל תשכח שאם אין לך היום קסנון ואתה שם קסנון אתה חייב מתזים וכו'.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שפריצרים שמתיזים מיים על הפנס תראה בתמונות שהעלת את הריבועים שמתחת לפנסים הם נשלפים החוצה ומשפריצים .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

הנה כמה דברים שיכולים לעזור לך ,

שבוע שעבר החלפתי זוג פסים כאלו (2010) לרכב אחרי תאונה קלה בחזית (תשבות הפנסים נשברו)

אני חייב לציין שהפנסים הללו מאוד אבל מאוד יקרים , זוג פנסים קרוב ל10K ש"ח וזה ללא מערכת הקסנון שעברה מהפנסים הישנים (בגלל מחירה המופרז 6K ש"ח ליחדה, מגבר + נורה ) ,

בכל מקרה ככה לידע כללי יצא לי לחקור קצת על הפנס המדובר (של דגם 2010) ,

הפנס הנ"ל מאופזר מערכת מאוד משוכללת הכוללת : מחשב קטן (בצמוד לפנס, ולא אני אני מתכוון למגבר של הקסנון), רפלקטור דינמי (בעל שני מנועים חשמליים וסולנוייד לאור גבוה) , 6 רפלקטורים קטנים שבכל אחד מהם לד חזק במיוחד המכונה Daylight לתאורה חזקה שנראת גם באור יום ,

המערכת הנ"ל מקבלת נתונים מחיישן זווית הגה , חיישני אור למנהם בחזית הרכב ובשמשה קידמית,

כמו שאמרתי הרפלקטור הוא דינמי ומזיז את אלומת האור לכיוון העקומה |(ימיה שמאולה),

בנוסף המערכת קובעת את גובה האלומה לפי תנאי הדרך : כלומר הנסיעה בדרך חשוכה ללא רכבים בנתיב הנגדי הרפלקטור ינוע מעלה והאולמה למרחק מירבי , בנסיעה עם אורות גבוהים בדרך חשוכה במידה ורכב יגיע ממול חיישן בחזית יזהה והסולונוייד יוריד את האורות ומנועים יסיטו את האולמה ימינה כדי למנוע סינוור ,

מערכת מאוד משוכללת מבית HELLA המיצרת עבור AUDI את הפנסים הנ"ל ,

מצ"ב תמונות של חלקי הפנס המדובר : רפלקטור דינמי (2מנועים וסולונוייד) , רפלקטורים של לדים DAYLIGHT ,מחברים של הפנס ,

22032010032.jpg

22032010033.jpg

22032010031.jpg

22032010030.jpg

22032010026.jpg

פורסם

מעניין להקונקטור של הפנס שלך (2006) מתאים ,

בספק עם המערכות הנ"ל יעבוד בדגם 2006 ,

ועוד משהו : איזה דגם הA6 שלך ? מה רמת האיבזור ?

• תוכן חדש...