Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כותב באוף טופיק משום שהדיון הוא לא על מה שהולכים להציג שם, בשביל זה יש כמה שרשורים שרצים בפורום הכללי.

רציתי לבדוק אם מישהו מהארץ (או מי מנציגינו בחו"ל) מתכנן להגיע. אני כנראה אהיה באזור בימים הראשונים של התערוכה

ואשמח להיפגש עם ישראלים נוספים. כמו כן, אם מישהו צריך טרמפ אחרי זה לכיוון צרפת או ספרד, סביר להניח שאוכל לסייע.

בברכה.

פורסם

חבר טוב ואני מתלבטים בימים האחרונים בסוגייה הזאת. התכנון הוא לבקר בתערוכה במשך יום-יומיים ומשם לתת גיחה (לטוס) לניורבורגרינג.

לתיאבון שלי אין גבול אחרי הביקור האחרון ב-IAA 09 וברינג, בספטמבר האחרון.

נשמח לקבל המלצות בנוגע ללינה באיזור ג'נבה ובאיזור הנ-רינג (אני מניח שעל מחיר זול אי על מה לדבר, בהתחשב בכך שמדובר בזמן התערוכה+ הזמנה מאוחרת).

איך מזג האוויר שם (שם= ניורבורגרינג) בימים הנ"ל (אמצע מרץ)?

היכן ניתן לרכוש כרטיסי טיסה במחיר סביר למסלול ת"א-ז'נבה-פרנקפורט-ת"א?

בבדיקה ראשונית בוואלה-טורס מצאתי כרטיס במחיר של 650 דולר- סביר מאוד, בעיני.

כאמור, מדובר בתכנון ראשוני, בלי תכנית או תאריכים קונקרטיים (מלבד תאריכי התערוכה, כמובן).

אנו מקווים להחליט סופית עד הסופ"ש הקרוב.

המון תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אין שום בעיה למצוא לינה זולה בעיירות הצרפתיות שמדרום לגבול, מרחק נסיעה קצר מז'נבה.

כנסו לכל אתר של מלונות או אכסניות, חפשו ברדיוס של 30 ק"מ מהעיר ותמצאו הרבה אפשרויות.

לגבי הטיסה - אין לי מושג, אני אגיע ככל הנראה בנהיגה מספרד.

לגבי מז"א - שאלה טובה, אולי ידידנו השווייצרי יוכל לענות.

פורסם

לגבי מזג האוויר אמור להיות קר אבל לא כל כך.

לפי דעתי יהיה בסביבות ה4- או 5- בלילה. עדיף להמתין עד לתחילת חודש הבא בשביל תחזית יותר נכונה.

באיזה תאריכים אתם מתכוונים להגיע ?

(ממליץ למי שבא, לברר בSBB לגבי מבצעים על כרטיסי רכבת פלוס כרטיסי כניסה לפעמים יוצא משתלם מאוד).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור!

איך הזמן טס- לא יאמן שכבר עברו שנתיים מאז הביקור שלי שם...

כאמור בכותרת, אני מתכנן לבקר בתערוכה של 2012, אשר תפתח את שעריה בעוד קצת יותר מחודשיים ואולי לשלב במסגרת הביקור טיול משפחתי בשוויץ.

האם חברי פורום אחרים מתכננים לבקר בתערוכה?

המשך שבוע שקט,

יגאל.

פורסם

ידוע לך סדר גודל לאדם על ביקור שכזה ? (טיסה הלוך חזור+מלון ומזון,בזבוזים וכניסות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זה תלוי בהרבה גורמים (משך השהייה, לדוגמא), אבל, בעקרון, זוהי הערכה גסה של המחירים-

טיסה סדירה ישירה, של איזיג'ט, עולה בסביבות ה-300 דולר (פלוס-מינוס 20 דולר; טיסה וחזרה בימי התערוכה בהפרש של ארבעה ימים).

זה דוגמא למלון זול באחד הפרברים הצרפתיים של ז'נבה (הגעה מהירה לשטח התערוכה בזכות תחבורה ציבורית מפותחת).

יכול להיות שבחיפוש מעמיק יותר אפשר להגיע למחירים זולים אף יותר.

כרטיס כניסה לתערוכה- 16 פר"ש.

מזון ובזבוזים?

תלוי בך- אפשר להסתפק במק'דונלדס, כמו בכל מקום; יש גם מסעדות אתניות זולות. בשטח התערוכה יש חדר אוכל ענק עם מגוון רחב של אוכל מהיר במחירים סבירים, למיטב זכרוני. אם מתכננים לעשות שופינג, כדאי לעשות שיעורי בית לפני הטיסה- לא ממש זול בז'נבה.

פורסם

זה קטע כזה, שמקפיצים שרשורים ישנים של דריש כדי להרגיש שהוא עוד אתנו... :wink:

בכל מקרה - אני אהיה בז'נבה, כחלק מטיול בשוויצריה. מתכנן להגיע ב-13 בערב, להיות בתערוכה ב-14, ולצאת ב-15 בבוקר. העיר משעממת מוות (מניסיון בביקור קודם בתערוכה) ואין מה לחפש שם יותר מיום. אני אקדיש את רוב השבוע לנהיגה (לא להתגרזנות כמובן - לא ממש מומלץ בשוויצריה וגם צפוי שלפחות חלק מהכבישים יהיו חלקים, אולי אף מושלגים - אלא לנקות את הראש ולהנות מהנוף).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

דריש עוד יחזור- כל הטובים תמיד חוזרים.

ערן,

אפשר לקבל פרטים נוספים על הטיול המתוכנן; היכן אתה מתכנן לבקר? משך הטיול?

גם אני שואף לבקר בתערוכה בערך בתאריכים הללו, באמצע השבוע- העיקר לא להיות שם באחד הסופ"שים (עומס גדול).

מנסיון עבר, אני רוצה לשהות בז'נבה יומיים מלאים- לא רוצה לפספס, בטעות, משהו בתערוכה.

אני מסכים שהעיר משעממת קצת וניתן למצאותה ביום אחד.

(יש בעיר מוזיאון מכוניות, אגב- סמוך לאולמי התערוכה, כמדומני).

מלבד זאת, התכנון הראשוני (דגש על ראשוני) מדבר על נחיתה במולהאוס-באזל (השבוע מצאתי כרטיסי טיסה בפחות מ-200 דולר), ביקור בבאזל, ציריך, לוצרן וז'נבה וחזרה לבאזל. משך הטיול המתוכנן-6-7 ימים.

הייתי רוצה לבקר בנוישאטל ובמפלי הריין, אבל זאת סטייה לא קטנה מהמסלול.

בנוסף, באחד הפוסטים שלו, דריש רשם שלאורך אגם ז'נבה ישנן עיירות ציוריות שמומלץ לבקר בהן- אני לא מוצא את ההודעה המקורית.

תודה מראש,

סופ"ש נעים,

יגאל.

פורסם

החצי הראשון של הטיול זה ביקור בתערוכת באזל (שעונים), נסיעה לז'נבה, התערוכה שם כאמור, ואח"כ 3 ימי נסיעה חזרה לציריך עם תחנות ביניים והרבה זמן לטיולים ספונטניים לאן שהנוף יוביל ומזג האוויר יכתיב (תאורטית, אפשר לעשות את זה ביום אחד). עקרונית דרך מרכז שוויצריה - אינטרלאקן, ריגי וכו'.

לתשומת לבך, בגלל התערוכה בבאזל, אתה עשוי לגלות קושי רב בלינה בסביבתה הקרובה וברדיוס של קילומטרים רבים ממנה כולל מעבר לגבול. אני ניסיתי להזמין באזור מלון לפני 5 חודשים וכבר אז הכי קרוב שמצאתי היה מוטל די בינוני מעבר לגבול.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור פעם נוספת, לעדכון קצר-

התערוכה נפתחה היום לעיתונאים ומחרתיים תפתח לציבור הרחב.

אנחנו (אחי, אבי ואני) טסים לבאזל ב-15.3 (איזיג'ט, פחות מ-200 יורו לכרטיס). מיד עם הנחיתה שוכרים אוטו (סיקסט, אופל אסטרה או דומה לה+GPS; כ-500 יורו ל-6 ימים) ונוסעים לז'נבה (כ-3 שעות נסיעה). התכנון הוא לבלות בתערוכה ב-16.3 (יום שישי) ולהסתובב בעיר ביום למחרת, עם אפשרות לביקור חוזר בתערוכה, למקרה שארגיש שפספסתי משהו. בנוסף, אנחנו מתכננים עצירה קצרה בברן ובציריך, עם אפשרות לביקור בשטיין-אם-ריין (מפלי הריין).

חוזרים לארץ מבאזל ב-21.3.

בשל מזג האוויר החורפי, נאלץ לוותר על כבישי הנהיגה השונים והפאסים ההרריים למיניהם.

בדיוק מסיבה זו, נוותר גם על העיירות הציוריות בהרים.

הן יצטרכו לחכות לביקור חוזר- הטיול הזה יהיה עירוני, ברובו.

נכון לעכשיו, לאחר חיפוש מעמיק, הוזמנו מלונות בבאזל, ז'נבה וברן.

אני נתקל בקשיים למצוא מלון במחירים שפויים בציריך; המחירים פשוט שערורייתים.

(מלון במיקום מרכזי עם חניה לאוטו השכור (חינם או במחיר סביר), כולל ארוחת בוקר).

תודה מראש,

יגאל.

פורסם

אם אתה מעוניין טיפה להתרחק מציריך (כ20 דקות נסיעה, או 15 דקות ברכבת), אז בווינטרטור יש מלונות יחסית זולים אם חניה.

היתי שמח לעזור לך עם לינה (אני גר בווינטרטור), אבל לצערי אני בתפוסה מלאה בבית :roll:

• תוכן חדש...