Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הפיאט כרומה האם הם הגיעו ביבוא סדיר? כי מעולם לא ראיתי כאלה על הכביש וגם יש לי מחירון של לוי יצחק מ 1993 והדגם הזה לא מופיע שם

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הכרומה ממש דומה לפיאט רגטה שהיתה לנו במשפחה.. עדיף שאני לא אגיד מילה על הרכב הזה חוץ מאשר אהבתי את המראה שלו:)

ואגב נראה לי פעם היה צריך פחות חודשי עבודה כדאי לקנות רכב לא?

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

כרומה לא דומה לרגטה, מעבר לקו העיצוב הכללי, שאיפיין את כל המכוניות של פיאט באותה תקופה.

אם כבר, היא דומה יותר לטמפרה, ועוד יותר דומה ללאנצ'יה טמה ולסאאב 9000 (שהייתה שותפה לפרוייקט הזה, בייחד עם אלפה 164).

אני חושב, שכן היה יבוא סדיר של כרומה, בשנים 89-93 בערך, היא לא הצליחה בכלל, מאחר ומי שרצה רכב איטלקי בסדר גודל כזה, בחר אוטומטית בלאנצ'ה טמה או ב 164, להם הייתה תדמית ספורטיבית ולא עממית, כמו לפיאט.

לגבי חודשי עבודה, שנדרשים לרכישת רכב :

תנסה למצוא נתון של שכר ממוצע במשק באותם שנים, ותראה, שהיום נדרשם לעבוד פחות חודשים, אפילו הרבה פחות.

פורסם

לגבי הכרומה אכן בוקי צודק. היא הייתה האנמית שבחבורת הארבע..(תמא,164,9000 וכרומה) והייתה חסרת כל ייחוד וברק,מספר מועט של מכוניות נמכרו בישראל,כמעט כולן נעלם.

גם בחו"ל לא הייתה הצלחה גדולה,דגם הדיזל נחשב לסביר,רבות מהכרומות שנמכרו בגרמניה עברו בשל מחירן הזול כמשומשות לגוש המזרחי ושם הפכו לגוש חלודה אחרי שהתקלקלו ולא היה כדאי או אפשרי לתקנן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...