Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם וכמו תמיד,תודה לכל הועזרים.

בחודש האחרון אני שם לב שהכל התנעה של הרכב,כמעט תמיד יש ריח של גומי שרוף בתוך הרכב לכ15 שניות בערך.

ריחרחתי את חורי אוורור המזגן,זה לא משם.

פתחתי את מכסה המנוע מיד לאחר ההנעה וריחרחתי במטרה לאתר,לא איתרתי.

בחיפוש בפורום נכתב על כך שיכול להיות שהברקסים הקידמיים ננעלו מאיזו סיבה ולכן יש ריח.

לפי דעתי הברקסים לא נעולים כי הרכב איננו מאיט בצורה מחשידה (מבלי ללחוץ על הברקס)

מישהו נתקל בתופעה?

מישהו יכול לכוון אותי לאיתור הבעיה?

לא חסר מים ברדיאטור כמו כן,האוטו לא אוכל שמן יותר מבעבר (עדיין 600CC שמן לכל 1000 ק"מ נסיעה-ברובה עירונית)

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם זה רק לאחר ההתנעה תנסה למצוא את הריח מכיוון הסוויץ, יכול היות שאחד החוטים שם מקצר לך ואז מתחמם וממיס את המבודד.

התקנת לאחרונה איזה צעצוע חשמלי באוטו?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ממש לא.

5 שנים של אוטו דבר ברכב,לא אוהד שינויים

{לצורך הדגמא:יש לי רדיו טייפ של סוני ברכב....לא רדיו דיסק....}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בדוק בחלק התחתון של הרכב באזור דוד הפליטה הקרוב למנוע ובאזור סעפת הפליטה. לפעמים נדבק לשם ניילון שמפיץ ריח שרוף..

פורסם

נבדק ולא אותר.

המזור הוא שהאוטו קר לחלוטין שזה קורה ולא זסביר שזה מניילון שמתחמם לו ומסריח לכולם...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
אם זה רק לאחר ההתנעה תנסה למצוא את הריח מכיוון הסוויץ, יכול היות שאחד החוטים שם מקצר לך ואז מתחמם וממיס את המבודד.

בדקת את איזור הסוויץ'?

פורסם

לא כתבת באיזה רכב מדובר, אני מניח שברכב שבסמלון.

אחת ה"מחלות" של הרכבים הללו היא סדק בכוסית של שמן הברקס, הוא נוזל לאט לאט ויוצר ריח כמו שאתה מתאר. לי זה קרה, החלפתי כוסית (למרות שקמור ניסו לדחוף לי הרבה יותר) ומאז הריח עבר.

בהצלחה,

פורסם

טוב!

עכשיו אני יאכל להבין מהייכן נזילת שמן ברקס!

העלתי את הרכב על ליפט,לא אותרה נזילה ממערכת הבלמים אבל פעם בחודשיים יצא לי למלא שמן!

עכשיו אני מבין!

מחר בבוקר אני אבדוק הנושא.

תודה על העזרה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

במידה ואתה לא רואה נזילה ויזואלית. אז יש סיכוי שנוזל לך שמן בלמים לתוך הבוסטר של הבלמים.

עליך לפרק קלות את המשאבה המרכזית, עושים זאת ע"י שחרור הברגים שמחברים בינה לבין קיר האש. לאחר מכן מחדירים אזיקון לתוך הבוסטר ורואים אם הוא רטוב.

היה לי את זה פעמיים בפאסט.

Laurence היה לך את זה בE39?

הרכב המדובר הוא E36

פורסם

תודה טוס טוס ולורנס.

אני אבדוק ויזואלית בלבד.

עם ברקסים אני לא משחק.

לגבי עניין הבוסטר,אני אקח אותו לבדיקה במוסך כנראה {ולצערי הרב,נירגד} אני יעדכן לגבי הבדיקה הויזואלית.

תודה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אצלי בזמנו ב306 הייתה בעיה דומה, היה ריח של שרוף , כמו גומי שרוף, בסוף זה היה הפולי מנוע שהיה רופף שהוציא קצת ניצוצות והוציא ריח של שרוף

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אם אני לא טועה,הפולי מנוע אצלי מסתתר לו בחגורת הטיימניג,האם אני טועה?

עשיתי טיימניג לפני 5 חודשים.

הריח התחיל בחודש האחרון.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...