Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש החלקתי עם האופנוע ולא אוכל לרכב בחצי שנה הקרובה.

אני מחפש רכב קטן (עד 1400) וזול לרכישה ותחזוקה.

פינוקים כמו הגה כוח, מזגן וחלונות חשמל יהיה נחמד, אבל אמינות ורכישה זולה יותר חשוב לי.

הצרכים הם נסיעה יומית ת"א-כפ"ס לעבודה ולימודים.

אני מעדיף חסכוני עד כמה שאפשר.

התקציב הוא 4-5 (ראיתי שלא חסרות מכוניות בתקציב), אבל ניתן למתוח אותו ל10-12 במידה ותהיה מיכם המלצה חמה לא לקנות "נבלות".

הדגמים שעד עכשיו עניינו אותי:

פורד פיאסטה - הבנתי שהיא אהובה בתחום התקציב הדל.

רנו קליאו - מציעה המון לשקל ויש בשפע, חיפוש כאן העלה המלצות להתרחק.

סיטרואן סקסו - ראיתי כבר כמה נהגתי עליהן, נחמדות אבל כולן יותר מדי גרוטאות.

מעוניין לשמוע עוד הצעות.

ידע טכני יש, אבל בתחום הדו-גלגלי במכוניות אני לא מבין כלום.

אז צריך לקחת בחשבון שאין לי כסף לקניה לפני בדיקה ולכן אשמח לשמוע הסגות בנושא.

שתפו, תכתבו מנסיונכם / נסיון אחרים כמה שיותר.

תודה יותם.

אני YOTAM21 מפול גייז...סליחה, פול גז.

פורסם

תנסה לחפש סוזוקי בלנו שמורה מודל 95-96 למרות שזה מנוע 1600,אבל

הרכב די אמין לשנתון שלו,או שתנסה סוברו לאונה שנת 93-94 בהצלחה.

SUZUKI JIMNY

פורסם

אני קניתי באוקטובר שרייד 97, 1300 בדיוק למטרת לימודים.

מצאתי אחת מאוד שמורה, יד ראשונה 100 אלף, ידנית.

אני דיי מרוצה מהאוטו, קבלתי רכב "חדש" כל הטיפולים במוסך מורשה, אשתו נהגה על הרכב, שמרו עליו מאוד, ראיתי שכאב להם למכור אותו. חוץ מזה שלפני שהוא מכר הוא שם לו צמיגים חדשים ומצבר ככה שזה חסך לי.

מאז עוד לא עשיתי לרכב טיפול, רק העברתי אותו טסט ועבר ישר בלי שום בעיות.

לדגם שלי אין חלונות חשמל, שזה קצת מעצבן, אבל גם במכוניות ישנות לא הכי מומלץ ח"ח. מנגנון שמתבלה עם השנים ככה שזה לא כ"כ חסרון.

הרכב דיי חסכוני, עושה לי 1:14, נסיעה משולבת יותר ביןעירוני אבל לא חסר בעיר. בלי מזגן(חורף).

עם מזגן תוריד את זה ל 1:12.5 ככה.

מבחינת טיפולים, יש לי חבר גם עם שרייד שעושה לעצמו טיפולים וזה ממש לא בעיה לעשות טיפולים בעצמך, הכל נגיש.

לא צריך להיות מומחה גדול. למרות זאת אני יעשה במוסך, לא רוצה בטעות לעשות משהו לא טוב ולגרום נזק.

כשקניתי אותו המושב לא היה הכי נוח אז קניתי כרית של הדר רוזן ועכשיו מאוד נוח, עשיתי נסיעות ארוכות וסבבה לגמרי.

מערכת הייתה לי מהרכב הקודם וזה חלק מההנאה שלי ברכב.

כי תכלס זה רכב פשוט, לא רכב שממש מהנה לנהיגה. צריך שיהיה לך משהו אחד שיהנה אותך.

הפלסטיקה שלו ביחס למכוניות אחרות ואפילו מכוניות חדשות משפחתיות שיש היום עדיפה.

הבידוד לא כ"כ טוב, יש רעשים מבחוץ ושל כביש(בשביל זה יש מערכת :))

אני מאוד מרוצה. יש לי עוד 2 חברים עם שרייד, אחד 1300 אחד 1500 וגם הם מאוד מרוצים.

קניתי אותו במחירון 13000, אחרי שהוא הוריד לי את העלות של הטסט.

השקעתי בו צבע בגג ומכסה מנוע, אחרי הכל הרכב הולך לשרת אותי 4 שנים עד לסיום התואר, אז כדאי להשקיע.

חוץ מזה הרכב מאיץ דיי מהר, ביחס למשפחתיות של היום ובכללי לרכבים ישנים הוא עושה 0-100 10-11 שניות ככה שזה יפה מאוד.

אני מאוד ממליץ.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני מאוד לא ממליץ!

רכב קטן מידי מרגישים בתוך קופסא, אין בטיחות כלל - תאונה יכולה בקלות להסתיים במוות.

הרכב לא נוח בכלל, כמו קרש ובכללי נותן הרגשה של רכב ישן.

הטיפולים לא הכי זולים, כלומר המחיר של הטיפולים לא זולים משמעותית מרכבים אחרים, אם בכלל.

יש לו כמה "מחלות" מעצבנות כמו למשל שהרכב רועד כשעומדים בD וכו'. (למרות שלרכבים אחרים בעיות אחרות גם)

כמובן שכמו בכל רכב ישן, אם הוא טופל היטב אז הוא יהיה אמין, ואם לא אז אפילו שרייד תעשה בעיות,

כבר ראיתי קבלות של טיפולים על שרייד - מעל 3000ש"ח בפחות משנה! ולא היה מדובר על טיפול במנוע או בראש.

בקיצור מה שאני בא להגיד הוא שב12 אלף אפשר להביא רכב הרבה יותר טוב ונוח וגם עם אמינות טובה.

אם קונים שרייד - אז לא לשלם עליו כ"כ הרבה..

לאונה או בלנו בהחלט עדיפים לדעתי, אפילו דייהו לאנוס עדיף בהרבה על שרייד.

בכל מקרה, בתקציב כזה הכי חשוב שתחפש את הרכב שבמצב הכי טוב, פחות משנה איזה רכב זה יהיה.

פורסם

205 לדעתי יכולה לענות על הדרישות הנ"ל למעט ההגה כוח.

אמינה, זולה לרכישה ואחזקה, חסכונית ומהנה לנהיגה. חפש אקזמפלר שמור ולא תצטער.

בקיצור ממליץ.

בהצלחה ותעדכן כמובן.

פורסם
לדגם שלי אין חלונות חשמל, שזה קצת מעצבן, אבל גם במכוניות ישנות לא הכי מומלץ ח"ח. מנגנון שמתבלה עם השנים ככה שזה לא כ"כ חסרון.

במכוניות ישנות מומלץ שיהיה רק בודי, כל דבר אחר מתבלה עם השנים.

• תוכן חדש...