Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודקים ולא צודקים.

צודקים עם זה שזה עדיין בעייתי ואין ביטוח לנושא.

אבל לא צודקים ואף מקומם החוסר עניין ורצון לדאוג לזה ולהעביר כבר את החוק בצורה מסודרת

בכנסת כדי שיכנס לתוקפו.

אבל איך הם אוהבים בטלויזיה להציג כל דבר באור שלילי, זה פשוט מדהים! :?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני עדין לא יודע להגיד אם הכתבה הייתה לטובה או לרעה, בכול מקרה לפי התחזית זה יקח רק חודש{כן בטח} נחייה ונראה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

איום ונורא. לא רק הכתבה החד-צדדית אלא גם מה שהמדריכים אמרו במצלמה הנסתרת, אבל שיהיה - הרי ברור שזה סינון של שטות אחת מתוך הרבה דברים נכונים. מה שמצחיק הוא שהם זועקים "מוכרים לנו הדרכות לא חוקיות" ומציגים את ההדרכות כסוג של סכנה, כשבפועל, גם כשזה יהיה חוקי, זה יהיה אותו הדבר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבושה היחידה היא של מדינת ישראל, ממשלת ישראל, וכל רשות אחרת בישראל, במיוחד הליצן שעומד בראש הרשות וכנראה לא יודע להחליף הילוכים ברכב ידני ....

אירן, אפגניסטן וישראל הם המקום היחיד שזה לא חוקי.

כל הכבוד לדני לוי ולברוך שליט על ההסבר הרגוע של האבסורד שקורה במדינה המעפנה הזו.

אני, שלפני 25 שנה הייתי צעיר מתחרי אשקלון (שנות ה 80) וזכיתי להתחרות בצורה חוקית, אפילו זכיתי לכבוד וליווי מרכבי משטרה פה ושם (לתיקונים באזה"ת הסמוך למסלול), נאלץ לחכות כל כך הרבה שנים, שבישבילי החלום הזה כבר מאוחר מידי, אני מבוגר מידי לספורט מוטורי תחרותי, אני מקווה שהילדים שלי יזכו להתחרות בצורה חוקית, בנתיים הם גדלים מיום ליום, ולא יכולים לעשות מה שעושים מקביליהם בארופה וארה"ב ...

ליאור ב.

עריכה - זה מה שעשיתי פעם - כשהשכל עוד היה במדינה, על היציע הריעו 20,000 צופים

(מתנצל על האיכות שירדה עקב השנים שעברו ...)

norm_20B8B61AEC4249179BEACAB9A18AF946.JPG

וזה מה שאני עושה היום - משחק במכוניות שלט, כל השאר לא חוקי (אין הרבה פאן, אבל איך האיכות ? :))

norm_9B66C2DE1EFA413EBAF31BC9AD1D2C5D.JPG

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תקשורת ישראלית טיפוסית, מגמתי, ערוך לעייפה וחסר פואנטה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה לי שכתבה יצאה 60\40 לטובת הספורט המוטורי, שני דברים חשובים: 1. שהנושא עלה לכותרות בפריים טיים.

2. שבעוד חודש משלימים את התקנון ויש מרוצים...?

נראה לי שכבר היינו בסרט הזה.. אבל מתי שהו זה חייב להיות אמיתי אולי הפעם.

אני מחזיק אצבעות.

אופיר

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

לא יצא לי לראות את הכתבה

אבל עשיתי שם "קורס" של מספר שעות

והיה מעולה. ומדרכים סבבה. אשמח לקבל קישור לכתבה.

תודה ושבת שלום

פורסם

כרגיל התקשורת רומסת כול דבר אפשרי.

החברה שלי עשתה לי מתנה ליום הולדת והייתי בדיוק באוטו מסלול שהראו בחדשות "טופ דרייב" לפני חודשיים

המדריכים מקצועיים ולא נראה חסכון בביטחות.

למשך כול הנסיעה יושב לידך מדריך צמוד מה שלא מאפשר סטייה מהמסלול שלא לדבר על התהפכות.

בכול אופן אני נהניתי ואפילו למדתי כמה דברים חדשים.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
מה שמצחיק הוא שהם זועקים "מוכרים לנו הדרכות לא חוקיות" ומציגים את ההדרכות כסוג של סכנה, כשבפועל, גם כשזה יהיה חוקי, זה יהיה אותו הדבר...

הסיכון תמיד קיים. גם כשאתה נוסע 90 קמ"ש בנתיב הימני בת"א-ירושלים ואפילו כשאתה יושב בבית מול המחשב.

השאלה היא מה יקרה אם הסיכון -וזה לא משנה אם יש לו סיכוי של 20% לקרות או 90% לקרות - יתקיים.

במקרה של נהיגה רגילה, יש לך ביטוח חובה.

במקרה של נהיגת ראלי שכזו, אין לך ביטוח והעלות עבור הטיפול הרפואי תיפול עליך. שווה לקחת את הסיכון?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכי מצחיק היה שבדיוק אחרי הכתבה שבה הם צעקו כמה הספורט המוטורי לא חוקי, הם שידרו כתבה על חיים משה, שבה הראו במפורש את רכב הצילום נכנס באין כניסה ונוסע נגד כיוון התנועה...

פורסם

שלא יסיטו את הנושא ויעבדו עליכם עם הביטוח

פעם היה לכל המירוצים והמתחרים ביטוח מסודר

בכל העולם הכל מוסדר, יש תקנות ויש ביטוחים

זה כיסוי תחת, וזה עלה תאנה להגיד שאין ביטוח, כשיהיה חוק, כל חברת ביטוח תשמח לספק פוליסה לאימונים, בתי ספר, קורסים וגם מירוצים.

דרך אגב, גם ללמוד נהיגה זה מסוכן, הנהג לא יודע לנהוג, עובדה שמצאו לזה ביטוח.

אז ..... שלא יעבדו עליכם, אני לא אתפלא באם זו כתבה\הדלפה מגמתית ובזויה של גורמי ממשל כדי לתקוע שוב את התהליך.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...