Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש בערך שאלתי כאן בפורום בנוגע לחלונות שחורים.

בדקתי כמה מקומות, בררתי על החומרים ולבסוף עשיתי אצל בחור בשם יעקב , מת"א. יש לו חנות בתחנת דלק סד"ש ברחוב קרליבך.

העבודה נעשתה במקום מקורה, עבודה מקצועית.

חומר אמריקאי איכותי בעל שכבת סיליקון, אם איני טועה של חברת Protect Guard או sunguard(איני זוכר אבל הוא מכונה גם כ- H.P)

בהחלט אני מרוצה, יצא ממש כמו השחמה.

תמונות (קצת לכלוך על העדשה אבל בכל זאת) :)

2921bpf.jpg

k99w8i.jpg

fmuwi1.jpg

תגובות

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאכף ועוד איך!

תעשה חיפוש בפורום ותראה שהחלון האחורי הזה עלול לעלות לך בהורדה של הרכב וב 1000 ש"ח קנס ושוטר שיקלוט את זה בכלל לא יהסס לעצור אותך על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משום מה אני רואה הרבה מסחריות עם חלונות מושחרים ובנוסף שאלתי כמה וכמה אנשים כולם אומים שאין מה לדאוג

בכל אופן תודה על ההארה זה נעשה.

פורסם

שים לב שכאשר מדובר במילת פירגון,קשה מאד פה לאנשים להוציא אותה מהפה ,בכ"א יצא יפה מאד.8)

אכן מאחור מה שעשית מושך עיניי נץ כחולים,בוא נאמר שזה מושך יותר ניידת מאשר האגזוז שיושב לי על האוטו.:lol:

אבל אני מניח שבדומה לי אתה לקחת את העיניין בחשבון האישי שלך ויצאת בפלוס.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נראה מעולה תתחדש!

אין לך מה להילחץ ממה שאומרים לך פה על חוקיות, הרי הרכב הגיע ככה מהחברה :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
שים לב שכאשר מדובר במילת פירגון,קשה מאד פה לאנשים להוציא אותה מהפה ,בכ"א יצא יפה מאד.8)

אכן מאחור מה שעשית מושך עיניי נץ כחולים,בוא נאמר שזה מושך יותר ניידת מאשר האגזוז שיושב לי על האוטו.:lol:

אבל אני מניח שבדומה לי אתה לקחת את העיניין בחשבון האישי שלך ויצאת בפלוס.

חייבים לפרגן גם אם זה לא לטעמי? :roll:

אם כן אז יצא אחלה!

פורסם

Tvr_speed_12 לא חייבים לפרגן על מה שלא אוהבים

אפשר פשוט לא להגיב ולחסוך תהליך מיגע.

בכל אופן אין לי כוונה שהשרשור יהפוך לדיון בנושא החלון האחורי שהושחר.

אני לא השחרתי את החלק הקדמי בגלל הסכנה שבעניין ונאמר לי ממספר אנשים שעושים חלונות שחורים שהדגש באכיפה הוא על חלונות קדמיים. בכל אופן הדבר נעשה, אם אעצר על נושא זה(נקווה שלא) אוריד את המדבקה.

בכל אופן אם החוק באמת היה נאכף לא יתכן שרכבי דואר ישראל/הוט ושאר חברות שרכביהם ושמשותיהם מכוסות לחלוטין במדבקות לא מורדים מהכביש, נאמר לי מאדם נוסף שברכבים מסחריים אין אכיפה בנושא. לנד קרוזר נחשב כרכב מסחרי (גם בעניין ביטוח חובה) ולכן אני לא חושב שיש לי ממה להלחץ. בהחלט ברכב פרטי הייתי שוקל זאת מספר פעמים.

פורסם

הביקורת לא הייתה כלפיך,לא היה לי משהו טוב לומר כי זה לא לטעמי, אבל ניסיתי לעזור כי אני יודע שהחוקיות כאן בעייתית.

בכל מקרה אם אתה מרוצה אז זה מה שחשוב.

אני מקווה בשבילך שלא תחטוף הורדה על ההשחרה.

פורסם
תגובות

אין לי התנגדות גורפת נגד השחמת השמשות, אבל נראה לי שהגזמת קצת עם הגוון.

לגבי השמשה האחורית, נדירות הפעמים בהן השמש מאחורה אשכרה מפריעה לך לנהוג, לכן אינני רואה את הצורך בזה.

בשאר הזמן, הציפוי פוגע ביכולת הראייה שלך תו"כ נסיעה ברוורס, או אפילו בנסיעה רגילה בחושך, וזה לדעתי סיכון מיותר.

בכל אופן, נראה שהעבודה בוצעה באופן נקי ומקצועי, והתוצאה נראית טוב.

בלי קשר, לענ"ד הרכב שלך עמוס יתר על המידה באביזרי בלינג מיותרים.

שים לב שכאשר מדובר במילת פירגון,קשה מאד פה לאנשים להוציא אותה מהפה.

אסף, הסברתי לך כבר בעבר שאף אחד פה לא עובד אצלכם ולא חייב לכם כלום. הגישה הזאת מתחילה להימאס.

לא רוצים תגובות שליליות - אל תפרסמו את ה"שיפורים" שלכם בפורום ציבורי. הייתם חייבים לרוץ לספר לחבר'ה? אם כך, תהיו מוכנים להתמודד עם ביקורת.

אני מבין את ההתנגדות שלך לסתם ביקורת שלילית חסרת תוכן, אבל יש פה אנשים לא פחות חכמים מכם שמעלים נקודות חשובות למחשבה. הגיע הזמן שתצניעו לכת, תרדו מהעץ שלכם ואולי גם תלמדו משהו בתהליך.

• תוכן חדש...