Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ישראלית שנותנת תמורה מעולה לכסף ומוערכת בעולם כולו.

הפולס שעולה כאן 400 ש"ח עולה בארה"ב כמעט 700 ש"ח.

...CASKA for life

פורסם

אנסה להגיד לך את זה בפשטות ואחר כך בהרחבה-מורל חברה ישראלית טובה מאוד ולא חסר לה כבוד לשאר היצרניות בעולם,המוצרים שלה נותנים תמורה מעולה למחיר,מה גם שאדם נותן תקציב של 400-500 שקל למשל,ישר מציעים לו טמפו,ב 800-900 מציעים לו דוטק,מדוע? כי חברי הפורום לא מכירים את הטעם שלך,ומכיוון שאנו הישראלים ברובנו נוטים לשמוע בעיקר מזרחית-אז דע לך שהסט הזה מצטיין מאוד בכך,ולכן הוא מומלץ.

עכשיו משהו עמוק יותר-קודם כל זה ממש אבל ממש לא נכון שכולם קונים מורל,יש לאנשים טעם שונה ברמקולים וכל אחד מתחבר לצליל אחר,אז שלא תחשוב לרגע שמורל "הכי טובים" כי אין דבר כזה הכי טוב,הכי טוב זה רק מבחינתך כי זה מה שאתה אוהב,לא מבחינת אחרים.ככל שתיקנה סט קומפוננט משובך יותר כך תצטרך להשקיע בו בהתאם-הגברה,חיווט,HU שידע להוציא ממנו מה שהוא יודע,איטום,לפעמיים בניות,בקיצור השמיים הם הגבול.אני אישית שמעתי כמה סטים של מורל ומאוד אהבתי,יש כאלו שלא מסוגלים להקשיב למורל-תאמין או לא.סה"כ לסיכום חברה טובה,אם אתה שומע בעיקר שירים של הארץ לא מאמין שלא תיהיה מרוצה ממנו,זה כל מה שאני יכול להגיד לך.

פורסם

מה שהחבר'ה פה אמרו,חשוב לי להדגיש את זה שהרמקולים נולדו בשביל להשמיע מזרחית.

הם כל כך מתאימים לסגנון הזה של המוסיקה,אם אתה שומע מזרחית ישר מורל.

מורל=מזרחית.

מזרחית=מורל.

פורסם

ומכיוון שאנו הישראלים ברובנו נוטים לשמוע בעיקר מזרחית

מה?!

אני דורש שתחזור בך!

ובקשר לשרשור:

תמורה מצויינת לכסף, איכות בהתאם למחיר, גוון צליל אמיתי ודי יחודי.

מתחדשת*

פורסם

חברה ישראלית אבל גם חברה שחגגה לא מזמן 30 שנה להווסדה.

זה אומר משהו.

זו חברה שחברות אחרות בעולם מעתיקות את הרמקולים שלה וקונים בעצם פסי ייצור או שפשוט קונים סטוק שלם של רמקולים שלהם ומשנים להם את השם.

חברות כמו XTANT, חברות כמו VIFA חברות כמו DLS חברות כמו דיינא-אודיו (שעד היום לא ברור לי מי יצר את מי) חברות כמו אומגה אודיו, רנסנס אודיו שהן כולן מבוססות מוראל או חולקות עיצובים משותפים לרמקולים שלהם.

מדובר בחברה שהרמקולים שלה מתאפיינים בצליל חם, רך, אנושי להדהים ונאמן למקור

למוראל יש צליל ייחודי מאוד שהרבה מאוד אנשים בכל העולם מתחברים אליו בקלות רבה.

סה"כ אחת מהיצרניות הכי נחשבות והכי מובילות בעולם בתחום האודיו הביתי ובתחום האודיו לרכב.

אז למה קונים מוראל? תשמע פעם סט רמקולים שלהם מוגבר היטב על מקור טוב ואז תבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא חייב לשמוע סט שלהם לרכב... גם סט לבית מתאפיין באותו הצליל

אם אתה גר במרכז - אתה יכול לקפוץ לחנות של פומפה ברמת גן www.pompa.co.il

או לחנות פיוז בגבעתיים www.fuse.co.il

אתה יכול לקפוץ לסאונדסטורם בחולון ולשמוע בדוגמנית www.soundstorm.co.il

אתה יכול לקפוץ לבית ההתקנות של אפי 4*4 בעפולה במידה ואתה גר באיזור הזה

יש כל כך הרבה מקומות שאתה יכול לשמוע בהם רמקולים של מוראל... בכל עיר ועיר בארץ אתה תוכל למצוא לדעתי לפחות מקום אחד בין אם זה לרכב או לבית שיהיה בו מוראל.

ואתה יכול לבוא למפגש סטריאו לרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי רוצה להגיע למפגשים בכל זאת אני חוזר מחר לצבא.. ולא נורא חחח אבל אני מאמין שעד שאני יגיע לאיזה מפגש אני יסיים את הפרוייקט הקטן שלי

כרגע יש לי

מגבר JBL GT5-A604

רמקוליים אחוריים JBL GT5-963

רדיו דיסק DEH-1150

נשאר לקנות סאבוופר אולי KICKER C12 הרבה אנשים אומרים שהוא מתאים למגבר שלי

ובקשר לרמקולים קדמיים 5.25 אני מתלבט ולא בטוח ובודק את כל האפשריות שיש =)

עד אז אני מקווה להגיע לאיזה מפגש עם סט מלא...

פורסם
אתה לא חייב לשמוע סט שלהם לרכב... גם סט לבית מתאפיין באותו הצליל

אם אתה גר במרכז - אתה יכול לקפוץ לחנות של פומפה ברמת גן www.pompa.co.il

או לחנות פיוז בגבעתיים www.fuse.co.il

אתה יכול לקפוץ לסאונדסטורם בחולון ולשמוע בדוגמנית www.soundstorm.co.il

אתה יכול לקפוץ לבית ההתקנות של אפי 4*4 בעפולה במידה ואתה גר באיזור הזה

יש כל כך הרבה מקומות שאתה יכול לשמוע בהם רמקולים של מוראל... בכל עיר ועיר בארץ אתה תוכל למצוא לדעתי לפחות מקום אחד בין אם זה לרכב או לבית שיהיה בו מוראל.

ואתה יכול לבוא למפגש סטריאו לרכב...

אין לסאונדסטורם האלה מעצורים, הם התקינו סט של מורל בתוך דוגמנית?

יש להרבה מאוד אנשים סטים של מורל ברכב, במיוחד דוטק ופולס...

יהיה לך קשה לקבל אינדיקציה משמיעת סט רמקולים ביתי של מורל לגבי סט לרכב, נסה להגיע למפגש או לברר למי ממכרייך יש סט כזה ברכב...

פורסם

אופי הצליל נשאר זהה - הכיוון שהוא יקבל מסט טוב ביתי הוא הכוון שהוא יקבל מסט טוב לרכב.

Pioneer TS-X150

פורסם
מה?!

אני דורש שתחזור בך!

ובקשר לשרשור:

תמורה מצויינת לכסף, איכות בהתאם למחיר, גוון צליל אמיתי ודי יחודי.

איך ידעתי שיהיה מי שיקפוץ יישר,אמרתי שרוב הישראלים,גם אני בעצמי שומע המון שחורה,לא צריך תמיד לראות כאילו אני תוקף מישהו,אנחנו עם כזה שאוהב שמח,לכן אמרתי שאם תיקח סתם לדוגמא 10 ישראלים,תשמיע להם כמה רמקולים בלי להגיד להם איזה חברה זאת רובם יתחברו למורל (למשל 6 מתוך 10) והשאר יגידו פוקאל יפה,הרץ יפה,וכל שאר הירקות!

פורסם

ואם אני אגיד שרוב הישראלים ששומעים מזרחית קונים רמקולים של פיוניר וסאב פיוניר 306C זה יהפוך את זה לבסדר?

לא חשבתי ככה...

פשוט תשדל לא לצאת באמרות שכוללות בתוכן הכללות שעוד עלולות לרמז על אפלייה שמבוססת על גזע כלשהו...

זה לא מוסיף.

Pioneer TS-X150

פורסם

בגלל שמורל חברה ישראלית מוזיקה מזרחית תשמע בה הכי טוב? :shock:

מורל היא יצרנית רמקולים (רק רמקולים) בין הטובות והמוערכות בעולם. הסטים שלהם זוכים לביקורות מהללות ובצדק.

התמזל מזלנו ובארץ מורל נמכרים במחירים נמוכים ביחס למדינות העולם, לכן הם כל כך מומלצים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...