Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3389357,00.html

 

והנתונים בקצרה: 27% מהמכוניות היפניות הזמיננו שירות בשנה האחרונה לעומת 37% מהקוריאניות ו49% מהאירופאיות.

 

ואני רוצה לשאול:

 

1. מה זה מכונית אירופאית? טיויוטה יאריס שמיוצרת בצרפת או הונדה שמיוצרת בבריטניה זה רכב אירופאי?

2. מה הקשר בין רכב שנתקע בלי דלק או פרטי שנכנס לנסיעת שטח לאמינות?

3. כמה מתקלות החשמל היו בגלל התקנה לא נכונה של קודנית?

4. לרכבים חדשים יש פחות קריאות מלרכבים ישנים. כמה אחוז אירופאיות יש ברכבים פרטיים בני 0-3 לעומת בני 7-10?

5. האם בגלל נתונים אלה , אם ברשותי רכב יפני יעלה לי מנוי לשגריר חצי מחיר? :idea:

  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחצית מהרכבים האירופיים שמנויים אצלם הזמינו עזרה? מהנתונים האלה אפשר להסיק שקרוב ל 35% מרכביהם מזמינים גרר, משהו נראה לא הגיוני.

פורסם

למה לא הגיוני?

יצא לך לשוחח פעם או להעביר שיחה עם נהג של שגריר?

במידה וייצא לך כן לשוחח עימו,שאל אותו מה דעתו עלX ועל Y, זו דווקה לפי דעתי אינדיקציה מצויינת לגבי תקלות ואמינות.

 

אגב,לי יצא לשוחח עימם לא פעם ולא פעמיים,אצלנו בעבודה כל שני וחמישי רכב על גרר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אוי לא, זה הולך להיות שירשור ארוך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא יצא לי לדבר עם נהג של שגריר לצערי (או למזלי בעצם), אבל לפי המספר שנזרק בכתבה (מאות אלפי מנויים) זה מספר שאמור לייצג את הכלל מבלי אנומליות סטטיסטיות, לכן, משתמע מכך שאחת מכל 3 מכוניות בישראל מזמינה גרר פעם בשנה, יתרה מזאת, אחת מכל שתי אירופיות מזמינה גרר, בגלל זה הנתון נשמע לי גבוה ולא הגיוני.

פורסם

עדיף אם היו בשגריר עושים סקר נורמלי, כמו למשל 310 אלף מכוניות ב-2009 כפול 3 וחצי שעות בממוצע המתנה לשגריר, שווה ללמעלה ממליון שעות המתנה שכל הנהגים הללו המתינו לגרר המיוחל. "ככל שהשנתון יורד שכיחות ניצול שירותי הדרך עולה" - ממש גילו את אמריקה.

פורסם

לא נראים לי הגיוניים בכלל הנתונים האלה.

49% מהאירופאיות שאצלהם מזמינות גרר?

זאת אומרת שעכשיו אתה מסתכל על שתיי פיאטים, אחת מהן הזמינה גרר, משהו פה מריח מסריח.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

רק אני הגעתי למסקנה שהאמריקאיות הכי אמינות מהשרשור הזה? (עובדה, הן לא מזמינות גרר!):-D

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

גרר לא יכול להרים אמריקאית זה כבד לו בגלל זה הם לא בסטטיסטיקה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תעשיית הרכב היפנית נחשבת לאמינה בעולם. זו עובדה. מספיק עם זה כבר. תקנו סיטרואן, תקנו פולקסווגן, תקנו מה שאתם רוצים, אבל על מכוניות יפניות מבחינת אמינות. זו עובדה עולמית.

פורסם

עוד קישקוש ישראלי .

רוצים לפרסם סטטיסטיקה אמינה , שיעשו בדיוק מה שעושים בחו"ל, מפרסמים חתך מדויק על פי מודל , שנת יוצר וסוג התקלות שנהגי הגרר נתקלו בהם.

כאשר קרוב לחצי מהתקלות הם על בעיות חשמל, הרי ברור שיש פה בעיה מקומית של מקצועיות בהתקנת אביזרים מקומית, בשום סקר בחו"ל לא נתקלתי בבעיות חשמל בצורה כזו מסיבית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

חיווט אירופאי מודרני + קומבינות יבואנים + מתקינים מקומיים לא מנוסים וחסרי חשק לבצע עבודה טובה = בעיות חשמל.

כבר חתמתי...

פורסם
עוד קישקוש ישראלי .

רוצים לפרסם סטטיסטיקה אמינה , שיעשו בדיוק מה שעושים בחו"ל, מפרסמים חתך מדויק על פי מודל , שנת יוצר וסוג התקלות שנהגי הגרר נתקלו בהם.

כאשר קרוב לחצי מהתקלות הם על בעיות חשמל, הרי ברור שיש פה בעיה מקומית של מקצועיות בהתקנת אביזרים מקומית, בשום סקר בחו"ל לא נתקלתי בבעיות חשמל בצורה כזו מסיבית.

 

לפי סטטיסטיקה אמינה בארצות הברית מכוניות יפניות וקוריאניות נמצאות בראש טבלת האמינות. אבל לאאא ג'רמי קלארקסון אמר שקוריאני זה זבל לא מהנה לנהיגה אז אנחנו לא נקנה יונדאי i30.

 

חיפוש מהיר ברשת:

 

http://www.whatcar.com/car-news/japanese-brands-top-reliability-chart/223915 - מכוניות יפניות בראש טבלת האמינות בבריטניה

http://www.consumerreports.org/cro/cars/used-cars/reliability/used-car-reliability/overview/used-car-reliability-ov.htm - סיכום מהיר: יפניות הכי אמינות, אמריקאיות ואירופאיות משתפרות, אבל המכוניות הישנות עם הכי הרבה תקלות הן אירופאיות.

http://www.which.co.uk/news/2008/06/japanese-cars-top-which-reliability-poll-148907 - יפניות הכי אמינות

http://www.telegraph.co.uk/finance/2791943/Land-Rover-disappoints-as-Japanese-cars-storm-ahead-in-reliability-stakes.html - יפניות הכי אמינות

http://motortorque.askaprice.com/news/auto-0604/honda-civic-tops-small-car-reliability-chart.asp

 

כל הדוגמאות הן ממקורות אירופאים. כלומר אפילו אירופאים אומרים מכוניות יפניות יותר אמינות. מצאתי פעם טבלאות אמריקאיות. יפניות וקוריאניות נמצאות בראש טבלת האמינות. אחפש אותן.

פורסם

לא אמרת לפני חצי שעה שהיפניות הכי אמינות בעולם? מאיפה הבאת גם רכבים קוריאנים?


×
×
  • תוכן חדש...