Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו 206 1.6 שנת 2003.

הרכב עבר כ-100K קילומטר.

 

לאחרונה יש מספר בעיות עם הגיר האוטומטי, במעבר בין הילוכים ישנה דפיקה, בייחוד בין מעבר משני לשלישי.

בנוסף, קרה מספר פעמים בהם הרכב סירב להעלות הילוך בנסיעה, לאחר כיבוי והדלקה של הרכב הנושא נפתר והתופעה חזרה על עצמה לאחר מס' שבועות.

 

הפתרון של בעל המוסך היה כמובן להחליף את הגיר, אני בטוח שיש פתרון אחר.

למישהו יש רעיון ?

פורסם

אפשר לנסות לעשות עדכון תוכנה,קרוב לוודאי שבקרוב צריך להחליף את השסתומים בגיר,לא רשמת אם המנורות בלוח שעונים של הגיר מהבהבות.

פורסם

שלום שלומי

העובדה שהגיר חוזר לתפקד כרגיל אחרי שמכבים את המנוע ומתניעים מחדש, מצביעה על כך שהבעיה כנראה בניהול הגיר.

הגיר מתוכנת כך שאם הערכים המתקבלים במחשב לא מתאימים לתוכנית, המחשב מכניס את הגיר לעבודה במוד חרום,

ומדליק נורת אזהרה שאומרת בעצם - תכניס את הרכב למוסך כדי שאפשר יהיה לבצע דיאגנוזה ע"י התחברות עם מחשב המוסך

ולקבוע מה הגורם לתקלה. זה מה שאני מציע לך לעשות.

ברכות.

×
×
  • תוכן חדש...