Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת נבלה וזאת טרפה...

היתרון של האוויאו,הוא במרווח היא מאוד מאוד מרווחת יחסית.

ומזגן מצויין!

חוץ מזה אם אתה מתעניין ברכב ביחס של שנתון למחיר - אז אתה נוסע באוטו 2007 שנוסע כמו 97 של כל יצרן ממוצע אחר.

ומאובזר באותו אופן.

פורסם

סכנת נפשות! פעם אחת נכנסתי באחת כזאת ברוורס עם אאודי A4 שנתון 98, לאאודי היה טיפה שריטות, לאיבאו כל הפגוש האחורי נקרע (כל זה מנשיקת בפגושים על 10-15 קמ"ש)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אמין מכנית וזהו,כל השאר באכות ירודה,כולל פח שכל נגיעה הכי קלה משאירה מזכרת בצורת לחיצה או כיפוף.בשלב שבו דלת תא המטען התחילה להיפתח מעצמה וגומיות שונות נשרו פניתי לחברת ההשכרה ולקחתי קאיה ריו שלפחות באכות ההרכבה יש הבדל גדול .

פורסם

היה לי את האוטו הזה 3 ימים כאוטו חלופי. האוטו מתנהג זוועה על הכביש, כל הפלסטיקה והאבזור ברמה מאוד נמוכה. מה שכן המרווח הפנימי בו גדול, והוא חסכוני בדלק (אם אתה לא מתפרע איתו ונוסע רגוע).

לא הייתי משקיע כסף בקניית רכב זה. במקום זאת עדיף לרדת בשנתון ולקנות אוטו אחר.

בהצלחה.

פורסם

קצת מגזימים פה. היה לי את הרכב במשך שנתיים. בסך הכל לא היו לי תלונות (לי היה גיר ידני). נושא הבטיחות ברכב הזה הוא שערוריה. אצלי ברכב מודל 2006 לא היה אפילו ABS.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

נסעתי ברכב כזה מיפו עד ירושלים -

היתרונות -

הרכב היה זריז יחסית, ישיבה גבוהה ונעימה, מרווח פנימי באמת גדול כמו שאומרים, נראה (בעיניי המתבונן) יפה לעין.

החסרונות -

הו החסרונות...

הרכב לא יציב בשיט! כל נגיעה בהגה מרגישה כאילו שהפחנוע הולך להתהפך וזה במהירות של 120 קמ"ש וגם במהירויות נמוכות יותר!

ברגע שעוברים את ה100 קמ"ש מתחיל להרעיש.

בטיחות באופן כללי מתחת לכל ביקורת כמו שכבר נאמר קודם רבות לפניי.

ובסופו של דבר גם אני לא יודע למה אומרים שהוא חסכוני - נסיעה מיפו עד ירושלים וחזרה והלך לי חצי מיכל דלק - לא סביר לרכב בכזה גודל.

וכמובן - הוא לא מעבד ערך - פשוט אין לו ערך...

להוסיף ליתרונות - לשכנים שלי יש גם את הרכב הזה וגם סוזוקי SX4 והם טוענים שהאוואו - יותר מרווח בפנים מהסוזוקי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לקחתי אותו מהשכרה לשבוע לפני שנתיים.

אחרי כמה ימים ביקשתי שיחליפו אותו כי הוא היה גרוע מאוד והרגשתי לא נוח לנהוג בו מחוץ לעיר.

נתנו לי אחד אחר והוא היה גרוע באותה מידה אז הבנתי שככה זה האוואו, ולא הרכב הספציפי הזה.

ממש לא נוח לנהיגה ושם אי אפשר להושיב 3 אנשים מאחורה, גם לנסיעה של 5 קילומטרים.

איכות החומרים פשוט גורמת לי לעצבות רצינית וצורך לקחת כדורים כלשהם (תדפוק עם היד על תא המטען של הBIG ואז תגיד לי אם אתה מרגיש בטוח לשים שם דברים).

בקיצור, קח מונית.

פורסם
היה לי את האוטו הזה 3 ימים כאוטו חלופי. האוטו מתנהג זוועה על הכביש, כל הפלסטיקה והאבזור ברמה מאוד נמוכה. מה שכן המרווח הפנימי בו גדול, והוא חסכוני בדלק (אם אתה לא מתפרע איתו ונוסע רגוע).

לא הייתי משקיע כסף בקניית רכב זה. במקום זאת עדיף לרדת בשנתון ולקנות אוטו אחר.

בהצלחה.

חסכוני בדלק ?????

אתה בטוח שהיה לך את הרכב הזה ?

בכל מקרה הרכב חסכוני לעומת פונטיק מודל 60 עם מנוע 7 ליטר ו50 כ"ס , לגבי רכבים מודרנים הוא לא חסכוני .

פורסם
קצת מגזימים פה. היה לי את הרכב במשך שנתיים. בסך הכל לא היו לי תלונות (לי היה גיר ידני). נושא הבטיחות ברכב הזה הוא שערוריה. אצלי ברכב מודל 2006 לא היה אפילו ABS.

אתה שם לב, שההתחלה והסוף לא כל כך מסתדרים?

באמת מגזימים פה? רכב שנת 2006 ללא ABS?!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...