Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל 3SIXTY.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מכשיר כזה במחיר מצחיק עד דמעות 300 ש"ח !

ויש לי כמה שאלות:

1. איך לברר אם אכן מדובר בזיוף? (לאחר בדיקה ויזואלית המכשיר ניראה טוב באריזת ניילון צמודה וישנו גם הספר בתוכו עם קוד מודבק על הדף הראשון.)

2. אם אכן מדובר במוצר מקורי האם זו רכישה טובה מבחינת תועלת בהתחשב בכך שיש לי את הקלריון 785 ?

3. בכדי לכוון אותו מה אני צריך ? ( אין ברשותי פאלם, יש לי מחשב נייד ומכשיר GPS של HP שהוא גם מחשב כף יד.)

4. איך אוכל לבצע בדיקה של המכשיר במקום ?

5. איך מחברים את המכשיר הזה ? ליפני המגבר אחריו ובכלל איזה ציוד דרוש לי מבחינת קבלים וכו?

6. אני ישמח לקבל כל המלצה שיש לכם בנוגע למכשיר .

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. כנראה שהפעלה ובדיקה בפועל.

2. במחיר הזה? מציאה.

3. מחשב נייד עם בלותות'.

4. לחבר זוג RCA מהרדיודיסק, לחבר מתח, מינוס ורימוט, ולשרשר למגבר/ים.

5. כבל פלוס, מינוס, רימוט, RCA מהרדיודיסק/חוטי רמקולים מהרדיודיסק, RCA למגברים (בהתאם לערוצים שאתה צריך)

מתחדשת*

פורסם

ראה סעיף 5.

אתה יכול לחבר או את ה RCA או את יציאות החוטים שיוצאים מהרדיו.

אם אתה שואל אם אפשר לחבר את הרמקולים עצמם לרוקפורד, אז לא.

הוא לא מגבר, אין לו מגבר פנימי כמו לרדיודיסק, הוא רק מעבד ומשמש כקדם מגבר.

מתחדשת*

פורסם

הבנתי תודה .

אז מה שבסך הכל צריך זה לפטופ ו RCA מה3סיקסטי למגבר.

חברים מבקש עוד המלצות לאיך לבדוק שהמוצר מקורי .

פורסם

מדובר ב3sixty.1

למכשיר הזה יש אקולייזר של משהו כמו עשרה ערוצים לקדמיים ולאחוריים, עוד אקולייזר של עשרה ערוצים לסנטר ונדמה לי שחמישה ערוצים לסאב.

אין לו טיימקורקשן

אין לו קרוס אוברים

יש לו רק יכולת בשליטה של העוצמות לכל הרכיב ויכולת איקולציה.

מעבר לזה המכשיר הזה משמש כמנחת מעולה וגם יש לו RTA פנימי שמראה לך מה קרה לאות אחרי שהיא עברה דרכו ואולי זו הגדולה היחידה של המכשיר הזה בהתחשב בעובדה שיש לך קלריון 785 שיודע לעשות את כל השאר.

הסיבות שהייתי משאיר את הפרוססור הזה הוא יש לו יכולת לעשות הנחתה נפרדת לכל ערוץ - אצל אבא שלי ברכב השתמשתי בתכונה הזו ובאיקולציה בכדי ליצור מירכוז וזה עושה עבודה יפה מאוד - כל עוד אתה בתנוחת נסיעה ואתה מביט קדימה - הכל ממורכז בצורה מאוד יפה.

והסיבה השניה היא שלמכשיר הזה יש RTA פנימי ובקרת קליפינג כשאתה מכוון לו את הרגישות לאות הנכנסת אליו.

סה"כ בשביל 300 שקלים המחיר הוא מגוחך - תוודא עם הבחור שאתה רוכש ממנו את המכשיר - מה הקוד אימות לBT אחרת אתה תצטרך לאפס את המכשיר ואם יש תקלה בכפתור ריסט מאיזושהיא סיבה - אתה תצטרך להתחיל לנחש אחת מאלף קומבינציות אפשריות בכדי להכנס למכשיר.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאקולייזר של 31 ערוצים יש רק ב3sixty.2 וזה לקדמיים בלבד, לאחוריים 15 בנדות וכך גם לסנטר ולסאב איזה 7 אם אני לא טועה. אבל ב3sixty.2 יש לך גם קרוסים וTA לכל ערוץ.

ב3sixty.1 זה "קצת" יותר מנוון לפי מה שאני זוכר - ממש לא ראיתי שם 31 ערוצים לערוץ.

גם בביט1 - יש לך 31 ערוצים לערוץ אם אתה לא חותך אותו בשום קרוס - ברגע שאתה חותך ערוץ בקרוס - הוא יתן לך רק את הערוצים הרלוונטיים - וזה בסדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני קונה את זה מחנות של "בני דודים" והמכשיר הזה עומד אצל הבחור הזה בווטרינה כבר הרבה זמן והוא חושב שזה

אחלה גרוס אובר" אז לדעתי הוא אפילו לא יודע שאפשר לחבר לזה מחשב , מה גם שלהסביר לא מה זה קוד אימות של BT זה

לא היה קל במיוחד .:-P

פורסם

300 שקל, בני דודים, לא נשמע טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני נוסע עכשיו לראות עוד פעם על מה מדובר אני יחזיר תשובה עוד מעת .

פורסם

תשים לב שהמפתחות שלך לרכב תמיד אצלך ביד :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

JEKIN ידידי - זו דעתי:

שכח מזה.

קח את ה300 שקל האלה וקח חברה שלך לאיזה מסעדה טובה ו/או לכמה דרינקים כי המכשיר הזה לא יתן לך כלום.

מעבר להרחבת מספר הבאנדות של האקולציה אין לך שום added-value. אם גם ככה אתה לא משתמש/משתמש קצת בPEQ שב785 אז בשביל מה? מנסיון שיש לי עם ה3SIXTY.2 - הRTA שאדי מדבר עליו אכן קיים אבל שווה לת*ת - חלון תצוגה קטנטן, בלתי-מדויק, תוכנה לא יציבה, תהליך כיול ארוך מייגע ולא יעיל.

ועוד סוד קטן: הRTA שם הוא לא "אמיתי" - אין מיקרופון מכויל בתהליך אלא רק השוואה לרפרנס פנימי במכשיר שאמור "לבטל" את האקולציה שמכניס יצרן הרכב במערכת המובנית - כי תכלס המכשיר הזה נועד לOEM integration - כלומר השלתבות במערכת מובנית. קיצר גם הRTA לא שווה את זה.

הא, ועוד משהו, להביא לפטופ לרכב ולשחק עם התוכנה כל פעם שבא לך לעשות שינוי זה לא כזה נוח.

תעבור למוד 3WAY Active ב-785 (אם עוד לא עשית את זה) ותראה כמה שהמכשיר הזה גמיש.

פורסם

תודה על האצעות . (מי זה אמיר בניון ? )

בכל מקרה המכשיר נמצא מקורי ונקנה :-P

מחר אני יחבר אותו ויפרסם ראשם ראשוני עליו .

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...