Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר יומיים יושב על הטלפון בשביל לסגור צימר לצפון לפסח ואני לא מבין מה נסגר עם בעלי הצימרים בצפון ?!

הם מבקשים מחירים הזויים.

התכנון זה לנסוע לסופ"ש עם כל המשפחה (סה"כ 8 מבוגרים+4 ילדים בגילאים 4,6,חצי שנה ו-5 חודשים).

רצינו לקחת אחת מ-2 אופציות:

*צימר משפחתי שיוכל לאכלס את כולנו.

*4 צימרים נפרדים זוגיים.

נעזוב את העובדה שאף אחד לא מוכן שייקחו רק לילה אחד (זה מובן ומקובל לחלוטין,בכל זאת זה חג) היו כאלה שהגדילו לעשות ולדרוש מינימום 3-4 לילות,יודעים מה ? ניחא.

כשמגיעים למחירים,או,שם מתחילה החוויה האמיתית.

בלי למצמץ הם מדברים על מחירים של 900 שקלים וצפונה (כמה צפונה ? צפונה לכיוון ה-1200 שקלים) ללילה לחדר.

וזה מדובר על 4 צימרים נפרדים.

כשמדברים על צימרים שזו יחידה אחת עם 4 חדרים (מה שהם קוראים "וילה") שם כבר דברים על 1000 שקלים לחדר ללילה כלומר 4000 שקלים ללילה לארבעת החדרים.

*כמובן שבלי א.בוקר וכו'.

כדי שלא תטעו,אני לא מדבר על הצימרים האלה בסטייל הרומנטי עם ג'קוזי בחדר ומערכת קולנוע בייתית וכו', אני מדבר על הצימרים היותר משפחתיים בלי שטויות מיותרות.

ואני שואל,האם תושבי הצפון איבדו את הצפון ?...

המחירים חסרי פרופורציות,במחיר של לילה אחד בצימר ניתן לקחת 2 לילות באחלה מלון שבעולם כולל ארוחת בוקר והתפנקות על המיניבר.

אני מבין שהם ממקסמים את הרווח שלהם בחגים,אבל גם צריך להיות איזשהו היגיון...

בסופו של דבר סגרתי על צימר משפחתי שכזה באיזור עין גב,בעל הצימר טעה במחיר שמסר לאישתי (אמר לה לילה אחד 250 שקלים לאדם או 350 שקלים לאדם ל-2 לילות),כשאני התקשרתי לסגור איתו אמר שהוא טעה במחיר ושזה 450 ל-2 לילות ולא הבין שמדובר על חול המועד וכו' אבל אמר שהוא נתן מילה לאישתי והוא יעמוד בה וסגר איתנו 350 ל-2 לילות לאדם (את התינוקות הוא לא מחייב,את הילדות הקטנות כן,שזה הגיוני).

אגב,למי שתוהה לגבי התפוסה של הצימרים,80% מהמקומות שבדקתי דיווחו לי שהם פנויים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי עידן

קופץ לביקור מולדת :wink:

לפעמים בשביל לפצות על תקופת יובש ארוכה הם מנסים למקסם רווחים בתקופות השיא.

אין מה לעשות ,והעובדה שהעם מצביע ברגליים - בדר"כ בפסח הצימרים בתפוסה כמעט מלאה.

בכל מקרה שתהיה חופשה נעימה

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

איפה 600 שקל ללילה במלון?

רק אתמול הראו בחדשות שבאילת המחירים עלו למעל אלף שקלים, המחירים של הצימרים היום ושל המלונות באילת זה אותו הדבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין סיבה שלא יבקשו. עובדה שלפי דבריך, הם הצליחו למכור כ-20% מהיחידות שלהם.

ולהזכירך אנחנו בינואר.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

מה שעידן מנסה לרמוז זה שהעלויות מגוכחות יחסית לתמורה.

בא ניהיה קצת ראלים למה זה 1000 ש"ח ללילה - זה חדר במלון במנהטן , במרכז במלון 2-3 כוכבים ברוב השנה.

(ואני עדיין לא מדבר על השיטת כוכבים בארץ - שכל מלון מקטרג את עצמו 5 כוכבים כשבפועל - בחו"ל הם לא היו מקבלים אפילו 3, אנחנו הארץ עם הכי הרבה מלונות שמקוטרגים 5 כוכבים... עצוב)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה זה משנה בכלל שיש כבר תפוסה של 20%,זה מחיר חסר פרופורציות לחלוטין.

גם אם לא ניתן למצוא בית מלון בפחות מ-600 שקלים ללילה,עדיין,התמורה של בית מלון הרבה הרבה יותר גדולה ביחס לצימר.

מבחינתי,אם זה לא היה עם משפחה (כולל ההורים שלי ואחים שלי ונשותיהם עם הילדים) הייתי מעדיף לעשות את זה בלינת אוהלים על גדת הירדן,מעבר לשיקול של עלות,פשוט התמורה הרבה יותר גבוהה מבחינתי (ובאמת בלילה שלפני הצימר אחים שלי ואנוכי בצירוף כמה חברים+אלכוהול+בשר משובח הולכים להעביר לילה על גדת הירדן).

ליביו כתב וצדק, העלויות האלה פשוט מגוכחות.

במחיר כזה אתם לוקחים לילה במלון VENETIAN כולל א.בוקר לזוג ועוד נשארים עם קצת עודף בצד לקזינו...

מקובל שזו ה"עונה" ומחירים עולים,אני לא "ילד",אבל צריך גם איזו פרופורציה, לא הגיוני שחדר מסויים יעלה שבוע לפני ה"עונה" 300 שקלים ללילה לזוג יעלה כעבור שבוע פי 3,זה לא נהוג ככה באף מקום.

בשבוע של כריסמס טסתי לטאיוון לנסיעת עבודה, הטיסה+2 לילות במלון גראנד הייאט עלו לי 550 דולר (וזה כאמור בתקופת "שיא השיאים").

3 שבועות לאחר מכן טסתי שוב לטאיוון,הפעם זה כבר לא ב"עונה", המחיר הוזל לי ל-475$ לאותה עיסקה בדיוק (כלומר כ-13% פחות).

עכשיו דמיינו מצב שבתקופה רגילה,לא בעונה,הייתי באמת טס במחיר של 475$ כולל מלון, ואז חודש לאחר מכן, בעונה, הייתי צריך לשלם 1900$ (300% יותר,כמו שנהוג אצל בעלי הצימרים), נשמע לכם הגיוני\פרופורציונלי ?

אז למה כשזה בשקלים,בארץ,קפיצה מ-350 שקלים ל-1000 שקלים כן נשמעת נורמלית ? מה ההגיון ? (אני לא מדבר אפילו על התמורה,מדבר נטו על הכפלות המחיר).

פורסם

ממש לא הספקתי לשכוח,התרגלתי לכך שבהונג קונג אפשר לקנות באיזה 80K שקלים את אותה מאזדה 3 שבארץ ייקנו ב-120K שקלים (המיסוי זהה) וכו', אבל אני חייב להודות שהקטע של הצימרים והתמחורים המוגזמים הצליחו להפיל לי את הלסת (אפילו קרה שלאחד מבעלי הצימרים נפלט לי ואמרתי לו "תגידו,מה עובר עליכם?...").

פורסם

עידן גם באילת בפסח משתגעים:

מלון אורכידאה מבקש עבור לילה באמצ"ש 522 ש"ח, ובסופ"ש 720 ש"ח

ובפסח: 1880 ש"ח.

אותם 300%.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אנחנו במשפחה רצינו בקיץ גם לנסוע לצימר משפחתי בצפון.

עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שריכז את כל הצימרים המשפחתיים בצפון לפי מחיר, אנחנו ראינו צימר משפחתי נחמד ב500 ש"ח ללילה.

בנוסך ראינו מודעה נוספת על מלון הר תבור אם אני לא טועה, קרוב לכינרת ב400 ש"ח לאדם לילה.

קובי

פורסם

בשבוע של כריסמס טסתי לטאיוון לנסיעת עבודה, הטיסה+2 לילות במלון גראנד הייאט עלו לי 550 דולר (וזה כאמור בתקופת "שיא השיאים").

3 שבועות לאחר מכן טסתי שוב לטאיוון,הפעם זה כבר לא ב"עונה", המחיר הוזל לי ל-475$ לאותה עיסקה בדיוק (כלומר כ-13% פחות).

עכשיו דמיינו מצב שבתקופה רגילה,לא בעונה,הייתי באמת טס במחיר של 475$ כולל מלון, ואז חודש לאחר מכן, בעונה, הייתי צריך לשלם 1900$ (300% יותר,כמו שנהוג אצל בעלי הצימרים), נשמע לכם הגיוני\פרופורציונלי ?

אז למה כשזה בשקלים,בארץ,קפיצה מ-350 שקלים ל-1000 שקלים כן נשמעת נורמלית ? מה ההגיון ? (אני לא מדבר אפילו על התמורה,מדבר נטו על הכפלות המחיר).

מעניין אותי איך טאיפה בעונה הזו.

בטח אותו הדבר, חם לח ומלא ג'וקים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עברתי בדיוק את אותה חוויה אתמול.

ביררתי לגבי צימר בדרום, שהיינו בו פעם כזוג.

בעונה של עכשיו, כלומר לא חג ולא נעליים, כ- 1000 ש"ח לזוג + ילד קטן, ללילה. מינימום שני לילות. פשוט שערוריה.

הם הציעו לי להמתין ליולי, שאז יהיו מבצעים (ומזג אוויר נהדר בדרום, כמובן).

אגב, אל-על העלו את מחירי הטיסות לניו יורק בתקופת פסח מ- 1200$ ל- 2000$ (דלתא העלו ל- 1900$). ואין כרטיסים בכלל, אז מה הפלא? הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם. וישלם. וישלם. במזל היתה לי הזמנה מלפני כמה חודשים, אז הסכימו "להתפשר" איתי על 1600$, לפנים משורת הדין ואם אכרטס עוד השבוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אנחנו במשפחה רצינו בקיץ גם לנסוע לצימר משפחתי בצפון.

עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שריכז את כל הצימרים המשפחתיים בצפון לפי מחיר, אנחנו ראינו צימר משפחתי נחמד ב500 ש"ח ללילה.

בנוסך ראינו מודעה נוספת על מלון הר תבור אם אני לא טועה, קרוב לכינרת ב400 ש"ח לאדם לילה.

מבטיח לך שעברתי על כל צימר אפשרי, אין חיה כזאת צימר ב-500 שקלים ללילה בצפון בפסח (אולי 500 שקלים לאדם).

עידן גם באילת בפסח משתגעים:

מלון אורכידאה מבקש עבור לילה באמצ"ש 522 ש"ח, ובסופ"ש 720 ש"ח

ובפסח: 1880 ש"ח.

אותם 300%.

לא פרופוציונלי,ועדיין, מלון נותן לך תמורה שצימר לא נותן,בין אם זה שמישהו מסדר לך את החדר,אתה מקבל א.בוקר עשירה, יש בריכה (ולא "ג'קוזי זוגי מפנק" בגודל של כיור),יש צוות בידור,יש בר,בקיצור הבנת את הרעיון.

מעניין אותי איך טאיפה בעונה הזו.

בטח אותו הדבר, חם לח ומלא ג'וקים.

טאיפה בתקופה הזאת קרה,כשאני הייתי שם לפני 3 שבועות הטמפ' היו כ-8 מעלות.

ג'וקים לא נצפו ברחובות (אבל שוב,זו עדיין לא התקופה החמה).

בקיצור,למעט השדרה המרכזית המטופחת-דרום ת"א.

אגב, אל-על העלו את מחירי הטיסות לניו יורק בתקופת פסח מ- 1200$ ל- 2000$ (דלתא העלו ל- 1900$). ואין כרטיסים בכלל, אז מה הפלא? הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם. וישלם. וישלם. במזל היתה לי הזמנה מלפני כמה חודשים, אז הסכימו "להתפשר" איתי על 1600$, לפנים משורת הדין ואם אכרטס עוד השבוע.

על אל על אני אפילו לא מדבר,המחירים שלהם שערורייתיים,עד כדי כך שהטיסה שאני חוזר לארץ לפסח היא החזור שכבר רכשתי מראש באל על.

את הכרטיס חזרה שלי להונג קונג קניתי עם קטאיי פסיפיק,גם חברת תעופה הרבה יותר טובה ואיכותית,וגם אני מרוויח חופשה באירופה באותו מחיר של אל על.

הדבר הטוב היחיד שיש באל על זה השירות של אל על ספונטני,אבל כשמו כן הוא,מתאים רק למי שבא להם לטוס ולא נעולים על תאריך,אז אפשר למצוא כרטיסים במחירים ממש טובים.

בעצם עוד דבר טוב שיש באל על זה הטייסים,ופה זה נגמר.

פורסם

חברה שלי סגרה לנו ועוד זוג, צימר בצפון עוד שבועיים, 800 שקל ללילה.

החישובים:

דלק - 500 שקל.

אוכל בחוץ - 550 שקל.

אוכל לצימר - 350 שקל. (חטיפים, שתיה חריפה ובשרים לעל האש)

טרקטורונים\סוסים - 300 שקל.

מסאז' מפנק 300 שקל.

סה"כ 3600 שקלים חדשים.

אחלה של סוף שבוע בטורקיה, יוון וקפריסין.

כולל כל הפינוקים 3 ארוחות במלון 5 כוכבים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

גם טורקיה כבר לא זול, העלו שם מחירים במלונות וזה יוצא מחירים כמו באילת מבחינת המלון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...