Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חנות בישרש (ליד רמלה) שמוכרת ציוד במחירים שאף חנות באינטרנט לא יכולה לדגדג אותם.

השאלה שלי זה אם מישהו קנה מישם פעם משהו,או מכיר מישהו שקנה משם ויצא מרוצה?

כי אני מפחד שהמוצרים מזוייפים/גנובים או משהו כזה, בלי קשר אני מבית שמש שזה חצי שעה נסיעה בערך ומחר חבר שלי עולה לשם אז אני עולה איתו לקבל הצעת מחיר אם אני יקבל מחירים טובים אני חושב שאני אקנה משם, יש למישהו עצות איך לזהות רמאים ? או מישהו שהיה שם ויכול לדווח על חווית קניה מוצלחת או להפך.

תודה מראש.

טל.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוד, בעל החנות הוא בחור שאני מכיר מימים ימימה. בחור רציני. עם זאת, המוצרים שהוא מוכר קצת פחות..

רוב הסחורה היא דרעק סיני זול בלי אחריות. המחירים זולים בהתאם לרמת הציוד. אם יש משהו ספציפי שאתה מחפש ויש לו, אין סיבה שלא תרכוש ממנו.

...CASKA for life

פורסם

אבל אם אני הולך אליו עם רשימת מוצרים איכותיים והוא נותן לי עליהם מחירים טובים כדאי לקנות או שהוא מוכר מזוייף/גנוב/מחודש?

ומי שתיקן לי את הנושא עשה קצת טעות כי אני לא יודע שהשם של החנות הוא ARTSOUND בוודאות יכול ליהיות שיש עוד חנות בישרש.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

יש חנויות , בניגוד לכל מה שכולכם מכירים שלא תמיד מחפשות להרוויח 100 אחוז ויותר על המוצרים שלהם ( כמו כל חנות סטריאו עלובה היום ) אני אישית רוכש מוצרים מבן אדם שהוא מתחרה לחנות הזאת מבחינת מחירים , אנשים אמינים , אחריות פיקס ומוצרים טובים.

תהליכי שיפוצים

פורסם

קניתי ממנו את הHU שלי Clarion 785 - הגיע חדש, בקופסא, ניילונים, יבואן רשמי, הכל כשר.

הבחור טיפה ערס אבל חביב, לא חושב שיש איזשהי בעיה לקנות ממנו - מה גם שהוא מבוסס וקיים די הרבה זמן.

אגב אכן הוא מוכר _גם_ ציוד סיני זול, זו זכותו המלאה, הבעיה היא של מי שבוחר לקנות רכיבים כאלה.

פורסם

הגעתי אליו היום לקבל הצעת מחיר, הבחור נחמד, ניסה למכור קצת זבל אבל אני דבקתי ברשימה שהבאתי איתי והוא הביא לי מחירים בריצפה, אמרו לי גם שאם אתה לוחץ עליו עוד יהיה אפשר לרדת איתו עוד במחיר.

המחירים הם כאלה:

ROCKFORD P3001 מחיר הכי זול באינטרנט 820 הוא מוכר ב700

JBL C60.4 הכי זול באינטרנט 665 הוא מוכר ב600

MOERL TEMPO 6.5 +6X9 הכי זול באינטרנט 1100 הוא מוכר 800

סאב קיקר CVR12 +תיבה הכי זול באינטרנט 650 הוא מוכר ב550

רדיו דיסק 4050 הוא אמר שאין לו ושהפסיקו ליצר אותו כי הוא גרוע אבל אני לא אוכל את זה נראה לי שהוא אמר את זה רק כדי שאני אקנה משהו אחר.

דרך אגב הוא הציע לי במקום הJBL מגבר אחר של קראנצ' שמוציא לערוץ 115 וואט, והוא אמר שהJBL לא יספק אותי, מה אתם אומרים ללכת על זה ? כי באמת 60RMS נשמע לי חלש והמחירים שלו טובים הוא נראה בחור אמין.

סתם שתתדעו, חבר שלי קנה ממנו רכיבים שהוא בא איתם מרשימה והמוכר אמר לו שהם יהיו חלשים, והיום שהוא חזר אליו עם הרכיבים הוא החזיר לו את כל הכסף על הרכיבים למרות שהוא אמר לו שהם חלשים והזהיר אותו.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

עכשיו אחרי ההנחות שלו אני יכול לדחוף עוד תקציב למגבר ברשימה שלי מה אתה ממליץ לי במקום הJBL שיתן לי קצת יותר כח בסביבות ה800 שקל

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

טל במקום טמפו 6X9 + 6.5, קח דוטק 6.5 קדמי בלבד. לא צריך להוסיף גרוש.

אין צורך באחוריים ותחסוך מגבר/קח JBL GTO1004 במקום ה60 וואט.

לא הוספתי לך שקל לתקציב, רק איכות.

פורסם

כן הרבה הציעו לי את זה אבל אני נעול על 4 רמקולים, זה בשבילי אחד הדברים הכי חשובים במערכת, שיהיה לי סראונד.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

למה לא רשמי הוא מוציא קבלות עם אחריות של שנה מהיצרן על כל המוצרים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...