Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוזרות כדלהלן:

בדיקה ויזואלית-לא מחבר מדחס לרצועה.

בדיקות במולטימטר-(אחרי ניתוק בין שני חלקי הפלאג-בין הצמה לקלאץ') -הצד של הקלאץ' מקוצר (התנגדות=0 +צפצוף) בחצי השני של הפלאג (החיבור לצמה) מתח 0.00V כשהמזגן "כבוי" 0.30V כשהמזגן "דלוק". פיוז בתא הנהג שלם. (ואגב-המפוח פועל גם כשמוציאים אותו.(?!?) בדקתי.)

אז אני צריך לקנות קלאץ' חדש (אצל גרינוולד,כדאי? או שיש מישהו יותר טוב/זול?),זה כבר הבנתי. אבל מה אני אעשה איתו עם המתח העלוב שהוא יקבל? איזו מין תקלה זו? לא לימדו אותי דבר כזה. מתח או שאין או שיש. עוד לא נתקלתי במצב שמגיע "חלק מהזרם".

בדיקה ויזואלית בתא המנוע לא העלתה תיבת פיוזים נוספת. המזגן מקורי.אין אילתורים לאורך הצמה ואף אחד לא התחבר לשם. (הצמה ארוזה היטב לכל אורכה בשרשורי המקורי מלפני 15 שנה).

אשמח אם מישהו יכוון אותי או יתן רעיונות נוספים לבדיקה.

אגב, הקלאץ' הנוכחי הוחלף לפני 10 חודשים. מתחיל להעיק המזגן הזה.

תודה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אמור להגיע מתח מצבר למחבר החשמלי של המצמד האלקטרומגנטי ויתכן שיש בעיה פשוטה כמו חוסר גז.

תן מתח ישיר למצמד המזגן, האם עובד? האם מקרר?

פורסם

השאלה היא האם כדאי לקחת את הסיכון. המצמד מקצר. בבדיקת מולטימטר על שני הקטבים של המצמד יש בניהם התנגדות 0.

אני חושש לקצר את המצבר.

אם חסר גז יש איזשהוא מנגנון הגנה שאמור למנוע חיבור המדחס לרצועה?

יש מתח בהפעלת מזגן (של 0.3V...) שנפסק כשמכבים את המזגן.

אני מתחיל לחשוש שמדובר בתקלה מסובכת מידי לפתרון ביתי.

אולי עדיף שאגש למזגניסט שלי.

תודה

נתקו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: חובר מתח ישיר לפי עצתו של דניאל.

המדחס מתחבר. המזגן לא מקרר. נראה שלחץ הגז במעבה נמוך (בבדיקה חאפרית של לחיצה עם טסטר על הוונטיל:roll:אין לי שעון לחץ)

אני חוזר על השאלה מהפוסט הקודם- האם יש "חיישן" המזהה חוסר גז ומנתק את המדחס? (כי המדחס עדיין לא מתחבר בהפעלה "רגילה" של המזגן). המתח שמגיע מהקו המקורי- 0.3V.

נתקו

פורסם

בודאי שיש, אין רכב שאין לא פרסוסטט או חיישן לחץ קרר. חפש את החלק על הצנרת מיזוג בתא המנוע, על האקומולטור או המעבה.

פורסם

ספציפית במערכת שלך אני לא יודע, אבל בכמה מכוניות שהיו לי (במיוחד פורדים) אז הסימפטום הראשון לחוסר גז הוא שאתה שומע את המדחס כל הזמן נכנס ויוצא מפעולה (הקלאץ' כל הזמן נכנס ואחר כמה שניות מתנתק)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ואיך אתה מסביר את התופעה שגיליתי היום.המדחס ניכנס,המאורר עובד טוב,ובמהירות סרק הכול עובד .אבל כשאני נותן גז כמה פעמים המדחס מיתנתק ומרים הטורים נופל(טמפרה קרבורטור).עוזב גז ואחרי שניה מיתחבר המדחס והטורים עולים.(אני חושב שזה עודף גז ויש מפסק לחץ מקסימום,ופשוט בטורים גבוהים הלחץ עולה והמדחס מיתנתק.(ליפני יומים השלמתי קצת גז).ואודה למי שיגיד לי ,מה הלחץ המקסימלי שאפשר(בקו לחץ),שוב תודה וסעו בזהירות.

• תוכן חדש...