Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לחבר את הכבל USB של הGPS שלי למתח החשמל ברכב,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני צריך לעשות את זה? ואיזה גיד (אדום/לבן/ירוק/שחור) אני צריך לחבר אל החשמל?

תודה.

Polo 2012

פורסם

בכדי שיהיה לי מתח קבוע לGPS, הרבה עושים את זה.

במאזדה 3 החדשה זה אפילו די נוח, בינתיים הצלחתי להעביר כבל מהתיקרה עד לנקודת חיבור לחשמל הרכב,

השאלה שלי איזה גיד בכבל USB הוא המתח חשמל.

Polo 2012

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?

חיבור USB נותן 5 וולט מיוצב, בעוד מתח ישיר ממערכת החשמל ברכב נע בסביבות 12-14 וולט והוא אינו מיוצב.

כנראה שהחיבור הקבוע נעשה ע"י חיבור ממיר המתח (זה שמתחבר למצית) ישירות למערכת החשמל.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לדעתי פתרון מעולה , רק תמצא מקום טוב להחביא אותו + חיווט יפה עד לGPS והכל יהיה טוב ... =)

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הכל טוב ויפה לכאורה,

אבל אתה יוצר פה צריכת מתח קבועה ללא תלות

כמה המקלט GPS שלך צרוך ? מה מבטיח לך שהוא לא יפרק את המצבר ?

האם יש לך מנגנון שמתחת ל11.5 וולט לדוגמא מכבה את החשמל של זה ?

צריך לחשוב על כל הפינות לפני ביצוע, לדעתי בכל אופן

פורסם

כשאני מכבה את האוטו, הGPS נכנס למצב של כיבוי אוטומטי אלא אם כן אתה אומר לו אחרת.

לדעתי זה יכול לעבוד מצויין!

עכשיו יש לי בעיה אחרת, היום ניסיתי לחבר את הUSB לשקע 12V שנמצא במשענת יד המרכזית שלי במאזדה 3 החדשה.

אני מתכוון להחביא את כל העסק הזה במשענת יד, רק חבל שברגע שעשיתי את הניסויין שלי, קיצרתי שם את העסק.

השאלה מה אני עושה עכשיו? איך אני אמור לסדר את זה שיהיה מתח בקטע 12V הזה?

Polo 2012

• תוכן חדש...