Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני יודע איך אמור לנסוע רכב קטן עם מנוע גדול:lol: :lol: :lol:

אחרי הטיפול המסור של ידידנו מר בני ל.

המנוע הפסיק לזייף והתחיל לעבוד כמו שבני אוהב להגיד כמו שעון דוקסה.

רצועת הטיימינג מסתבר הותקנה לא נכון טעות ב 4 שיניים, המפלג הורכב בצורה שלא איפשרה לקדם את ההצתה וכל הרעשים נעלמו.

איזה כיף, האוטו התחיל לטוס ולא רק להרעיש.

עד כאן התחום של בני ואני מוריד בפניו את הכובע

שאפו בני8)

בני הודיע לי שיש לרכב כרגע בעיה בהזרקה ומאחר והזרקה זה לא התחום שלו, הוא מציע לי להגיע עם הרכב למשה זר בפ"ת מכון להזרקות וקרבורטורים.

לא הכרתי את השם כי לא נתקלתי בו בעבר, חיפוש מהיר מצא לי את הטלפון ב 144 והודעתי להם שהאוטו בדרך.

הגעתי לשם עם רכב על גבי גרר כי הרכב פשוט נחנק בכל לחיצה על הגז בלי אפשרות לנסיעה בכלל.

הרכב ירד בפ"ת ברחוב הרכב 5 למי שלא מכיר, הגיעו אליי 2 חבר'ה מקצוענים בצורה שלא תיאמן, אחד מהם הוא משה בעל המכון והשני חיים מקצוען אמיתי (בעצם שניהם מקצוענים).

בדיקה קצרה עם שעון לחץ גילתה כי אין מספיק לחץ מהמשאבה, והדיאגנוזה הראשונה היתה כי יתכן והמשאבה הלכה לעולמה.

בלית ברירה אישרתי להם תיקון שעלול להגיע לכאלפיה וחזרתי הביתה.

אחרי מספר שעות קיבלתי טלפון כי הרכב מוכן ושאני יכול לבוא לקחת אותו, שאלתי האם הוחלפה משאבת דלק והתשובה הפתיעה אותי, המשאבה לא הוחלפה מאחר וכל הבעיה היתה שחלק מסוים במשאבה התפרק (לא הבנתי איזה חלק בדיוק), לאחר שפירקו את המשאבה סידרו אותה והרכיבו אותה מחדש והפלא ופלא הכל עובד פיקס.

אני לא יודע מה איתכם אבל אני הופתעתי לטובה, אני לא מכיר הרבה בעלי מקצוע עם אמינות ומקצוענות כזו, מישהו אחר היה מחליף לי את המשאבה בלי לחשוב פעמיים בכלל.

כמו כן, התברר לי שחיים הוא מקצוען אמיתי בכל הקשור להזרקות בכלל ול VAG בפרט ושאצלי בגולף חסר חיישן ספידומטר שמודיע למחשב כי הרכב במצב עמידה כדי לייצב את הטורים, כמובן שביקשתי שיטפלו גם בזה וכעת גם הספידומטר עובד:lol: :lol: ...

חיים זיהה את כבל הדיאגנוסטיקה של המחשב איתר ותיקן את כל התקלות שהיו לרכב.

ד"א לטענתו (ואני מאמין לו) בוצעה עבודה לא רעה בכלל אם כי אמיצה מאוד בהשתלת מנוע ADZ דור 3 בתוך גוף של גולף דור ראשון:roll:

בקיצור חברים, הגולף נוסעת, בעצם לא נוסעת אלא עפה וזאת תודות לבני ל, ולמשה וחיים ממכון ההזרקות משה זר בפ"ת.

שכחתי, תמונות יועלו בקרוב, אחרי השטיפה והצחצוח :loco:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני איפה נעלמת לנו? שמח לשמוע שהכול הסתדר והרכב נוסע אבל מה עם תמונות? הרבה זמן לא ראינו את היפיפייה שלך.

אהה ולמה כמעט הסתיים, מה עוד נשאר לך?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מענין מאוד מה שעשית בגולף, סחתיין על פתרון הבעיות.

אני עושה כרגע משהו דומה מאוד, עם מנוע abs שלפי שיטוט קצר באינטרנט אמור להיות פחות או יותר זהה. זה מענין כי הזכרת כבל דיאגנוסטיקה והזרקה, בעוד שה abs מגיע עם הזרקה חד נקודתית. זה אותו דבר אצלך? (הזרקה חד נקודתית הכוונה)

אני עומד להסב את המנוע לקרבורטור, מה שלפי לא מעט התייעצויות ואתרים אמור להיות טוב בהרבה, ומה שבטוח - פשוט הרבה יותר, אני מבין שהלכת בדרך אחרת ואשמח לשמוע איך עשית את זה (השתלה של כל המערכות כולל מחשב?)

חוץ מזה, איזה מנוע היה קודם? 1.6? אם כן, האם היית צריך לשנות ציריות ונאבות או שה 1.6 התאים? האם החלפת גיר?

בקיצור, אשמח לשמוע ביותר פירוט על הצד הטכני, וכמובן תמונות...

ושוב סחתיין!

איתן

פורסם

סבלנות חברים, רק עכשיו סיימתי לרחוץ אותה, אני מוציא אותה לסיבוב דאווין ואז נעשה לה סדרת צילומים, מבטיח תמונות בערב

איתן, לפני שאתה עובר לקרבורטור, גש למשה זר בפ"ת, האנשים אומנים, באמת אני לא מנסה לעשות להם פרסומת סתם הם באמת תותחים, כל מי שאומר לך לעבור לקרבורטור פשוט פוחז מהזרקה או לא מבין בה, גם אותי כמעט ושיכנעו להחליף לקרב'.

טעות לדעתי.

חבר מועדון 13925

פורסם

אני דוקא חושב שלעשות פרסומת למישהו שמגיע לו זה דבר חיובי ביותר! אם אתה נהנת, זה אחלה שגם אחרים יהנו.

אמה מה, לא יודע מה היה לך ברכב קודם, אבל אני מניח שהוא לא נולד עם הזרקה חד נקודתית...בשביל לעבור להזרקה צריך (כנראה) את כל הצמה של של הרכב התורם ואת המחשב, לא יודע איך ומתי אתה עשית את זה או מי שלפניך עשה, אבל זאת לא עבודה קטנה, היא מוסיפה מחשב (איחס!!!) לרכב כל כך אמין, והכי חשוב זה שהזרקה חד נקודתית ממש לא היתה מציאה גדולה גם כשהיתה חדשה.

לעומת זאת, קרבורטור הוא תוספת פשטות, תוספת אמינות, תוספת לא לפתוח צמות, תוספת גדולה בהספק ובתגובה עם הקרבורטור הנכון, וזה אפילו נשמע יותר טוב.

אם היה מדובר בהזרקה רב נקודתית זה אולי היה סיפור אחר.

זאת דעתי, ובגלל שהיא בעיצוב אשמח לשמוע מה עשית ומה יצא, מהבחינה הטכנית.

פורסם

על מנת לעשות הסבה לקרבורטור במנוע ABS אתה צריך משאבת דלק חשמלית ואולי וסת לחץ, מפני שלבלוק הזה אין אפשרות לחבר משאבה מכנית.

יכול להיות שתצטרך להשיג גם סעפת יניקה של מנוע קרבורטור.

לגבי תוספת גדולה בהספק ובאמינות- אתה טועה.

פורסם

איזה כייף שיש ימים כאלה שהכל מסתדר לו מעצמו והרכב מחייך אילך,

אחלה רכב אחלה בעלים ומסתבר שגם אחלה מוסכניקים.

שאפו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טוב חברים התמונות הראשונות מהיום.

אז ככה, בבוקר הרכב עבר רחיצה, בזמן שאישתי התארגנה ליום כיף:wink:

נכנסנו לגולף, הגג מורד, השמש מחייכת והחיים טובים.

נסיעה כיפית ברחובות רמת גן ועצירה בקפה השכונתי כאשר הגולף חונה לידינו ומחייכת חזרה לכל העוברים והשבים שנועצים (אני לא מאשים אותם).

אח"כ נסענו לאסוף את הקטנה מהגן שהתרגשה מהעובדה שאבא אוסף אותה עם "האוטו השחור", כמובן שכל האמהות מהגן חייכו חיוך מרושע כאילו נזכרו בגיל הטיפשעשרה ואילו האבות באו וביקשו לראות את יחידת הכוח מתחת למכסה, מה 1800 הזרקה? היתה בכלל הזרקה ב 84?, אההה השתילו כאן מנוע אחר!!

מאוחר יותר נכנסתי שוב לגולף ונסעתי להורי בנתניה, מוזיקה משנות ה 80 התנגנה במכשיר בהתאם לרוח התקופה ואני טסתי עם הגג פתוח משקפיים וקסקט אדום בכביש החוף...:lol: :lol: :lol:

זו היתה בשבילי הגשמת חלום אמיתית, מאז שאני זוכר את עצמי אני מת לרכב קבריולט והשיא היה בגיל העשרה (שנות ה 80 העליזות מבחינתי) ואכן היום סוף סוף כאשר אני עוד כמה ימים בן 40 :-( הצלחתי להגשים את החלום שלי ואפילו זכיתי להרגיש בן 16 לכמה שעות...

אז מי אמר שחלומות לא מתגשמים?:lol:

הנה קצת תמונות מהבוקר ומנתניה...

תהנו.

12022010681.jpg

12022010682.jpg

12022010683.jpg

12022010684.jpg

12022010685.jpg

12022010686.jpg

12022010687.jpg

12022010688.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם

יצא מדהים,זאת המילה הכי טובה לתאר את העבודה הזאת,כל הכבוד תהנה מהבובה הזאת.

אני לא כל כך מעודכן בפרויקט שלך ,ואני לא יודע מה היה מצב הרכב בהתחלה,אבל לפי מה שאני רואה הריפודים והפאנלים של הדלתות חדשים,אשמח לקבל טיפים והמלצות,איפה עשית את זה,מחירים,

אני עובד עכשיו על הפולקסווגן ונטו CL שלי,ואשמח לחדש גם את עניין הריפוד והפאנלים בדלתות.

תודה וערב טוב.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

אין לך מושג כמה אני מקנא בך. :oops:

אנחנו כנראה בדיוק בני אותו הגיל.

גם אצלי בגיל העשרה הגולף קבריו היה חלום רטוב. לצערי לא זכיתי להגשים אותו.

כשהגעתי לימי הגולף שלי (VR6) היא היתה סגורה למדי ואת תקופת הקבריולט הקצרה צלחתי עם MX5 שננטשה לטובת רכב ליסינג משעמם.

זה מקסים להגשים חלומות.

רק אושר והנאה.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בני הודיע לי שיש לרכב כרגע בעיה בהזרקה ומאחר והזרקה זה לא התחום שלו, הוא מציע לי להגיע עם הרכב למשה זר בפ"ת מכון להזרקות וקרבורטורים.

משה זר מוכר וידוע בפתח תקווה עשרות שנים.

הוא טיפל ברכבי, אולדסמוביל אומגה 1974 בשנת 1980 ואכן הוא שולט היטב בחומר.

לצערי אני כבר לא תושב פתח תקווה לזכות לשרות ממשה וצוותו.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...